Edisonstraat 100, 3281 NC Numansdorp Ga terug naar zoekresultaten

Prijs € 875.000,- k.k.
Postcode 3281 NC, Numansdorp
Soort bedrijfspand Kantoorruimte
Bouw bestaand
Vloeropp. 600m²
 
Deel op:

Wegens verhuizing te koop ca. 600m² zeer luxe ingerichte kantoorruimte met lift op de tweede verdieping en 10 parkeerplaatsen, in schitterend nieuw kantoor-/bedrijfsverzamelgebouw (bj. 2009) op A1 zichtlocatie gelegen aan een doorgaande weg.
Zeer luxe ingericht met vaste systeemwanden, vaste kasten, kabelgoten met data en elektra aansluiting, systeemplafonds met airco en verlichting en luchtbehandelingssysteem.
Royale receptieruimte met balie en archief, 6 kantoorruimten, 2 vergaderruimten, kantoortuin met ca. 20 werkplekken, pantry met kantine, fitnessruimte en dames- en herentoiletten met douche.

Omschrijving van het gebouw in z'n geheel
Het betreft een zgn. kantoor-/bedrijfsverzamelgebouw, welke bestaat uit verschillende bedrijfsmatige-, showroommatige- en kantoormatige units op de begane grond met combinatie naar de eerste verdieping. De tweede verdieping bestaat uit een leegstaande kantoorgedeelde en onderhavig kantoorgedeelte. De algehele uitstraling van het gebouw is zeer goed te noemen. De uitstraling van onderhavig kantoor aan de binnenzijde is zeer luxe te noemen.

Omschrijving kantoorruimte
De kantoorruimte is gelegen op de tweede verdieping van het kantoor-/bedrijfsverzamelgebouw. Deze tweede verdieping is voor een gedeelte eigendom. Een kleiner gedeelte (ca. 300m²) staat op dit moment nog te huur/te koop.
De kantoorruimte is te bereiken via een centrale hal op de begane grond per lift en/of per trap. De kantoorruimte is opgeleverd en verbouwd in 2009.

Algemeen
De kantoorruimtes zijn voorzien van alarm, aluminium kozijnen v.v. dubbele beglazing met ventilatieroosters, luchtbehandelingsunits, apart per vertrek gestuurde airco's c.q. verwarming, brandpreventiemiddelen, systeemplafond met verlichting enz.

Inrichting
De inrichting is zeer luxe, zoals een royale receptie met kastruimte, apart kopieergedeelte met archiefruimte, luxe glazen scheidingswanden en kasten in alle kantoorruimten. Linoleumvloer (grijstinten) en kabelgoten met elektra en data.
De indeling bestaat uit de volgende ruimten (zie tekening): centrale entree met receptie/administratie en archiefruimte, 6 kantoorunits, 2 vergaderruimten, serverruimte, brandtrapruimte, kantine met pantry, kantoortuin, aparte dames- en heren toiletten met douchegroep en werkkast, fitnessruimte en techniekruimte.
De netto vloeroppervlakte bedraagt totaal ca. 605m².

Omschrijving parkeergelegenheid
Aan de voorzijde bevinden zich 10 parkeerplaatsen.

Algemeen
Eventueel is de aangeboden kantoorruimte nog uit te breiden met een extra naastgelegen 300m². De servicekosten bedragen ca. € 662,-- per maand, incl. de 10 parkeerplaatsen.

Koopsom
De koopsom van de kantoorruimte is € 875.000,--k.k. exclusief BTW.

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging contact op met ons kantoor te Oud-Beijerland op 0186-617 555 of info@makelaardijdejong.nl

Stuur door

Uw gegevens
Naam
E-mail
Gegevens ontvanger
Naam
E-mail