Molendijk 57, 3262 AJ Oud-beijerland verkocht Ga terug naar zoekresultaten

Prijs € 139.500,- k.k.
Postcode 3262 AJ, Oud-beijerland
Soort bedrijfspand Kantoorruimte
Bouw bestaande bouw
 
Deel op:

Te koop of te huur aan winkelpromenade in het centrum van Oud-Beijerland gelegen woon/winkel/kantoorpand. Drie verdiepingen van ieder ca. 25 m². Eventueel ook geschikt om er een woonhuis van te maken. Niet te huur als woonruimte!!

De indeling is als volgt:

Dijkniveau (winkelpromenade):
Ruime entree met meterkast en garderobekast met daarin een brandslanghaspel, pantry en verkoopbalie.
De lichtbakken en spots zijn verzonken in het plafond aangebracht, waarin ook speakers voor achtergrond muziek en een afzuigsysteem zitten. In de vloer zitten 2 punten voor warm/koud water en afvoer.

Beneden dijkniveau:
Ruime entree, met auto te bereiken, pantry en verkoopbalie.
De lichtbakken en spots zijn verzonken in het plafond aangebracht, waarin ook speakers voor de achtergrond muziek zitten. In de vloer zit een punt met warm/koud water en afvoer.

1e Verdieping:
Door middel van een vaste trap te bereiken. Bestaande uit overloop, toiletruimte met fonteintje, aparte ruimte voor een extra toilet en opstelplaats voor de HR cv-combiketel (2004) en toegang naar een grotere ruimte met keukenblok.
Tevens is er op de overloop ook toegang naar een vliering, die over de hele breedte van het pand loopt.

Algemeen:
In 1988 is het pand grondig verbouwd zoals nieuwe balken vloer, rondom geïsoleerd en afgetimmerd met gipsplaten en ook nu nog is het in zeer goede staat van onderhoud. Tevens is het pand voorzien van een beveiligingsinstallatie. Elke verdieping heeft een oppervlakte van ca. 25 m² met twee winkelingangen. Een op dijkniveau en een beneden dijkniveau, verbonden door een wenteltrap. Het pand heeft meer ruimte dan het op het eerste gezicht doet vermoeden en moet daarom ook zeker van binnen gezien worden. De bereikbaarheid per auto is uitstekend. Het pand is per direct beschikbaar.

Stuur door

Uw gegevens
Naam
E-mail
Gegevens ontvanger
Naam
E-mail