Arent Van Lierstraat 12, 3297 AA Puttershoek verkocht Ga terug naar zoekresultaten

Prijs € 398.000,- k.k., € 2.250,- p.m.
Postcode 3297 AA, Puttershoek
Soort bedrijfspand Bedrijfsruimte
Bouw bestaande bouw
 
Deel op:

IN PRIJS VERLAAGD! Te koop aangeboden bedrijfsruimte en showroom (in gebruik geweest als garagebedrijf) met woonhuis op 920 m² e.g. De totale bedrijfsruimte (zonder woonhuis) wordt tevens te huur aangeboden.

Woonhuis
Begane grond
Entree/hal met trap naar verdieping, toilet en ruime (wijn)kelder (5m2) met een vaste draaitrap met een hoogte van 1.9m2. Woonkamer en ‘’dichte’’ keuken v.v. inbouwkeuken (wit) met gasfornuis, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en magnetron.
1e verdieping
Ruime overloop met toegang tot 3 slaapkamers en een badkamer v.v. ligbad, douche, 2e toilet en wastafel.
2e verdieping
Via vlizotrap te bereiken royale bergzolder met opstelplaats CV-combiketel (HR Remeha 2013).

Algemeen
De woning is in circa 1952 op traditionele wijze gebouwd. De gehele woning is opgetrokken in halfsteens gemetselde muren met spouw en een zadeldak met pannen gedekt. De woning heeft houten vloeren. De kozijnen (deuren en ramen) zijn uitgevoerd in hout. Op de begane grond is dubbele beglazing toegepast. De overige verdiepingen zijn voorzien van enkele beglazing. De woning is niet geïsoleerd en heeft beschikking over gas, water en elektra. Inhoud van de woning: 400m³.
De totale bedrijfsruimte wordt tevens te huur aangeboden voor een bedrag van € 2.250,-- per maand excl. BTW. Het woonhuis is reeds verhuurd.
Koopsom totale bedrijfsruimte met woonhuis € 398.000,-- kosten koper.

Bedrijfsruimte bestaande uit werkplaats, kantoren, kantine en showroom
Middels de werkplaats is het kantoor, het magazijn en de kantine met pantry te bereiken. Door een vaste trap in de werkplaats kan men het magazijn op de 1e verdieping bereiken.
De showroom is ook bereikbaar via de werkplaats. Grote schuifdeuren zorgen ervoor dat het mogelijk is auto's de showroom binnen te rijden. In de showroom zijn twee kantoren gesitueerd. Eén daarvan is bereikbaar via een trap. Grenzend aan de showroom is een derde kantoor gesitueerd. Tussen dit kantoor en de werkplaats bevindt zich het toilet met fontein. Totaal vloeroppervlak: 626m²

Werkplaats (bj. 1952)
Op traditionele wijze gebouwd, opgetrokken in metselwerk. 3 overheaddeuren aan de voorzijde. (breed 4.80m. en hoog 3.25m.). Er is enkele beglazing toegepast. Gedeeltelijk zijn damwandprofielplaten als gevelbekleding aan de voorzijde toegepast. De betonnen vloeistofdichte vloer is in 1997 geheel gerepareerd, zodat deze weer volledig voldoet. Het dak bestaat uit een dubbel met pannen gedekt schilddak. De kapconstructie is uitgevoerd in hout. De werkplaats wordt verwarmd door een heater die aangesloten is op de centrale verwarming. In de werkplaats is ook de meterkast gesitueerd. Deze heeft 8 groepen 380V en 12 groepen 220V.
Boven de werkplaats is ged. een magazijn gesitueerd, die middels een vaste trap te bereiken is. De 1e verdiepingsvloer is van hout. Hier is ook de opstelplaats van de 2 CV-ketels Nefit Topline (2009) welke de werkplaats en de showroom verwarmen.

Showroom (bj. 1972)
Deels is de showroom opgetrokken uit glazen pui delen met houten kozijnen en aan de bovenzijde voorzien van damwandprofiel gevelbeplating. Het andere deel is aangebouwd aan de toen al bestaande garage in steen. Het dak is plat en met bitumineuze dakbedekking gedekt en voorzien van lichtkoepels. In de showroom is een entresol met kantoor gesitueerd. De ruimte wordt verwarmd middels verwarming in convectorputten.

Kantoor tussen woning en showroom
Het kantoor heeft een staal skeletbouw met tussenliggend metselwerk dat voorzien is van een spouw. Betonnen vloeren, plat dak met bitumineuze dakbedekking en v.v. houten kozijnen en thermische beglazing.

Kantoor, kantine en magazijn
Achter de werkplaats en showroom is in 1983 een aanbouw gerealiseerd. De wanden zijn opgetrokken in stalen damwandprofielplaten. Ook het dak is van damwandprofielplaten. De vloeren zijn van beton en vormen een betonnen bak, die lager ligt dan de werkplaats. Het magazijn ligt daardoor onder peil. De kantine met pantry (close-in boiler) en het kantoor liggen boven peil. In 2008 zijn alle armaturen in het kantoor vernieuwd. Gedeeltelijk zijn houten tussen vloeren toegepast. Verwarming middels radiatoren.

Algemeen
V.v. alarminstallatie (uit 2002) met ruimtedetectie en contactpunten. De blusapparatuur is gekeurd. Het pand is zeer degelijk gebouwd.

Stuur door

Uw gegevens
Naam
E-mail
Gegevens ontvanger
Naam
E-mail