Dwarsstraat 2, 3297 EE Puttershoek Ga terug naar zoekresultaten

Prijs € 139.000,- k.k.
Postcode 3297 EE, Puttershoek
Soort bedrijfspand Horeca
Bouw bestaand
Vloeropp. 120m²
 
Deel op:

Aan de rand van Puttershoek gelegen functionele bedrijfsruimte (horeca) met garage en aan de voorzijde een riant parkeerplein op eigen terrein, gesitueerd op 305 m² eigen grond.

~INDELING~
Begane grond
Entree/hal, bedrijfsruimte, tussenhal met toiletten, kantoor v.v. wateraansluiting en afvoer alsmede een loopdeur naar de garage. Desgewenst kunt u vanuit de bedrijfsruimte via een trapopgang naar het bovengelegen appartement.
Bedrijfsruimte ca. 67 m²
Sanitair ca. 11 m²
Kantoor ca. 13 m²
Garage ca. 25 m²

~ALGEMEEN~
Het bouwjaar van het object is ca. 1965. De totale gebruiksoppervlakte van de begane grond bedraagt ca. 120 m². De bedrijfsruimte heeft houten kozijnen met enkele beglazing, airco en zowel hete luchtverwarming als radiatoren. De separate tellers voor nutsvoorzieningen dienen nog aangebracht te worden. De garage is voorzien van elektra, betonnen vloer en heeft een handmatige roldeur. De oplevering geschiedt in overleg.

~CIRCA MAATVOERING~
Entree/hal: 1.99 x 2.03
Bedrijfsruimte: 9.16/5.98 x 7.32/5.23
Tussenhal: 2.50/1.50 x 3.02
Kantoor: 2.98 x 4.36
Garage: 5.74 x 4.36

~BOVENGELEGEN APPARTEMENT~
Boven de bedrijfsruimte bevindt zich een ruim bemeten 4-kamer maisonnette appartement met een royaal terras van maar liefst 42 m²! Het adres is Dwarsstraat 2-d. Het gehele object (bedrijfsruimte en appartement) wordt aangeboden met een vraagprijs € 289.500,-- k.k.

~BESTEMMINGSOMSCHRIJVING ~
De bestemming is horeca. Het bestemmingsplan is op te vragen bij ons kantoor of via www.ruimtelijkeplannen.nl in te zien.

De voor 'Horeca' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
horeca, met dien verstande dat:
ter plaatse van de aanduiding 'horeca tot en met horecacategorie 2' uitsluitend horeca tot en met horecacategorie 2 is toegestaan;
ter plaatse van de aanduiding 'horeca tot en met horecacategorie 5' uitsluitend horeca tot en met horecacategorie 5 is toegestaan;
het bestaande aantal woningen uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'wonen';
de bestaande bedrijfswoning(en) uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'bedrijfswoning';
ondergeschikte detailhandel;

Stuur door

Uw gegevens
Naam
E-mail
Gegevens ontvanger
Naam
E-mail