Simon Stevinstraat 16H, 3291 CA Strijen verkocht Ga terug naar zoekresultaten

Prijs € 125.000,- k.k., € 850,- p.m.
Postcode 3291 CA, Strijen
Soort bedrijfspand Bedrijfsruimte
Bouw bestaand
 
Deel op:

Te huur aangeboden: In een recent opgeleverd bedrijfsverzamelgebouw gelegen bedrijfsruimte van ca. 100 m² en twee parkeerplaatsen, gesitueerd op industrieterrein Bonaventura te Strijen.

Indeling
Momenteel is de bedrijfsruimte ingedeeld als een open ruimte. Uiteraard is het mogelijk om (op eigen kosten) een verdieping dan wel een andere indeling aan te brengen.

Algemeen
De afmetingen van de bedrijfsruimte zijn ca. 10.70 meter diep en ca. 9.08 meter breed. De hoogte is ca. 6.20 meter. De toegang geschiedt door middel van een loopdeur alsmede een overheaddeur van ca. 5.00 meter hoog en ca. 4.00 meter breed.
De aanwezige meterkast is voorzien van krachtstroom. Het aanbrengen van een toilet door huurder is toegestaan, de voorbereiding voor riool, water en ventilatie is reeds aanwezig. Tevens heeft de bedrijfsruimte een gas aansluiting.
Het betreft een pand opgetrokken uit een staal constructie met geïsoleerde sandwich panelen gevel bekleding en een geïsoleerde stalen dak beplating alsmede een geïsoleerd betonnen borstwering.

Terrein
Het betreft een bedrijvenverzamelgebouw bestaande uit 9 units, voorzien van diverse eigen parkeerplaatsen gelegen in een middels een hekwerk afsluitbaar gebied.

Locatie
De bedrijfsruimte is gelegen in een in december 2017 gereed gekomen bedrijfsverzamelgebouw, gelegen op de representatieve uitbreidingslocatie van het industrieterrein ‘’Bonaventura’’. Via de N491 en de N217 bereikt u binnen 20 autominuten zowel de A29 richting Rotterdam-Antwerpen als de A16 richting Breda.

Bestemmingsplan
De bestemming ter plaatse is ‘’Bedrijf tot en met categorie 2’’. De regels van het bestemmingsplan zijn bij de makelaar op te vragen.

Huur
• Huurprijs: € 850,- per maand, exclusief BTW en exclusief NUTS-voorzieningen
• Huurperiode: bespreekbaar
• Oplevering: direct
• Huurcontract: ROZ-model
• Betaling: huurprijs per maand vooruit
• Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van CPI
• Zekerheidsstelling: een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 1 maand huur excl. BTW

Stuur door

Uw gegevens
Naam
E-mail
Gegevens ontvanger
Naam
E-mail