Makelaardij de Jong Uw aankoopmakelaar

U zoekt een woning in de Hoeksche Waard? Makelaardij de Jong behartigt uw belangen. Uw eigen adviseur deelt zijn kennis en ervaring en onderhandelt ook voor u. Een huis kopen doet u immers niet zomaar. Daarom is het juist prettig als een deskundige adviseur voor uw belangen opkomt.

Kortom, een aankoopmakelaar verdient zich altijd terug.

Het zoeken

Internet sites aflopen, dagelijks langs de makelaar lopen en kijken of er iets nieuws in de etalage hangt, advertenties in de kranten nalopen of zelfs door straten heen rijden om te kijken of er een te koop bord hangt.

Bezichtigen

Heeft u het huis van uw dromen gezien? Dan volgt het moment om de woning van binnen te gaan bekijken. De makelaars van Makelaardij de Jong gaan met u mee en daarbij zal worden bekeken of de woning aan uw wensen voldoet. Tijdens deze bezichtiging zal de makelaar u tevens op alle relevante zaken wijzen en bij eventuele onduidelijkheden een aanvullend (bouwkundig-) onderzoek adviseren.
Na de bezichtiging zal de makelaar met u overleggen en de onderhandelingsstrategie bepalen.

Onderhandelen

Onderhandelen is een vak. Ons vak! Doordat woningen aan- en verkopen onze dagelijkse bezigheid is, weten wij als geen ander, hoe dit het beste aan te pakken.
Wij onderhandelen in overleg met u en proberen voor u de woning aan te kopen tegen een zo laag mogelijke prijs en de meest gunstige voorwaarden. Natuurlijk nemen wij hier ook zaken in mee als ontbindende voorwaarden, oplevering en roerende zaken. 

Afhandelen

Als de onderhandelingen met goed gevolg zijn afgerond dan vindt de afhandeling plaats. In dit traject wordt u tot en met de sleuteloverdracht in de navolgende zaken begeleid:

  • doornemen en tekenen koopakte
  • afhandeling richting de notaris 
  • in contact brengen met een financieel adviseur
  • voorbereiding overdracht (stukken notaris doornemen)
  • woning inspecteren vóór transport bij de notaris
  • sleuteloverdracht bij de notaris
"Makelaardij De Jong, uw zekerheid voor succes!"

Naar boven