Woning verkopen via Makelaardij de Jong

Uw toekomstplannen, onze zekerheid

U wilt uw woning verkopen?

Waar vindt u in een woud van makelaars nou net degene die uw huis verkoopt volgens uw wensen? Makelaardij de Jong is het langst bestaande makelaarskantoor in de regio (sinds 1982) en heeft daardoor een reputatie hoog te houden als dé expert in onroerend goed. Met grondige vakkennis en een uitgekiende verkoopstrategie brengen wij uw verkoopsucces binnen handbereik. Vele duizenden tevreden opdrachtgevers gingen u voor.

De kracht van Makelaardij de Jong schuilt in onze succesformule. Onze succesformule omvat onder andere de onderstaande punten, die stuk voor stuk bijdragen tot een voorspoedige verkoop.

 1. Een waardebepaling van uw woning
  Onze gecertificeerde makelaar/taxateur bieden u een nauwkeurig inzicht in de waarde van uw woning.
 2. Uw woning met een vooraankondiging op Twitter!!
  Voordat de woning officieel in de verkoop komt staat er al een vooraankondiging op Twitter. Zo kunnen de mensen uw woning alvast op hun verlanglijstje zetten.
 3. Uw woning in de verkoop bij twee kantoren
  Dankzij onze vestigingen in Oud-Beijerland en Puttershoek, staat uw woning in de schijnwerpers in heel de Hoeksche Waard.
 4. Prominent in beeld op funda.nl
  Met maar liefst 2.6 miljoen bezoekers per maand is Funda dé site voor actueel woningaanbod. Alleen een NVM-makelaar als Makelaardij de Jong komt met zijn woningen bovenaan de lijst van de te koop staande woningen te staan. Niet NVM-makelaars staan altijd onderaan deze lijst.
 5. Uiteraard ook op onze site
  www.makelaardijdejong.nl mag niet ontbreken aan dit lijstje. Onze site wordt dagelijks door vele woningzoekenden gevonden.
 6. De kracht van de NVM-collega's
  Met de keuze voor een NVM makelaar bent u zeker van uw zaak. Uw woning wordt binnen 24 uur gepresenteerd aan duizenden NVM-collega's.
 7. Uw woning als een plaatje
  Uw woning wordt in volle glorie gepresenteerd, dankzij onze complete en overtuigende verkoopbrochure.
 8. Zoeken wordt vinden
  Steeds meer woningzoekenden geven een zoekopdracht aan Makelaardij de Jong. Een perfect systeem waarbij uw woning niet aan de aandacht van de potentiële koper ontsnapt.
 9. Onze makelaars gaan nog steeds naar school
  Al onze makelaars zijn gedegen vakmensen. Professionals die hun vakkennis altijd blijven opfrissen. Zo profiteert u van de laatste marktkennis en nieuwe, slimme strategieën.
 10. Korte lijnen, klare taal
  Van Makelaardij de Jong mag u het beste advies verwachten. Zonder valse beloften en zonder kleine lettertjes. Maar met een garantie voor succes.
"Een snelle verkoop en een goede prijs, daar gaat het om"

Naar boven