Appelgaard Nieuw-Beijerland, Nieuw-beijerland Ga terug naar overzicht

Prijs € 539.500,- tot 589.000,- v.o.n.
Plaats Nieuw-beijerland
Woningtype Vrijstaande woningen
 

INSCHRIJVING NIEUWBOUW NIEUW-BEIJERLAND GEOPEND!

Uniek! Kies je eigen nieuw te bouwen vrijstaande woning en ontdek de eindeloze mogelijkheden.

Jouw persoonlijke woonwensen worden vertaald naar een uniek huis dat echt eigen is. De woningen zullen aan alle hedendaagse normen voldoen. Zo zullen de woningen bijvoorbeeld gasloos worden.

Slapen op de begane grond? Ook dat is mogelijk!

De woning kan indien gewenst compleet opgeleverd worden met keuken, badkamer, vloertegels etc.

De woningen zijn gelegen in het nieuwbouwplan Aan de Kreek in Nieuw-Beijerland. De omgeving wordt omgeven door uitgestrekte akkers, veel groen en natuurlijk de kreek.

De brochure, prijslijst, technische omschrijving en het inschrijfformulier zijn op te vragen via ons kantoor of te downloaden via het tabje hiernaast onder 'brochure en documenten'.

Locatie:

Het dorp Nieuw-Beijerland ligt in het westelijke deel van de Hoeksche Waard. De omgeving wordt omgeven door uitgestrekte akkers, veel groen en natuurlijk de kreek. De rust en ruimte van het dorp worden weerspiegeld in het plangebied Aan de Kreek. Nieuw-Beijerland ligt in de polder ten westen van Oud-Beijerland.

Voorzieningen

Het aantal voorzieningen in Nieuw-Beijerland is gering maar biedt voldoende om te voorzien in de dagelijkse behoefte van de inwoners. Er is onder andere een supermarkt, een bakker en een bloemist. Tevens ligt de stad Spijkenisse op korte afstand van het dorp en is met het pontje binnen enkele minuten bereikbaar.

Kijk voor meer informatie op https://brummelhuis.nl/projecten/appelgaard-nieuw-beijerland

Stuur door | Direct reageren

Uw gegevens
Naam
E-mail
Gegevens ontvanger
Naam
E-mail