De Meestoof Numansdorp, Numansdorp Ga terug naar overzicht

Prijs € 210.000,- tot 355.000,- v.o.n.
Plaats Numansdorp
Woningtype 4 bouwkavels en 2 seniorwoningen
Kavels 6
 

Met dit kleinschalige nieuwbouwplan ‘De Meestoof’ wordt natuurlijk wonen in één van de mooiste dorpen van de Hoeksche waard mogelijk gemaakt. Het plan ligt aan de Burgemeester de Zeeuwstraat, ter hoogte van nummer 195-A en de toekomstige tuinen liggen allemaal aan de Binnenhaven. Er komen 4 bouwkavels om eventueel uw eigen, unieke droomhuis te (laten) bouwen of te kiezen voor een schitterende eigentijdse vrijstaande villa.
Tevens bieden we 2 kavels inclusief twee ‘’senior’’woningen met slaapkamer en badkamer op de begane grond aan.

De omgeving
Numansdorp heeft circa 9000 inwoners en ligt aan de mooie zuidrand van het nationale landschap ‘Hoeksche Waard”. Numansdorp beschikt over diverse voorzieningen, zoals een binnenzwembad, een sporthal, een bibliotheek, supermarkten, twee jachthavens, golfbaan en kent een gevarieerd aanbod aan verenigingen. Daarnaast beschikt het dorp over een winkelstraat waarin zowel detailhandel als landelijke winkelketens gevestigd zijn.
Aan de Veerweg is ook het Nationaal Landschapscentrum gevestigd. Met een mooie ligging aan het Hollandsche Diep en het Haringvliet vormt Numansdorp ook een prima locatie voor recreatieve uitstapjes. Vanuit Numansdorp zijn de grote steden, zoals Rotterdam, Dordrecht en Breda binnen 30 autominuten bereikbaar.


VIER KAVELS VOOR HET REALISEREN VAN UW ‘’EIGEN’’ DROOMWONING OF INCLUSIEF EEN EIGENTIJDSE VRIJSTAANDE VILLA

Het project biedt vier bouwkavels waarop u uw droomwoning kunt realiseren. U kunt zelf een woning laten bouwen (zelfbouw) of kiezen voor een eigentijdse vrijstaande villa (type Grevelingen), te bouwen door Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis B.V.
De percelen verschillen in grootte tussen de 534 m² en 845 m² met als gemeenschappelijke deler de toplocatie met de achtertuin aan het water van de binnenhaven van Numansdorp.

Kavel 1, grootte perceel 845 m², koopsom kavel inclusief woning € 625.000,-- v.o.n., koopsom kavel zonder woning € 310.000,--v.o.n.
Kavel 2, grootte perceel 680 m², koopsom kavel inclusief woning € 575.000,-- v.o.n., koopsom kavel zonder woning € 265.000,--v.o.n.
Kavel 3, grootte perceel 534 m², koopsom kavel inclusief woning € 540.000,-- v.o.n., koopsom kavel zonder woning € 235.000,--v.o.n.
Kavel 6, grootte perceel 708 m², koopsom kavel inclusief woning € 576.000,-- v.o.n., koopsom kavel zonder woning € 270.000,--v.o.n.

EIGENTIJDSE VRIJSTAANDE VILLA, TYPE ‘’GREVELINGEN’’
Type Grevelingen is een ruime vrijstaande woning, van alle gemakken voorzien met volop leefruimte. De woningen zijn gelegen op ruime kavels van 534 m² tot 845 m², op een prachtige locatie aan het water.
U bepaalt zelf hoe u de woning er uit moet zien. De keuze is aan u! In de basis wordt de woning al zeer compleet aangeboden met een Siematic keuken, berging en sanitair.
Dit huis biedt:
• fraaie architectuur met herkenbare details
• volop keuzevrijheid en mogelijkheden
• zonnige kavels met voldoende parkeergelegenheid
• wonen in de mooiste nieuwbouwwijk van Numansdorp


TWEE ‘’SENIOR’’WONINGEN
Type Haringvliet
Nieuwbouw is alles inrichten naar eigen smaak, wie wil dat nu niet?
Type Haringvliet is een ruime woning, van alle gemakken voorzien met volop leefruimte.
De woningen zijn gelegen op ruime kavels van 278-295 m2 voor de levensloopbestendige woningen en tot 845 m2 voor de vrije kavels. U bepaalt zelf hoe uw woning eruit moet gaan zien. De keuze is aan u! In de basis wordt de woning al zeer compleet aangeboden met een Siematic keuken, berging en sanitair.
Dit huis biedt:
• fraaie architectuur met herkenbare details
• volop keuzevrijheid en mogelijkheden
• zonnige kavels met voldoende parkeergelegenheid
• wonen in de mooiste nieuwbouwwijk van Numansdorp

Kavel 4 (seniorwoning incl. grond), grootte perceel 295 m², koopsom € 355.000,-- v.o.n.
Kavel 5 (seniorwoning incl. grond), grootte perceel 278 m², koopsom € 350.000,-- v.o.n.

Stuur door | Direct reageren

Uw gegevens
Naam
E-mail
Gegevens ontvanger
Naam
E-mail