Nieuw Rustburg, Oud-beijerland Ga terug naar overzicht

Prijs € 240.500,- tot 265.500,- v.o.n.
Plaats Oud-beijerland
 

In Nieuw Rustburg combineert u de voordelen van het dorp met die van de natuur.
Zo woont u niet alleen op een steenworp afstand van de historische kern van Oud-Beijerland maar bent u ook met enkele minuten bij het Spui.

Verrassende architectuur

Eenmaal in Nieuw Rustburg wordt uw aandacht als eerste getrokken door het fraaie appartementengebouw. Het gebouw telt vijf woonlagen en sluit naadloos aan op de naastgelegen dijkwoningen. Tezamen met de eengezinswoningen, verscholen achter de Spuidijk/ Zinkweg, vormt de nieuwe woonwijk een afwisselend geheel. Veelal modern, maar regelmatig met een knipoog naar het verleden. De architect is er wonderwel in geslaagd om Nieuw Rustburg te verankeren in haar omgeving.

Nieuw Rustburg is voor iedereen

De woningen in Nieuw Rustburg zijn zeer gevarieerd en worden in twee fasen gerealiseerd. De eerste fase is reeds opgeleverd, bestaat uit appartementen en fraaie dijkwoningen.

Fase 2, die nu in de verkoop en in aanbouw is, bestaat uit 18 eengezinswoningen. De woningen zijn van alle gemakken voorzien en in de directe omgeving vindt u scholen, trapveldjes en meerdere speeltuinen. De doodlopende toegangsweg zorgt ervoor dat hard rijden geen optie is.
Zo blijft het wonen in Nieuw Rustburg uitgesproken rustig.

Stad en natuur

Nieuw Rustburg biedt meer. Zo woont u niet alleen op een steenworp afstand van de historische kern van Oud-Beijerland waar u naar hartenlust kunt shoppen en van terrasjes kunt genieten maar bent u ook met enkele minuten bij het Spui. Dit lommerrijke rivierengebied nodigt uit tot lange wandelingen en fietstochten.

Langs de oevers van het Spui vindt u bovendien talloze recreatieve voorzieningen. Denk maar aan 'De Oude Tol' met haar strand, kinderbadje, trapveldjes, speelweides en wandelpaden. En niet te vergeten de mogelijkheden voor watersport, paard rijden en crossen.

Wonen en werken

Werkt u buiten Oud-Beijerland? Dan bent u in een mum van tijd op de grote uitvalswegen. Via de A29 rijdt u naar Rotterdam en binnenkort naar Bergen op Zoom. De Kiltunnel brengt u naar Dordrecht en natuurlijk is ook het pontje naar Spijkenisse een optie.

Zie ook www.nieuwrustburg.nl

Stuur door | Direct reageren

Uw gegevens
Naam
E-mail
Gegevens ontvanger
Naam
E-mail