Arent van Lierstraat Puttershoek, Puttershoek Ga terug naar overzicht

Prijs € 175.000,- tot 199.900,- v.o.n.
Plaats Puttershoek
Woningtype Eengezinswoningen, seniorwoningen, tuinappartementen en maisonnettes
Kavels 31
Bouw Indicatie eind 2018
 

START VERKOOP 01-06-2018

Heerlijk wonen in Puttershoek
31 nieuwbouwwoningen aan de Arent van Lierstraat

Op een fraaie en rustige locatie, vlakbij De Oude Maas en de historische haven, zal Probas Ontwikkeling een variëteit aan nieuwbouwwoningen ontwikkelen. Voor uw dagelijkse boodschappen bevindt het bruisende (winkel)centrum van Puttershoek zich op loopafstand. Vanuit Puttershoek zijn de grote steden, zoals Rotterdam en Dordrecht binnen 30 autominuten bereikbaar. Dit maakt het de ideale plek om te wonen en leven.

Het projectplan ‘’Arent van Lier’’ bestaat uit 6 seniorwoningen, 11 eengezinswoningen en 14 appartementen (tuinappartementen en maisonnettes). Door het diverse woningaanbod zal er een gezellige woonomgeving voor jong en oud ontstaan!

Seniorwoningen (REEDS VERKOCHT)
Deze levensloopbestendige woning biedt u de mogelijkheid om gelijkvloers te wonen en te slapen en is geschikt voor zowel mensen die fit en mobiel zijn, als mensen die dat niet zijn of denken te worden.

Eengezinswoningen (REEDS VERKOCHT)
De eengezinswoningen bieden leefruimte en zijn dus bij uitstek geschikt voor jonge gezinnen of starters. Volop ruimte binnen en buiten… met een achtertuin op het zuidoosten!

Tuinappartementen (NOG ENKELE BESCHIKBAAR)
De tuinappartementen bevinden zich op de begane grond van het gebouw dat is vormgegeven als riante eengezinswoningen. Elk appartement heeft een ruime woonkamer met open keuken, een slaapkamer, een badkamer en een eigen achtertuin.

Maisonnettes (NOG ENKELE BESCHIKBAAR)
De maisonnettes bevinden zich boven de tuinappartementen en bestaan uit twee verdiepingen. Elk appartement heeft o.a. twee slaapkamers en een terras van ca. 15 m² op het zuidwesten!

Onder het kopje ''BROCHURE EN DOCUMENTEN'' vindt u alle informatie.

Neem voor meer informatie contact op met Makelaardij de Jong Puttershoek via 078-673 6255 of puttershoek@makelaardijdejong.nl

Stuur door | Direct reageren

Uw gegevens
Naam
E-mail
Gegevens ontvanger
Naam
E-mail