Arent Van Lierstraat Te Puttershoek (fase 1), Puttershoek Ga terug naar overzicht

Prijs € 182.500,- tot 315.000,- v.o.n.
Plaats Puttershoek
Woningtype Eengezinswoning
Kavels 6
Bouw circa maart 2014
 

Het projectplan Arent van Lier is gelegen aan de Arent van Lierstraat vlakbij de historische haven en het oude stukje dorpskern, dat de watersnoodramp heeft overleeft, rondom de oude kerk.
Binnen de eerste fase van het project worden 4 rijwoningen en een tweekapper gerealiseerd aan de Arent van Lierstraat. In het tweede deel van het plan worden achter de eerste 6 woningen nog eens 22 woningen gerealiseerd, dit plan is echter op dit moment nog in ontwikkeling.

Puttershoek
Puttershoek is gelegen aan de noordkant van de Hoeksche Waard en heeft een oorsprong van voor het jaar 1400. Door de ligging aan de Oude Maas, met open haven en de komst van de in 2004 gesloten suikerfabriek is Puttershoek de afgelopen honderd jaar sterk gegroeid van een afgelegen dorpje tot een levendig, 7000 inwoners tellend dorp met vele voorzieningen en verenigingen, Puttershoek is onderdeel van de gemeente Binnenmaas.
Ondanks de groei heeft het dorp altijd zijn eigen karakter en rust kunnen behouden en dat terwijl je binnen 25 autominuten in het centrum van Dordrecht of Rotterdam staat.

Neem voor meer informatie contact op met ons kantoor te Puttershoek op 078-673 6255 of puttershoek@makelaardijdejong.nl

Stuur door | Direct reageren

Uw gegevens
Naam
E-mail
Gegevens ontvanger
Naam
E-mail