2012- Strijen, 9 Eengezinswoningen en 4 Tuinappartementen 8 Maisonnettes, Strijen Ga terug naar overzicht

Prijs € 133.875,- tot 187.000,- v.o.n.
Plaats Strijen
Woningtype Eengezinswoningen Tuinappartementen En Maisonnettes
Kavels 21
Bouw Vierde kwartaal 2012
 

ALLE WONINGEN ZIJN INMIDDELS VERKOCHT!

Aan de Schoolstraat te Strijen worden 21 woningen gerealiseerd. Het plan omvat 9 eengezinswoningen langs de Schoolstraat, 4 tuinappartementen en 8 maisonnettes in het binnengebied. De woningen worden gerealiseerd met hoogwaardige bouwmaterialen en voldoen aan de huidige normen op het gebied van kwaliteit, energieprestatie en comfort.
De genoemde V.O.N. prijzen zijn inclusief sanitair, tegelwerk en keuken. De ontwikkelingslocatie is natuurlijk zeer centraal gelegen, voorzien van ruime parkeergelegenheid en op loopafstand van de winkels en overige voorzieningen.

9 ROYALE EENGEZINSWONINGEN

Op de begane grond bevindt zich de ruime tuingerichte woonkamer met open keuken, de entree, meterkast en vrijhangend toilet. Voor degene die een grotere woonkamer wenst, zijn er opties om uit te breiden aan de achtergevel. Bouwnummer 1 heeft een extra ruime entree vanwege de uitbouw aan de zijgevel. Op de 1e verdieping zijn twee (optioneel drie) slaapkamers, een overloop en een badruimte met standaard een douche, wastafel en (optioneel) tweede toilet gesitueerd. Op de zolder zijn de cv-/ mv-ruimte en opstelplaats voor wasmachine gelegen. In de tuin bevindt zich nog een ruime berging met zadeldak.

4 TUINAPPARTMENTEN

De tuinappartementen bevinden zich op de begane grond van het gebouw dat is vormgegeven als riante eengezinswoningen. Elk appartement heeft een ruime woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een cv/mv/bergruimte met opstelruimte voor een wasmachine, een badkamer met douche, wastafel en een separaat vrijhangend toilet. Op maaiveldniveau bevindt zich tevens nog een gezamenlijke inpandige fietsenberging, waar ook de twee bovengelegen maisonnettes gebruik van kunnen maken. Deze appartementen hebben een royale tuin van ca. 30m².

8 MAISONNETTES

De maisonnettes bevinden zich op de verdiepingen van het gebouw dat is vormgegeven als riante eengezinswoningen. Elke maisonnette heeft een ruime woonkamer met open keuken, twee slaapkamers of één slaapkamer en hobbykamer, een gecombineerde cv/mv/bergruimte met opstelruimte voor een wasmachine, een badkamer met douche, wastafel, en een separaat vrijhangend toilet. Op de beganegrond bevindt zich tevens nog een gezamenlijke inpandige fietsenberging waar ook het ondergelegen tuinappartement gebruik van kan maken. Tevens heeft elke woning een eigen berging op maaiveldniveau, te bereiken via de gemeenschappelijke hoofdentree. Deze maisonnettes hebben een ruim terras van ca.13m².

KOOPGARANT

Koopgarant is een speciale vorm van koop. Als koper krijgt u korting op de marktwaarde van de woning. hierdoor heeft u met Koopgarant lagere woonlasten dan bij ‘normale’ koop. Met Koopgarant wordt uw eigen huis dus betaalbaar! Bovendien biedt Koopgarant een terugkoopgarantie. als u wilt verhuizen, koopt Vink Ontwikkeling B.V. uw woning terug. U bent dus altijd verzekerd van een snelle verkoop. Door de jaren heen kan de waarde van uw woning stijgen of dalen. Bij verkoop van de woning deelt u met Vink Ontwikkeling B.V. de waardestijging of waardedaling. Dit is afhankelijk van het kortingspercentage dat van toepassing is. Neem voor meer informatie contact op met de makelaar.

Stuur door | Direct reageren

Uw gegevens
Naam
E-mail
Gegevens ontvanger
Naam
E-mail