2015 - Le Garage Strijen, Strijen Ga terug naar overzicht

Prijs € 309.500,- tot 449.900,- v.o.n.
Plaats Strijen
Woningtype Appartement
 

Le Garage bestaat uit karakteristiek appartementencomplex, waarin in totaal 14 appartementen zijn opgenomen. Al deze appartementen hebben aan de achterzijde vrij uitzicht over De Keen en het achterliggende Oudeland. Het appartementencomplex bestaat uit twee gebouwen die onderling verbonden zijn middels de ondergrondse stallingsgarage.
Het gevelbeeld past geheel in de rustige uitstraling van de Nieuwestraat, het valt niet op dat we het hier over appartementen hebben. Parkeren kan in de ondergrondse stallingsgarage, wat zal zorgen voor een straatbeeld met ‘weinig auto’s voor de deur’.

Ziet u zich er al wonen?

Le Garage wordt gebouwd op een van de prachtigste locaties in Strijen, direct aan De Keen. De Nieuwestraat is een gemoedelijke dorpsstraat terwijl vanaf het terras of balkon genoten kan worden van het weidse uitzicht. Tegelijkertijd is het winkelgebied met horeca en een divers aanbod aan winkels alsmede het openbaar vervoer binnen handbereik.
Het project Le Garage is op initiatief van KH projectontwikkeling ontwikkeld en is gezamenlijk verder uitgewerkt met aannemingsbedrijf P&G Hooghwerff B.V. Op de locatie van de voormalige garage den Haan is dit unieke plan van 14 appartementen ontwikkeld. Architectenbureau van den Berk / Tjonck heeft een ontwerp gerealiseerd wat past in de stijl van de omliggende bebouwing.

Zie onder het kopje ''Brochure en documenten'' de verkoopbrochure en de prijslijst.

Stuur door | Direct reageren

Uw gegevens
Naam
E-mail
Gegevens ontvanger
Naam
E-mail