Nieuws

10 redenen waarom u juist nú een NVM-aankoopmakelaar nodig heeft 31-07-2018

Het woningaanbod daalt… de prijzen stijgen… de woningen worden in rap tempo voor de vraagprijs of daarboven verkocht. Heeft het nog wel zin om een aankoopmakelaar in de arm te nemen?
Juist nú biedt een aankoopmakelaar uitkomst. Wij geven u tien redenen waarom…

1) Een NVM-aankoopmakelaar heeft inzicht in het volledige beschikbare woningaanbod. Zowel de woningen die op Funda staan als de woningen die (nog) niet op Funda staan.

2) Een NVM-aankoopmakelaar heeft een groot netwerk, o.a. met andere makelaars, woningverkopers en op social media. Zo hoort en weet hij meer, maar vooral eerder, over nieuw woningaanbod.

3) Als koper bent u met een NVM-aankoopmakelaar een aantrekkelijker kandidaat voor een verkoper. Een koper wordt namelijk goed geadviseerd door zijn makelaar over o.a. het in beeld krijgen van zijn financiële situatie. U heeft zich goed voorbereid en een verkoper weet dit.

4) Bij iedere woning ontvangt u een onafhankelijk aankoopadvies van uw NVM-aankoopmakelaar. Het is niet verkeerd om iets meer te moeten betalen in de huidige markt, maar het is fijn om te weten wat een reële marktwaarde is.

5) Een NVM-aankoopmakelaar kan u uitstekend inlichten over uw positie als koper is in het aankooptraject. Zeker wanneer er meerdere gegadigden voor één woning zijn. Mag de verkoper met meerdere partijen tegelijkertijd onderhandelen? Wat zijn de regels rondom een inschrijving?

6) Een huis kopen doe je met je hoofd én met je hart. Een NVM-makelaar onderhandelt zakelijk en professioneel en voorkomt dat er uit emotie gehandeld wordt.

7) Ook in de huidige woningmarkt is er vaak ruimte voor onderhandeling. Een NVM-aankoopmakelaar weet waar en wanneer er kansen voor u liggen.

8) Een NVM-aankoopmakelaar voorkomt onzekerheid door bijvoorbeeld passend advies over ontbindende voorwaarden, eventuele (bouwkundige) keuringen en ‘verborgen gebreken’.

9) Het opstellen en nakijken van koopovereenkomsten is dagelijkse kost voor NVM-aankoopmakelaars. Zij kunnen u dan ook als geen ander adviseren over ‘de kleine lettertjes’ in de koopovereenkomst.

10) U bent verzekerd van professionele begeleiding van a tot z. Van het bezichtigen van uw droomwoning tot de overdracht bij de notaris. Ook voor eventuele problemen na de oplevering van uw woning kunt u bij uw NVM-aankoopmakelaar aankloppen.

Starterslening!! 12-03-2013

NVM nieuws