De Wacht 24, 3295 KB 's-gravendeel Ga terug naar zoekresultaten

Prijs € 449.000,- k.k.
Plaats 's-gravendeel
Woningtype Eengezinswoning
Bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1923
Vloeropp. 102m²
Perceel 145m²
Inhoud 400m³
Kamer(s) 3
Slaapkamers 2
Tuin Ja, zonneterras
Aanvaarding in overleg
 
Deel op:

Geheel gerenoveerde halfvrijstaande dijkwoning met vanuit elke hoek prachtig uitzicht over de “Dordtsche Kil” gelegen op 145 m² eigen grond.

“We hebben de woning geheel naar eigen smaak verbouwd en genieten dagelijks van de ruimte en de rustige omgeving op deze schitterende locatie.”

~KENMERKEN~
• Ca. 102 m² woonoppervlakte en ca. 400 m³ inhoud;
• 1923: bouwjaar;
• 2015: cv-ketel Remeha Avanta Tzerra;
• Balkon aan de achterzijde;
• Uitzicht over het vaarwater door grote raampartijen;
• Luxe en sfeer op een prachtige locatie;
• Over elk detail is nagedacht;
• De oplevering geschiedt in overleg.

~INDELING~
Dijkniveau
Ruime entree/hal, meterkast, toilet met fonteintje en toegang tot de woonkamer en de keuken. De luxe woonkeuken is ingericht met Siemens apparatuur, oven, kookplaat, spoelbak, vaatwasser en een Quooker.
Vanuit de keuken bereikt u de ruime woonkamer met houtkachel. De woonkamer is voorzien van lage raampartijen waardoor u vanuit elke hoek prachtig uitzicht heeft over het water van de “Dordtsche Kil”. In de eethoek is extra ruimte gecreëerd door middel van een erker.
De loopdeur biedt toegang tot het balkon aan de achterzijde van de woning. Daarnaast bereikt u via het balkon, de trap, het terras en het onderhuis.

Eerste verdieping
Via de vaste trap in de woonkamer bereikt u de overloop met toegang tot twee ruime slaapkamers en de badkamer. De moderne badkamer is ingericht met een inloopdouche, wastafelmeubel, tweede toilet, was- en drogerapparatuur en design radiator.

Onderhuis
Het onderhuis is ook te bereiken via de buitenzijde van de woning. De ruimte in het onderhuis is in gebruik als bergruimte met een werkbank waar u bijvoorbeeld ook fietsen/motors kunt plaatsen. Tevens vindt u hier de cv-ketel. De stahoogte in het onderhuis is ca. 1.90 m en 1.65 m.

~ALGEMEEN~
De woning is recentelijk geheel gerenoveerd en is volledig geïsoleerd en gedeeltelijk voorzien van vloerverwarming. Op de overloop en entree/hal is er veel lichtinval door Velux-dakramen. De hoofdslaapkamer en badkamer zijn voorzien van een dakkapel. Beide slaapkamers hebben één of meerdere inbouwkast(en). Kortom een ruime en lichte woning op een van de mooiste locaties van de Hoeksche Waard, welke zeker de moeite van het bezichtigen waard is!

~CIRCA MAATVOERING~
Voor de circa maatvoering verwijzen wij u naar de plattegronden elders in deze brochure.

~INTERESSE~
Wilt u een bod doen? Wij ontvangen uw bieding graag per e-mail. Desgewenst kunt een blanco biedingsformulier van ons toegezonden krijgen.


~VERKOPER AAN HET WOORD~
“Na aankoop van de woning is allereerst gekeken naar wat de wensen waren van de nieuwe bewoners. Er is een aannemer gevonden die de verbouwing zal gaan uitvoeren.
Vanwege het feit dat het een gehele verbouwing zou gaan worden, zijn ook een architect en constructeur in handen genomen. De constructeur zal alle berekeningen van de bedachte constructies voor zijn rekening nemen.

Het moest een woning worden met veel raampartijen vanwege het geweldige uitzicht. Het belangrijkste is dat er veel sfeer gecreëerd moest worden en alle kamers moesten een ruim aanzicht hebben. Om deze reden zijn veel muren verwijderd en is er een geheel nieuwe indeling gerealiseerd.

In het onderhuis zijn nieuwe muren gemetseld op de bestaande fundering. Vanaf de basis van de woning is een wederopbouw gestart. Er is een nieuwe geïsoleerde verdiepingsvloer gestort met vloerverwarming. De vloerverwarming is extra want daarnaast zijn er radiatoren in de woning aangebracht. Om in de winter sfeer in huis te hebben is ook een houtkachel gerealiseerd.

Op de nieuwe betonnen vloer kon een staalconstructie gemaakt worden. In de hoeken van de kamer zijn in de spouwmuur stalen IPE balken gemaakt van 400 mm. Zo konden waar nodig H-balken van 100 mm worden geconstrueerd, van links naar rechts en van voor naar achter. De erker staat op een staal constructie en is zo gemaakt dat niet een paal staat op de hoek van de woning, dit ook om een optimaal uitzicht te creëren.

Vrijwel alle kozijnen ramen posten en deuren zijn vervangen. Er zijn nieuwe goten gemaakt en de loodgieter heeft deze van nieuw zink voorzien.”

Stuur door | Direct reageren

Uw gegevens
Naam
E-mail
Gegevens ontvanger
Naam
E-mail