Keizersdijk 115, 3291 CD Strijen Ga terug naar zoekresultaten

Prijs € 349.000,- v.o.n.
Plaats Strijen
Bouw
Aanvaarding in overleg
 
Deel op:

Te koop een perceel bouwgrond van 1170 m² gelegen op een schitterende dijklocatie in een zogeheten “lintbebouwing” met weids uitzicht over het polderlandschap.

Op het perceel heeft een oude houten loods gestaan welke gesloopt is.

Het perceel is gelegen aan een doorgaande dijk op redelijke afstand van het centrum van Strijen met een fantastisch weids landelijk uitzicht.

~BESTEMMINGSPLAN~
Het bestemmingsplan geeft aan:
Wonen al dan niet in combinatie met aan-huis-gebonden beroepen en kleinschalige bedrijfsmatige activiteiten met daaraan ondergeschikt bed en breakfast met een maximum van twee kamers en vijf bedden mits voorzien van voldoende parkeerplaatsen op het perceel.

De in het bestemmingsplan genoemde bouwregels alsmede specifieke gebruiksregels zijn op te vragen op ons kantoor.

~ALGEMEEN~
Het geheel biedt een unieke kans om midden in het Nationaal Landschap “de Hoeksche Waard” te wonen, dichtbij Rotterdam en Brabant. In Strijen zijn alle voorzieningen aanwezig, waaronder een 27-holes golfbaan.

De Hoeksche Waard is een van de 20 nationale landschappen in Nederland. Het gebied, ingeklemd tussen het Deltarivierengebied en de verstedelijkte Randstad bij Rotterdam kreeg deze status dankzij bijzondere kwaliteiten als openheid van het gebied, het polderpatroon en het reliëf in de vorm van kreken en dijken.

~CIRCA MAATVOERING~
De afmeting van het perceel bedraag ca. 30 meter breed en ca. 36 meter diep.

De koopsom bedraagt € 349.000,-- v.o.n. (incl. 21% BTW en notariskosten voor transportakte en kadaster)

Stuur door | Direct reageren

Uw gegevens
Naam
E-mail
Gegevens ontvanger
Naam
E-mail