Molendijk 39 Verkocht

3262 AH, Oud-Beijerland

Omschrijving

Op zoek naar een winkelruimte en/of beleggingspand?
Wegens verhuizing van de VVV winkel bieden wij dit nette winkelobject van ca. 75 m² te koop aan. Het object is gelegen op een A1 locatie in het winkelcentrum van Oud-Beijerland en is geschikt voor diverse doeleinden.

~KENMERKEN~
- ca. 75 m² oppervlakte;
- ca. 27 m² vloeroppervlakte op dijkniveau, ca. 24 m² op de 1e verdieping met keukenblokje en toilet, ca. 25 m² onderhuis/opslagruimte;
- 31m² eigen grond;
- bouwjaar: ca. 1909;
- energielabel D;
- bestemming: artikel 7 Centrum;
- op een A1 locatie in het winkelgebied, tegenover bakkerij Voordijk;
- oplevering: in overleg, op korte termijn bespreekbaar.

~INDELING~
Begane grond winkelruimte
Het winkelpand is nagenoeg één grote ruimte van ca. 27 m² gelegen aan de winkeldijk van Oud-Beijerland. De grote raampartijen bieden gelegenheid voor een prachtige ruime etalage en zorgen voor veel lichtinval. De begane grond is voorzien van een airconditioning, eiken houten vloer, spiltrap naar de eerste verdieping en een trap naar de kelder.

Eerste verdieping
Ruime nagenoeg open ruimte met een keukenblokje, toiletruimte met fonteintje, de opstelplaats van de cv-ketel (Vaillant) en de close-up boiler (Itho Daalderop). Vanwege de dakkapel aan de voorzijde en de opgetrokken gevel aan de achterzijde treft u hier een prettig ruime ruimte van ca. 24 m² met een nokhoogte van ca. 2.80 meter.

Beneden dijkniveau
Het onderhuis van ca. 25 m² bevindt zich benedendijks en wordt momenteel gebruikt als bergruimte. Het onderhuis beschikt over verschillende ruimtes en de meterkast en is zowel vanaf dijkniveau middels een trap als middels een loopdeur vanaf de Beneden Molendijk te bereiken.

Bestemming
De voor Centrum aangewezen gronden zijn bestemd voor:
A. op de begane grond:
1. detailhandel;
2. dienstverlenende bedrijven/dienstverlenende voorzieningen;
3. horecabedrijven van categorie 1 zoals bedoeld in de begripsbepaling in artikel 1 van deze regels;
4. ondersteunende horeca;
5. bestaande woningen, waarbij aan huis verbonden beroepen, waaronder mede begrepen gastouderopvang, zijn toegestaan;
B. op de etages:
1. de functies genoemd onder a sub 1 t/m 3, mits op één van de etages van een gebouw wordt gewoond;
2. bestaande woningen, waarbij aan huis verbonden beroepen, waaronder mede begrepen gastouderopvang, zijn toegestaan;

~ALGEMEEN~
De winkelruimte ligt in het bruisende Oud-Beijerland waar u zowel lokale ondernemers als landelijke spelers aantreft. Voorts bevinden zich in de directe omgeving diverse eet- en drinkgelegenheden. Oud-Beijerland is gelegen aan de Oude Maas en het Spui en is qua inwonersaantal de grootste plaats in de gemeente Hoeksche Waard en heeft een regionale centrumfunctie. De locatie is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer en beschikt over ruime (gratis) parkeergelegenheid in de directe omgeving.

~CIRCA MAATVOERING~
Voor de circa maatvoering verwijzen wij u naar de plattegronden elders in deze brochure.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 165.000 k.k.
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdbestemming
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1909
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Branche beperkingen

Horeca mogelijk

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
75m²
Verkoopoppervlakte
75m²

Indeling

Verdiepingen
3

Omgeving

Ligging
stadscentrum / dorpskern
Welstandklasse
A1
[ { "address": "Molendijk 39", "zipCode": "3262 AH", "city": "Oud-Beijerland", "lat": 51.8268626, "lng": 4.4095365, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Plattegronden

Molendijk 39 plattegrond-35
Molendijk 39 plattegrond-35
Molendijk 39 plattegrond-35
Molendijk 39 plattegrond-35
Molendijk 39 plattegrond-35
Molendijk 39 plattegrond-35

Virtuele tour

https://api.zien24.nl/tools/preview/1454636/360/1931901

Vragen?

Bel ons of vul onderstaand formulier in dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Deze woning is Verkocht

Hartelijk dank

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of alle velden (goed) zijn ingevoerd en probeer het nog een keer.

Aanhef

Wil je een bezichtiging plannen?

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Interesse in dit pand?

Bel met één van onze kantoren 0186-617555 of 078-6736255