Laning 10

3297 TB, Puttershoek

Omschrijving

Zeer representatieve kantoorruimte(s) aangeboden, gelegen op de eerste verdieping van een verzamelgebouw op een in 2005 vervaardigd kleinschalig bedrijventerrein in Puttershoek.

~KENMERKEN~
• Kantoorruimtes variërend in grootte van ca. 9 m² tot en met ca. 15 m²;
• De totale beschikbare oppervlakte bedraagt ca. 100 m² BVO;
• 2005: bouwjaar complex;
• Volledig geïsoleerd;
• Betonnen verdiepingsvloer;
• Flexibele verhuurconstructie bespreekbaar;
• 11 parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar;
• Huursommen zijn excl. gas, water, licht en eventuele BTW;
• De oplevering geschiedt in overleg, kan eventueel direct.

~INDELING~
Begane grond
Ruime entree/hal met toegang tot diverse (reeds in gebruik zijnde) kantoorruimtes, toiletgroep, brievenbussen en open trapopgang naar de verdieping.

Eerste verdieping
Overloop met toiletgroep, meterkast en een 2-tal gangen naar diverse kantoorruimtes, pantry en cv-ruimtes.
De kantoorruimtes in de huidige opstelling variëren tussen ca. 9 m² en ca. 15 m², (nagenoeg) elk voorzien van daglicht toetreding (op twee ruimtes na), kabelgoten en verwarming.
De gemeenschappelijke pantry is ingericht met een spoelbak, vaatwasser en koelkast.
De andere zijde van de verdieping (unit E) met drie kantoorruimtes is reeds verhuurd.

~LIGGING~
Het object is gesitueerd op een in 2005 nagenoeg geheel ontwikkeld kleinschalig bedrijventerrein met onder andere een fietsenmaker, schilder, podologie, Shell tankstation, apotheek, bushalte, sporthal en oplaadstation voor elektrische auto’s op loopafstand.
Het complex ligt op ca. 1 km van de provinciale N217 weg af welke leidt naar de Rijkswegen A29 (Brabant – Rotterdam) en A16 (Rotterdam/Dordrecht – Antwerpen).

~HUUR~
Huurprijs, nutsvoorzieningen, gemeentelijke lasten en servicekosten per maand
De huurprijs voor unit D bedraagt: € 1.250,-- excl. € 35,-- servicekosten;
De nutsvoorzieningen + gemeentelijke lasten worden geschat op € 166,--

Beschikbaarheid:

- 2 ruimtes op de eerste verdieping van ca. 15 m² voor € 480,- per maand inclusief algemene kosten en exclusief btw.
- 1 ruimte op de begane grond van ca. 50 m² voor € 900,- per maand inclusief algemene kosten en exclusief btw.

Zekerheidsstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van 3 maanden huur vermeerderd met de wettelijk verschuldigde BTW.

Huuraanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
De huurtermijn bedraagt minimaal 1 jaar en bij voorkeur 5 jaar. Huurbetaling geschiedt per maand vooruit.

Huurovereenkomst
Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in februari 2015.

~BESTEMMINGSPLAN~
De voor 'Bedrijf' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
- bedrijven in de milieucategorieën 1 t/m 2 van de bij dit bestemmingsplan behorende Staat van bedrijfsactiviteiten;
- een aardappelgroothandel, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - aardappelgroothandel';
- een agrarisch loonbedrijf, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - agrarisch loonbedrijf';
- een aannemersbedrijf, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - aannemersbedrijf';
- een groothandel in machines, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - groothandel in machines';
- een scheepswerf, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - scheepswerf';
- de bestaande bedrijfswoning(en), uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'bedrijfswoning';
- een sportschool, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'sport';
- een nutsvoorziening, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'nutsvoorziening';
- een kantoor, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'kantoor';
- bedrijven welke vallen onder het toepassingsbereik van het Besluit externe veiligheid inrichtingen zijn niet toegestaan;
met bijbehorende gebouwen, bouwwerken, geen gebouwen zijnde, wegen en paden, parkeervoorzieningen, groenvoorzieningen, water en voorzieningen voor de waterhuishouding, tuinen en erven.
Desgewenst kunt u alle stukken opvragen bij ons kantoor.

Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 1.250 p.m.
Status
Beschikbaar
Oplevering
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2005
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
100m²
Units vanaf
9m²

Indeling

Verdiepingen
1
Luchtbehandeling
airconditioning

Omgeving

Ligging
bedrijventerrein
Parkeren onoverdekt
11 Parkeerplekken
[{"address":"Laning 10","zipCode":"3297 TB","city":"Puttershoek","lat":51.8012046,"lng":4.5626922,"heading":0,"pitch":0}]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Plattegronden

Laning 10 plattegrond-10
Laning 10 plattegrond-10

Vragen?

Bel ons of vul onderstaand formulier in dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Hartelijk dank

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of alle velden (goed) zijn ingevoerd en probeer het nog een keer.

Aanhef

Wil je een bezichtiging plannen?

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Interesse in dit pand?

Bel met één van onze kantoren 0186-617555 of 078-6736255