Laning 11 Onder optie

3297 TB, Puttershoek

Omschrijving

Op een zeer net bedrijventerrein bieden wij u diverse kantoorruimtes/spreek-/behandelkamers aan. Ideaal voor de startende/flexibele ondernemer!

~ KENMERKEN ~
- 2007: Bouwjaar object;
- 5 kamers met verschillende karakters;
- Airco, lift, ventilatie, alarm en internet aanwezig;
- Flexibele huur mogelijk;
- Huurprijzen zijn incl. gas, water en licht.

~ INDELING ~
Begane grond
Entree/hal met meterkast, toiletruimte, trapopgang, lift en toegang tot de wachtruimte/receptie.
Aansluitend treft u kamer 1 ter grootte van ca. 32 m².

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot de kantine en de vier overige kamers.
Kamer 2 en 3 liggen op de zuidkant en zijn respectievelijk ca. 18 m² en 22 m² groot.
Kamer 5 ligt op de oostkant en behelst ca. 20 m².
Kamer 4 is nu als berging in gebruik. In overleg kan deze ruimte aangepast worden.

~ HUURSOM ~
De huursommen zijn inclusief meubilair (indien aanwezig), gas, water en licht. De huursommen zijn exclusief BTW. De huursommen zijn vastgesteld per dagdeel van 4 uur. Bij de huur inbegrepen betreft koffie en thee in de kantine op de eerste verdieping.
Huursom kamer 1: € 45,--
Huursom kamer 2: € 35,--
Huursom kamer 3: € 40,--
Huursom kamer 4: € 35,--
Huursom kamer 5: € 40,--

Borgsom
In overleg kan een borgsom tussen partijen vooraf vastgesteld worden.

~ ALGEMEEN ~
De huurder ontvangt een eigen sleutel en code voor het alarmsysteem. De ruimtes kunnen dagelijks gehuurd worden van maandag tot en met zaterdag.

~ CIRCA MAATVOERING ~
Voor de circa maatvoering verwijzen wij u naar de plattegronden elders in deze brochure.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 35 p.m2.p.j
Status
Onder optie
Oplevering
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
92m²
Units vanaf
18m²

Indeling

Verdiepingen
2
Luchtbehandeling
airconditioning

Omgeving

Ligging
bedrijventerrein
[{"address":"Laning 11","zipCode":"3297 TB","city":"Puttershoek","lat":51.8009151,"lng":4.5616324,"heading":0,"pitch":0}]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Plattegronden

Laning 11 plattegrond-19
Laning 11 plattegrond-19
Laning 11 plattegrond-19

Vragen?

Bel ons of vul onderstaand formulier in dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Deze woning is Onder optie

Hartelijk dank

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of alle velden (goed) zijn ingevoerd en probeer het nog een keer.

Aanhef

Wil je een bezichtiging plannen?

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Interesse in dit pand?

Bel met één van onze kantoren 0186-617555 of 078-6736255