Simon Stevinstraat 7 Verhuurd

3284 WC, Zuid-Beijerland

Omschrijving

Op bedrijventerrein ‘De leeuw 4’ gelegen moderne, energiezuinige alsmede multifunctionele bedrijfsunit met 3 parkeerplaatsen, entresol en geïsoleerde elektrisch bedienbare overheaddeur.

~ KENMERKEN ~
- Ca. 78 m² VVO begane grond;
- Ca. 38 m² VVO eerste verdieping;
- 2019: bouwjaar complex;
- Voorzien van energiezuinige LED verlichting;
- Volledig geïsoleerd;
- Vloerbelasting b.g.g.: 1.000 kg/m²;
- Vloerbelasting 1e verd.: 500 kg/m²;
- Betegelde toiletruimte met wastafel en toilet;
- Vrije hoogte onder staaldak ca. 6 meter;
- Vrije hoogte onder entresol ca. 2.90 meter;
- Bestemmingplan: Bedrijf -1 (o.a. cat. 3.1 & 3.2);
- Oplevering geschiedt in overleg, kan desgewenst direct.

~ INDELING ~
Middels een loopdeur of de elektrische overheaddeur ( vrije hoogte van 4,25 meter) heeft u toegang tot het object met direct aan de rechterzijde de technische én toiletruimte. Achterin de loods bevindt zich de vaste trap naar de entresol. Omdat het een hoekunit betreft heeft u extra lichtinval door de raampartijen aan de zijkant.

~ BOUWAARD ~
Het object is onderheid en opgebouwd met een staalconstructie, aluminium kozijnen met isolerende beglazing en geïsoleerd staal dak met bitumineuze dakbedekking.
De begane grondvloer betreft een gevlinderde betonvloer met een vloerbelasting van 1.000 kg/m². De verdiepingsvloer betref een geprefabriceerde én afgewerkte betonvloer met een vloerbelasting van 500 kg/m².
De tussenwand met nummer 9 is vervaardigd van geïsoleerde sandwichpanelen.
De unit beschikt over een eigen meterkast met aansluitingen voor water, elektra alsmede een aansluiting op het gemeentelijk riool voor schoon en vuil water.

~ HUURPRIJS ~
De huurprijs bedraagt € 1.050,-- excl. BTW en servicekosten.
Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht.
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

~ HUURPRIJS AANPASSING ~
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

~ HUURTERMIJN ~
De voorkeur geniet naar een drie jaarstermijn met verleningsmogelijkheid van drie jaar. Eventueel een kortere periode is bespreekbaar.

~ ZEKERHEISDSSTELLING ~
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van twee maanden, inclusief servicekosten en BTW.

~ RECLAMEVOERING ~
Uitsluitend conform richtlijnen van de architect en met inachtneming van de gemeente Hoeksche Waard.

~ BESTEMMINGSPLAN ~
Het geheel valt onder de regels van het bestemmingsplan “Kernen Korendijk 2018” vastgesteld op 07-11-2019 en heeft de besteming Bedrijf -1.
De voor 'Bedrijf-1' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
- ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf ten hoogste categorie 3.1': bedrijven uit ten hoogste categorie 3.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'Bedrijventerreinen';
- ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf ten hoogste categorie 3.2': bedrijven uit ten hoogste categorie 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'Bedrijventerreinen';
- bedrijfsgebonden kantoren met een bruto vloeroppervlak dat minder bedraagt dan 50% van het totale bruto vloeroppervlak van het bedrijf;
- ondergeschikte detailhandel in ter plaatse vervaardigde goederen bij een productiebedrijf;
- horecavoorzieningen (kantine) die ondergeschikt zijn aan en ten dienste staan van de doeleinden als genoemd in sub a t/m d;
- één zelfstandige horecavoorziening uitsluitend in de vorm van een lunchroom;
- bij deze bestemming behorende voorzieningen zoals groen, water, nutsvoorzieningen, parkeervoorzieningen en laad- en losvoorzieningen.

~ HUUROVEREENKOMST ~
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bij behorende algemene bepalingen, gedeponeerde en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ’s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 1.050 p.m.
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming(en)
Bedrijfshal
Bouwjaar
2019
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
116m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, Betonvloer, Toilet, Pantry

Omgeving

Ligging
bedrijventerrein
Parkeren onoverdekt
3 Parkeerplekken
[ { "address": "Simon Stevinstraat 7", "zipCode": "3284 WC", "city": "Zuid-Beijerland", "lat": 51.7564877, "lng": 4.3695113, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Plattegronden

Simon Stevinstraat 7 plattegrond-53
Simon Stevinstraat 7 plattegrond-53
Simon Stevinstraat 7 plattegrond-53
Simon Stevinstraat 7 plattegrond-53
Simon Stevinstraat 7 plattegrond-53
Simon Stevinstraat 7 plattegrond-53

Vragen?

Bel ons of vul onderstaand formulier in dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Deze woning is Verhuurd

Hartelijk dank

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of alle velden (goed) zijn ingevoerd en probeer het nog een keer.

Aanhef

Wil je een bezichtiging plannen?

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Interesse in dit pand?

Bel met één van onze kantoren 0186-617555 of 078-6736255