Berenjacht

Ben jij ook op Berenjacht en heb jij onze Beren sticker al gespot op één van onze gele verkoopborden?
 

Wat moet je doen?
 

  1. Ga op berenjacht in de Hoeksche Waard om onze beren stickers op onze gele verkoopborden te spotten
  2. Maak een foto van of selfie met de beren sticker
  3. Plaats de foto op Facebook met de tag ‘Makelaardij de Jong’ en het adres van de woning wáár je de beer gespot hebt!
     

Voor iedere op Facebook getagde foto doneert Makelaardij de Jong € 5,- aan de Voedselbank Hoeksche Waard.

De berenjacht is tijdens deze turbulente periode razend populair! De berenjacht is een initiatief om kinderen af te leiden van het Coronavirus en is geïnspireerd op het in 1995 verschenen prentenboek “Wij gaan op berenjacht”. In het boek gaat een vader met zijn vier kinderen op berenjacht en tijdens deze jacht beleven ze allerlei spannende avonturen.

Het idee voor deze jacht is eigenlijk heel eenvoudig: mensen zetten een beer voor het raam, of in ons geval: plakken een 'beren sticker' op het verkoopbord en de kinderen in het dorp kunnen tijdens een blokje om op zoek naar de beren in de in de buurt. Vervolgens turven zij met elkaar hoeveel beren jullie hebben gezien. Er zijn diverse afstreepkaarten en zelfs een berenjacht diploma in omloop.
 

Makelaardij de Jong wil graag aansluiten bij dit initiatief en daarbij maatschappelijk een bijdrage leveren. Zo hebben wij aan onze beren sticker een actie en een goed doel gekoppeld.
De actie houdt in dat de 'berenspotters' een foto van de gespotte beren sticker maken en deze op Facebook plaatsen. Bij deze Facebookplaatsing dient Makelaardij de Jong (@Makelaardijdejong) getagd te zijn én de locatie vermeld te zijn waar deze beer gespot is (bijvoorbeeld: Beatrixstraat 22 Strijen).

Het goede doel is de Voedselbank Hoeksche Waard. Juist in deze tijd kan de Voedselbank Hoeksche Waard een steuntje in de rug gebruiken en daarom doneert Makelaardij de Jong € 5,- aan de Voedselbank Hoeksche Waard per getagde foto.

 

Algemene Voorwaarden

  • De actie loopt van dinsdag 7 april 2020 tot nader order.
  • Alleen voor foto's geplaatst op Facebook met de tag @Makelaardijdejong wordt € 5,- gedoneerd aan de Voedselbank Hoeksche Waard.
  • Het is één persoon slechts toegestaan één foto per woning in te sturen. Meerdere foto's van verschillende woningen mag uiteraard wel. Meerdere foto's van dezelfde woning door verschillende personen is ook toegestaan.
  • Makelaardij de Jong is niet de oprichter van de landelijke of de Hoeksche Waardse Berenjacht. Ons initiatief sluit slechts aan op het landelijke/lokale initiatief.
  • Mocht u vragen hebben, kunt u contact opnemen met Marrit de Kreek van Makelaardij de Jong, e-mail: marritdekreek@makelaardijdejong.nl, telefoon: 078-673 6255.

 

Succes met de berenjacht!

berenjacht