Bouwkavels 73 ong

3297 LA, Puttershoek

Omschrijving

Het nieuwe geluid van Alcazar!
Alcazar was een begrip, een iconische discotheek waarvoor feestvierders van heinde en verre afreisden. Feesten maakt plaats voor wonen. Onder de naam Parc Alcazar gaan we mooie, nieuwe herinneringen maken. Met Parc Alcazar komt er iets bijzonders terug: een groene, duurzame en vriendelijke woonbuurt.

Het project
In Parc Alcazar voelt iedereen zich thuis. Starters én senioren. Met én zonder kinderen. Samenwonend, solo én al een halve eeuw bij elkaar. Hondenmensen én kattenmensen. In Parc Alcazar komen bijna zeventig woningen: appartementen, twee-onder-één-kap woningen, rijwoningen, beneden-bovenwoningen en vrije kavels om je eigen droomhuis te bouwen.

Een vriendelijke buurt aan de Biezenvijver langs de rand van Puttershoek. Maximaal groen met op elk vrij stukje, bomen en planten of gras. En ga je over het bruggetje dan zit je in park De Biezenweide.

Over de Bouwkavels
Altijd al zelf een droomwoning op maat willen laten bouwen? Binnen het nieuwbouwplan Parc Alcazar zijn 3 bouwkavels beschikbaar, variërend in grootte van 286 m2 tot 485 m2. Voor elk kavel is een kavelpaspoort samengesteld met regels uit het bestemmingsplan, aangevuld met uiterlijke kenmerken en materialisatie-eisen waaraan de te bouwen woning dient te voldoen.

Kavel A (bouwnummer 71) - Verkocht
Kavel B (bouwnummer 72) - 397m2    - €355.000,- v.o.n. 
Kavel C (bouwnummer 73) - 486m2    - €389.500,- v.o.n. 

Locatie
Een groene, lommerrijke en autoluwe wijk. De woningen liggen rondom een bestaande boerderij met leilindes en mooie, karakteristieke bomen. De entree van Parc Alcazar ligt rechts, die brede laan met rijen bomen. Van daaruit zie je aan het eind de appartementen aan de Biezenvijver al liggen. Sla je de hoek om dan heb je rechts de twee-onder-een-kap woningen. Vervolg je de weg dan kom je in het hofje met rechts de beneden-bovenwoningen en links de rijwoningen. Daar aan het eind liggen de vrije kavels. Parc Alcazar is gemoedelijk en voelt als een erf. Er komt alleen bestemmingsverkeer.

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 389.500 v.o.n.
Status
Beschikbaar

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
486m²

Indeling

Buitenruimte

Ligging
Aan park, Aan het water, In woonwijk, Vrij uitzicht

Vragen?

Bel ons of vul onderstaand formulier in dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Hartelijk dank

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of alle velden (goed) zijn ingevoerd en probeer het nog een keer.

Aanhef

Wil je een bezichtiging plannen?

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Interesse in dit huis?

Bel Marrit of Julia van vestiging Puttershoek op: 078 - 6736255.