't Nieuwe Hofje 's-Gravendeel

's-Gravendeel

Omschrijving

Nieuwbouw appartementencomplex 't Nieuwe Hofje te 's-Gravendeel

Hoeksche Waard, een beschermd woongebied. Wonen in de Hoeksche Waard is een voorrrecht; ruimte en vrijheid. Het is voor negentig procent een landelijk gebied, een beschermd woongebied (Nationaal Landschap) met haar eigen onvervangbare charme. Grootschalige nieuwbouw vind je niet veel. Herontwikkeling of inbreiding in bestaande kernen vindt wel regelmatig plaats.

Het plan
Op een terrein te bereiken via de Nieuweweg zal een appartementencomplex met 10 betaalbare nieuwbouw appartementen verrijzen. Het gebouw is gelegen in het centrum van 's-Gravendeel en zal zowel een aantrekkelijke architectuur als een kleinschalig en besloten karakter krijgen. Verdere informatie over de appartementen hopen wij zo snel mogelijk te kunnen delen.

Locatie
Langs de oevers van de Dordtse Kil, te midden van het Nationale Landschap ‘De Hoeksche Waard’, ligt het historische dorp ’s-Gravendeel. Met volop recreatiemogelijkheden, basisscholen, medische voorzieningen en een aantrekkelijk winkelaanbod is het een gezonde en bijzondere plek om te wonen. De natuur rondom het dorp is adembenemend en dat terwijl u in slechts tien minuten naar Dordrecht en in twintig minuten naar Rotterdam rijdt. Buiten het dorp zijn schitterende fiets-, wandel- en skeelerroutes. Het recreatieoord Binnenmaas heeft een strand, een buitenzwembad met een speeltuin en biedt u de mogelijkheid om een bootje te huren. In de winter wordt er in dit waterrijke gebied volop geschaatst. Houdt u van winkelen? Naast een aantrekkelijk winkelaanbod in het dorp heeft ’s-Gravendeel de grootste modewinkel van Nederland!

Start verkoop
De verkoop zal starten op donderdag 30 januari 2020 tussen 17.00 - 19.00 uur. U bent van harte welkom om de documentatie in te zien, op te halen en uw vragen over deze ontwikkeling te stellen in Partycentrum Concordia (Doctor Bossersstraat 11 's-Gravendeel). Graag tot dan!

Prijzen
De prijzen van de appartementen zullen starten bij € 220.000,- vrij op naam.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 220.000 v.o.n.
Status
Beschikbaar

Bouw

Aantal woningen
10

Overig

Start verkoop
30-01-2020

Woningtypen

Er zijn geen woningtypen beschikbaar.

Locatie

[ { "address": "'t Nieuwe Hofje 's-Gravendeel 0", "zipCode": "", "city": "'s-Gravendeel", "lat": 51.782347563909, "lng": 4.618457662635, "heading": 274.64739111257, "pitch": -15.983310436468 } ]

Vragen?

Bel ons of vul onderstaand formulier in dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Hartelijk dank

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of alle velden (goed) zijn ingevoerd en probeer het nog een keer.

Aanhef

Wil je een bezichtiging plannen?

Interesse in dit project?

Bel Marrit of Julia van vestiging Puttershoek op: 078 - 6736255.