20 woningen - Aan de Kreek te Nieuw-Beijerland

Nieuw-Beijerland

Omschrijving

Met gepaste trots presenteren wij u deze fraaie impressies van het aankomende woningaanbod van Roosdom Tijhuis in plan Aan de Kreek te Nieuw-Beijerland! Het totale aanbod bestaat uit 20 woningen en bevat meerdere types en prijsklassen. Alle woningen worden zeer compleet aangeboden, inclusief keukencheque, badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk en zonnepanelen. 

 

••• VIP-inschrijving •••

Heeft u interesse in een woning van het aankomende aanbod? Neem dan deel aan de VIP-inschrijving! Via deze inschrijving krijgt u alvast een gedetailleerde indruk van het aankomende aanbod (inclusief afmetingen en prijsindicaties) én de mogelijkheid om uw voorkeuren kenbaar te maken. Uw voordeel hierbij is dat u als VIP-inschrijver voorrang krijgt bij de toewijzing van de woningen:

Let op: VIP-inschrijven is mogelijk tot uiterlijk woensdag 30 januari 2019, 12:00 uur.

Ga naar de VIP-inschrijving

Start van de verkoop

Op woensdag 13 februari start de verkoop van deze prachtige woningen. Van 17:00 tot 18:30 uur bent u van harte welkom bij De Hoeksteen in Nieuw-Beijerland (Kerkstraat 22). Daar staan Makelaardij De Jong en Ooms Makelaars Spijkenisse u graag te woord. Tevens ontvangt u informatie zoals oppervlaktes, prijzen en brochures.

Heeft u interesse in een woning? Dan kunt u zich gelijk inschrijven om kans te maken op een optie. Bent u verhinderd? Geen probleem. Vanaf de start van de verkoop vindt u tevens alle informatie op roosdomtijhuis.nl.

Inschrijftermijn

Deadline inschrijving: Woensdag 20 februari 2019, 12:00 uur.
Bent u na de start van de verkoop enthousiast geraakt over het aanbod? Dan kunt u zich tot de bovenstaande sluitingsdatum inschrijven bij de makelaars. Daarna zullen de woningen worden toegewezen aan de gelukkigen.

Let op: zodra de verkoop is gestart dient u zich naast de VIP-inschrijving ook definitief in te schrijven via de makelaar om kans te maken op een optie.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 240.000 tot € 530.000 v.o.n.
Status
Beschikbaar

Bouw

Aantal woningen
20

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
102m² tot 163m²
Perceeloppervlakte
180m² tot 586m²

Woningtypen

Er zijn geen woningtypen beschikbaar.

Locatie

[ { "address": " 0", "zipCode": "", "city": "Nieuw-Beijerland", "lat": 51.80630644831, "lng": 4.3423769301636, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Vragen?

Bel ons of vul onderstaand formulier in dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Hartelijk dank

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of alle velden (goed) zijn ingevoerd en probeer het nog een keer.

Aanhef

Wil je een bezichtiging plannen?

Interesse in dit project?

Bel Leandra of Amber van vestiging Oud-Beijerland op: 0186 - 617555.