Aan de Kreek te Nieuw-Beijerland fase 6

Nieuw-Beijerland

Omschrijving

Goed nieuws in Nieuw-Beijerland! De verkoop van fase 6 in de nieuwe woonwijk Aan de Kreek te Nieuw-Beijerland is gestart! Het plan omvat 31 koopwoningen en 2 bouwkavels:

🏡 Woningtype Rijckvliet
6 twee-onder-een-kapwoningen
Afmeting: 6,54 m x 10,74 m

🏡 Woningtype Grootvliet
4 hoek- en 5 tussenwoningen
Afmeting: 7,50 m x 10,14 m

🏡 Woningtype Hofvliet
6 hoek- en 10 tussenwoningen
Afmeting: 5,40 m x 10,14 m

👷‍♂ 2 zéér royale bouwkavels
Ten behoeve van een vrijstaande woning
Vrije keuze in architect en aannemer
Oppervlaktes circa 690 m2 en 1120 m2

Deze duurzame woningen worden zéér compleet aangeboden:

✅ Inclusief keukencheque
✅ Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
✅ Inclusief bodemwarmtepomp (gasloos wonen)
✅ Inclusief vloerverwarming op de begane grond en verdieping
✅ Inclusief Triple HR+++ glas in de complete woning
✅ Duurzaam en energiezuinig
✅ Prachtige ligging in de nieuwste wijk van Nieuw-Beijerland
✅ Super duurzaam en klaar voor de toekomst (EPC=0!)

Interesse?

De eerste toewijzing heeft inmiddels plaatsgevonden. Indien u interesse heeft in de aankoop van een woning, dient u het ingevulde en ondertekende inschrijfformulier in te leveren op één van onze twee kantoren, bij voorkeur via e-mail aan info@makelaardijdejong.nl.
U kunt bij ons informeren naar de beschikbare bouwnummers. Indien u zich inschrijft voor de reeds onder optie zijnde bouwnummers, wordt u hier voor op de reservelijst geplaatst.
alle verkoopdocumentatie en het inschrijfformulier vindt u onder ''Documenten'' onderaan deze pagina.


Op en top duurzaam

EPC 0: Klaar voor de toekomst
Het duurzaamheidsniveau van een nieuwbouwwoning wordt uitgedrukt in een EPC-waarde. Hierbij geldt: hoe lager, hoe beter. De maximaal toegestane EPC is op dit moment 0,4. In 2020 wordt waarschijnlijk een EPC van 0,0 verplicht. Deze woningen hebben nu al een EPC van 0,0, u bent dus helemaal klaar voor de toekomst!

Gasloos & bodemwarmtepomp
Deze nieuwbouwwoningen zijn volledig gasloos. Dat betekent dat er geen gasaansluitingen zijn en dat u bijvoorbeeld elektrisch kookt. Gasloos wonen is beter voor het milieu en bespaart fossiele brandstoffen. U bent niet afhankelijk van schommelende gasprijzen en belastingen op gas. Hiervoor maakt de CV-ketel plaats voor een milieuvriendelijk alternatief: een warmtepomp. Maar wat doet een warmtepomp nou precies? Een warmtepomp haalt warmte uit de bodem of buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van uw woning en het tapwater. Roosdom Tijhuis maakt voor haar woningen gebruik van een bodemwarmtepomp, bekijk deze video voor een heldere toelichting. In combinatie met het Triple HR+++ glas profiteert u van een zeer comfortabel binnenklimaat en lage woon- en energielasten.

Zonnepanelen
Om uw woning extra energiezuinig te maken helpt de zon een handje. Zonnepanelen vangen het zonlicht op en zetten dit om in elektrische energie. Een omvormer zet deze energie om in bruikbare stroom waarna het kan worden geleverd aan het elektriciteitsnet. Uw eigen stroomverbruik wordt vervolgens verrekend met de opgewekte stroom van uw zonnepanelen.

Financiële voordelen
Vanwege alle duurzame en energiebesparende toepassingen in deze woningen profiteert u van lagere woonlasten. U heeft namelijk recht op een groenverklaring waarmee u bij een aantal hypotheekverstrekkers in aanmerking voor een groene financiering. Hierdoor ontvangt u een aantrekkelijke korting krijgt op uw hypotheekrente. Daarnaast zijn er vanwege het duurzaamheidsniveau van EPC 0 (vaak) meer leenmogelijkheden. Informeer hierover bij uw hypotheekverstrekker.

Mocht u op de hoogte gehouden willen worden van de ontwikkelingen en de start verkoop, meldt u dan per e-mail aan via info@makelaardijdejong.nl

Kenmerken

Overdracht

Prijs
â‚Ŧ 239.500 tot â‚Ŧ 484.500 v.o.n.
Status
Beschikbaar

Bouw

Aantal woningen
31
Vrije woningen
2

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
126m² tot 178m²
Perceeloppervlakte
138m² tot 1086m²
Inhoud
462m³ tot 701m³

Overig

Start verkoop
21-02-2020

Woningtypen

Er zijn geen woningtypen beschikbaar.

Locatie

[ { "address": "Aan de Kreek te Nieuw-Beijerland fase 6 0", "zipCode": "", "city": "Nieuw-Beijerland", "lat": 51.807246579338, "lng": 4.3398188647766, "heading": 246.91485989178, "pitch": -11.738506222299 } ]

Vragen?

Bel ons of vul onderstaand formulier in dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Hartelijk dank

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of alle velden (goed) zijn ingevoerd en probeer het nog een keer.

Aanhef

Wil je een bezichtiging plannen?