De Markies (in voorbereiding)

4616AJ, Bergen op Zoom

Omschrijving

De appartementen van De Dalwachters hebben hun naam te danken aan de functie die ze lijken uit te voeren: de wacht houden over het Dal van de Molenbeek.

De bouw van 48 appartementen van De Hertog is in volle gang. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Dit voorjaar start de verkoop van het tweede complex: De Markies. 35 Duurzame appartementen, voorzien van uitstekende isolatie, gasloos en optioneel met de mogelijkheid tot het plaatsen van zonnepanelen. De metrages van de appartementen zijn circa 69 m² tot circa 151 m². Van riant gelijkvloers wonen, tot fijne studio’s.

De Markies ligt tussen de Zuiderdreef en de Sportlaan en kijkt uit over het Dal van de Molenbeek. De locatie, tussen stad en land, is ideaal te noemen. De Markies bevindt zich aan de zuidelijke rand van Bergen op Zoom, bekend om zijn vele terrassen, bijzondere winkeltjes en pittoreske steegjes. Maar zeker ook om zijn historie en rijke natuur. U hoeft de straat maar over te steken om te wandelen in het natuurgebied de Augustapolder. U staat bovendien zo op de A4 richting Rotterdam, Breda of Zeeland.

 

Interesse? Volg het project!

In digitale nieuwsbrief die met enige regelmaat wordt verzonden, vertellen we u elke keer hoe ver we zijn in het traject. Hebt u zich al aangemeld op de projectwebsite?

 

Volg De Dalwachters ook op Facebook, dan mist u niets!

 

Ontwikkeling en realisatie: MaasJacobs Vastgoed B.V.

In collegiale verkoop met Helmig Makelaardij en Van de Water Makelaars

Kenmerken

Overdracht

Prijs
Status
Beschikbaar

Woningtypen

Er zijn geen woningtypen beschikbaar.

Locatie

[ { "address": " 0", "zipCode": "4616AJ", "city": "Bergen op Zoom", "lat": 51.4760428, "lng": 4.2927172, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Vragen?

Bel ons of vul onderstaand formulier in dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Hartelijk dank

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of alle velden (goed) zijn ingevoerd en probeer het nog een keer.

Aanhef

Wil je een bezichtiging plannen?

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Interesse in dit project?

Bel naar onze vestiging in Puttershoek op: 078 - 6736255.