De Waterborg Puttershoek

Puttershoek

Omschrijving

De entree van Puttershoek krijgt een nieuw gezicht.

Gemeente Binnenmaas en projectontwikkelaar NCB Projectrealisatie BV hebben overeenstemming bereikt over de invulling van de voormalige locaties Haabo en het gemaal 't Hooft van Benthuizen bij de kruising Molendijk/Schouteneinde in Puttershoek. Wethouder Van Etten van gemeente Binnenmaas en de heer Smid van NCB Projectrealisatie BV hebben op 13 juli jl. een zogenaamde anterieure exploitatieovereenkomst getekend ten behoeve van de samenwerking aan de herontwikkeling naar woningbouw. Met de realisatie van het nieuwbouwplan zal deze dorpsentree een mooie uitstraling krijgen.

Wethouder Van Etten en de heer Smid zijn bijzonder verheugd dat er nu een getekende exploitatieovereenkomst ligt. Een belangrijke stap, dé start voor de verdere woningbouwontwikkeling op deze prachtige locatie. ''Dit plan zorgt voor een ingrijpende en tegelijkertijd noodzakelijke verbetering van de entree van Puttershoek ter plaatse'', aldus wethouder Van Etten.

Gedifferentieerd woningaanbod
Het woningbouwplan ''De Waterborg'' biedt drie woningtypes: watervilla's, gemaalwoningen en appartementen. Bij de planontwikkeling is rekening gehouden met de karakteristieke, historische uitstraling van het Schouteneinde en de directe omgeving. Er is sprake van een gevarieerd woningaanbod voor onder meer gezinnen en senioren.

Mooie uitstraling en energiezuinig
De gemaalwoningen verwijzen qua uitstraling naar het oude gemaal. De watervilla's krijgen in architectuur een eigen karakter en worden uitgevoerd met grote terrassen direct aan het water. Meer gericht op het Schouteneinde worden appartementen gesitueerd rond een hofje. De toekomstige bewoners kunnen genieten van woningen die zowel energiezuinig als comfortabel zijn. Door de oriëntatie op het water en de weilanden krijgen de toekomstige bewoners een prachtig uitzicht.

Geef uw gegevens door aan Makelaardij de Jong om u als geïnteresseerde te laten noteren.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
Op aanvraag v.o.n.
Status
Beschikbaar

Overig

Start verkoop
nog onbekend

Woningtypen

Er zijn geen woningtypen beschikbaar.

Locatie

[ { "address": " 0", "zipCode": "", "city": "Puttershoek", "lat": 51.803069805127, "lng": 4.5734042280944, "heading": 137.22408205259, "pitch": -10.088336630913 } ]

Vragen?

Bel ons of vul onderstaand formulier in dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Hartelijk dank

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of alle velden (goed) zijn ingevoerd en probeer het nog een keer.

Aanhef

Wil je een bezichtiging plannen?

Interesse in dit project?

Bel Amy of Marrit van vestiging Puttershoek op: 078 - 6736255.