De Waterborg Puttershoek

Puttershoek

Omschrijving

Op één van de mooiste plekjes in Puttershoek, aan het Schouteneinde/Molendijk, zal er een herontwikkeling naar woningbouw gaan plaatsvinden.

De plannen voor deze nieuwbouwontwikkeling ''De Waterborg'' beginnen steeds concretere vormen aan te nemen. In het huidige ontwerp bevinden zich vijf vrijstaande waterwoningen, vier gemaalwoningen en acht dijkwoningen, in de vorm van appartementen. Bij de planontwikkeling is rekening gehouden met de karakteristieke, historische uitstraling van het Schouteneinde en de directe omgeving. Er is sprake van een gevarieerd woningaanbod voor onder meer gezinnen en senioren.

Mooie uitstraling en energiezuinig
De gemaalwoningen verwijzen qua uitstraling naar het oude gemaal. De watervilla's krijgen in architectuur een eigen karakter en worden uitgevoerd met grote terrassen direct aan het water. Meer gericht op het Schouteneinde worden appartementen gesitueerd rond een hofje. De toekomstige bewoners kunnen genieten van woningen die zowel energiezuinig als comfortabel zijn. Door de oriëntatie op het water en de weilanden krijgen de toekomstige bewoners een prachtig uitzicht.

Dit zullen allen woningen in de koopsector worden, variërend tussen ca. € 300.000,- en € 650.000,-.

Mocht u op de hoogte gehouden willen worden van de ontwikkelingen, meldt u dan per e-mail aan via puttershoek@makelaardijdejong.nl

Kenmerken

Overdracht

Prijs
Nog niet bekend
Status
Beschikbaar

Bouw

Aantal woningen
17

Overig

Start verkoop
verwachting kwartaal 4 2021

Woningtypen

Er zijn geen woningtypen beschikbaar.

Locatie

[ { "address": " 0", "zipCode": "", "city": "Puttershoek", "lat": 51.803069805127, "lng": 4.5734042280944, "heading": 137.22408205259, "pitch": -10.088336630913 } ]

Vragen?

Bel ons of vul onderstaand formulier in dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Hartelijk dank

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of alle velden (goed) zijn ingevoerd en probeer het nog een keer.

Aanhef

Wil je een bezichtiging plannen?

Interesse in dit project?

Bel naar onze vestiging in Puttershoek op: 078 - 6736255.