Heeren van Rustenburg

Puttershoek

Omschrijving

De Heeren van Rustenburg

Wil jij graag een stap in je wooncarrière zetten? En klinken de woorden statig, ruimte, water en groen jouw als muziek in de oren? Dat hebben wij goed nieuws voor je! Op dit moment werken wij namelijk aan de ontwikkeling van misschien wel jouw nieuwe droomhuis. De Heeren van Rustenburg wordt een ruim opgezet nieuwbouwproject met diverse woningtypes met een gevarieerd en eigentijds architectuurbeeld. In combinatie met het prachtige openbaar gebied, waar veel ruimte is gegeven voor water en groen, maakt dit dé buurt waar iedereen wil wonen.

Behalve de locatie is ook de grootte van de huizen bijzonder. Er komen rijwoningen van 5,7 meter breed, twee-onder-een-kapwoningen, rijbungalows en sociale huurwoningen.


Locatie

De locatie vind je aan de rand van Puttershoek, om precies te zijn tussen de Rustenburgstraat en de Biezengors. In 5 minuten fiets je naar het centrum. In het centrum vind je naast de supermarkten, bakker, slager en de groenteboer ook nog andere leuke winkeltjes. De basisscholen zijn op loopafstand en de speelvoorzieningen worden in de nieuwe buurt geïntegreerd. En hoe fijn is het dat je binnen 10 minuten op de A29 richting Rotterdam of A16 richting Dordrecht rijdt?


Architectuur

We hadden ANNO 2019 kunnen kiezen voor een moderne architectuur, aangezien de Heeren van Rustenburg een uitbreiding vormt van Puttershoek. Maar naar ons idee woon je in de Heeren net even anders. Statig en tijdloos! Dat is ook wat je in het ontwerp terugziet. Opvallende kozijnen, mooi metselwerk en variatie in steenkleur.
 

Podium voor duurzaamheid

De Heeren van Rustenburg bouwen we duurzaam. We gebruiken bakstenen die mooi blijven als de tijd verstrijkt. Natuurlijk komen er op de huizen zonnepanelen en bouwen we gasloos!

 

Woningaanbod
De Heeren van Rustenburg bestaat uit 18 rijwoningen, 14 twee-onder-een-kapwoningen, 5 rijbungalows en 1 vrijstaand geschakelde woning. Alle rijwoningen hebben een diepe achtertuin en de meeste hoekwoningen hebben een garage. De 14 twee-onder-een-kapwoningen liggen aan het water. De overige twee-onder-een-kapwoningen hebben een diepe tuin op het zuiden. Bij de rijbungalows kun je slapen op de begane grond.


Rijwoningen

Opvallend is de grootte van de huizen. Echt groot! Het woonoppervlakte is circa 132m². Er zijn 3 typen eengezinswoningen die in nuance ook weer van elkaar verschillen. Je hebt dus echt wat de kiezen. De woningen hebben op de 1e verdieping 3 slaapkamers en op de 2e verdieping een vrij indeelbare zolder waar je met gemak nog een kamer kunt maken. De tuinen liggen op het westen of oosten.


Twee-onder-een-kap-woningen en vrijstaand geschakelde woning

Zoek je nog meer ruimte? Ga dan voor een van de twee-onder-een-kapwoningen of voor de vrijstaand geschakelde woning. Deze prachtige woningen beschikken standaard over een gebruiksoppervlakte van 160m² . Je auto kun je parkeren in je eigen garage of op je eigen oprit De oprit is groot genoeg voor het parkeren van twee auto’s!


Rijbungalows

De rijbungalows zijn 7,2 meter breed en hebben een bijzondere indeling. Op de begane grond heb je een lange woonkamer met keuken en aan de achterzijde van het huis is een slaapkamer gemaakt die direct toegang heeft tot een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel.

De 1e verdieping is een grote, vrij indeelbare ruimte. Op deze woonlaag kun je 2 kamers maken, waardoor het ook mogelijk is om hier met een gezin te wonen.


Sociale huurwoningen

In opdracht van HW Wonen ontwikkelen en realiseren wij 26 sociale huurwoningen. Voor meer informatie over de sociale huurwoningen verwijzen wij naar www.hwwonen.nl.

 

Verwachte planning

Ons team is er bijna klaar voor. We zetten de puntjes op de i en streven ernaar om begin 2020 in verkoop te gaan. Nu al kun je veel lezen op de website over het woningaanbod en de locatie. De informatie wordt de komende periode uitgebreid. Als je niets wilt missen, meld je dan vrijblijvend aan en ontvang onze nieuwsbrief. Aanmelden kan via de projectwebsite: www.heerenvanrustenburg.nl

 

Inmiddels is er op locatie ook gestart met het voorbelasten van de grond, zodat we op korte termijn na de start verkoop kunnen starten met de bouw. Als alles volgens planning verloopt, zal de bouw na de zomer van volgend jaar starten.
Helaas kunnen wij nog geen uitspraken doen over de prijzen van de woningen, dit hangt geheel af van het definitieve ontwerp en de bouwkosten.

 

Zoek jij een echt groot huis met een eigen parkeerplaats in een waterrijk en groene omgeving met voorzieningen op loopafstand? Lees dan verder en kom meer te weten over Heeren van Rustenburg.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
Op aanvraag v.o.n.
Status
Beschikbaar

Bouw

Aantal woningen
38

Meer informatie

Website
http://www.heerenvanrustenburg.nl

Woningtypen

Er zijn geen woningtypen beschikbaar.

Locatie

[ { "address": "Heeren van Rustenburg 0", "zipCode": "", "city": "Puttershoek", "lat": 51.805803074691, "lng": 4.5517748945983, "heading": 49.395081157975, "pitch": -3.9882611346162 } ]

Vragen?

Bel ons of vul onderstaand formulier in dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Hartelijk dank

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of alle velden (goed) zijn ingevoerd en probeer het nog een keer.

Aanhef

Wil je een bezichtiging plannen?

Interesse in dit project?

Bel Marrit of Julia van vestiging Puttershoek op: 078 - 6736255.