Heeren van Rustenburg Verkocht

3297, Puttershoek

Omschrijving

Welkom in de Heeren van Rustenburg, een nieuwe buurt met een dorps karakter waar 38 koopwoningen en 26 sociale huurwoningen komen. Hier woon je lekker rustig en dat op maar 5 minuten fietsen van het centrum. Vroeger trof je in de directe omgeving van deze mooie plek rijksmonument ‘Hofstede de Rustenburg’ aan. Met de naam ‘Heeren van Rustenburg’ verwijzen we naar het verleden. Maar dat niet alleen, ook de cultuurhistorie en landschappelijke kwaliteiten koesteren we. Daar voegen we hedendaagse luxe aan toe en dat maakt dat je hier heel comfortabel woont met de allure en het statige karakter van toen.
De Heeren van Rustenburg bouwen we duurzaam en gasloos. We gebruiken bakstenen die mooi blijven als de tijd verstrijkt.

Fijn thuiskomen op je eigen landgoed
Over niet al te lange tijd vind je de Heeren van Rustenburg tussen de Rustenburgstraat en de Biezengors. Wat een heerlijke plek om thuis te komen. Je rijdt de buurt in via een statige laan aan de Groeneweg. De bomenlaan ligt verhoogd tussen twee slootjes. Wat een bijzonder welkom! Doordat dit de enige toegang is, komt er alleen bestemmingsverkeer. De dorps ogende straten met gebakken klinkers en smal profiel worden gesierd door bomen en hagen. Hardrijden is hier praktisch onmogelijk. Waardoor de jonge ‘heeren’ fijn en veilig buiten kunnen spelen.

Voel je welkom! Zo wordt Heeren van Rustenburg
Het leuke aan Heeren van Rustenburg is dat het buurtje voor iedereen wordt. Je kunt er een twee-onder-een-kapwoning kopen, een vrijstaand huis, een rijwoning of een rijbungalow met slaap- en badkamer op de begane grond. We bieden 38 woningen te koop aan.
Het dorpse, gevarieerde karakter is goed terug te zien in de architectuur, de verschillende steenkleuren en rijke detaillering. De groen vormgegeven overgangen van privé naar openbaar geven veel kwaliteit aan de buurt. Daarbij zorgt het ervoor dat de buurt als geheel eenheid en rust uitstraalt.

Rijwoning
Kies jij voor één van de 18 rij- of hoekwoningen in Heeren van Rustenburg? Dan geniet je straks van een enorm diepe tuin met goede zonligging. De tuinen zijn 10 tot 14 meter diep. Voor de deur is volop parkeergelegenheid en de tuinen met berging zijn ook achterom bereikbaar. Rijwoning met 132 m² t/m 137 m² woonoppervlakte.

Twee-onder-een-kapwoning
In Heeren van Rustenburg komen 14 twee-onder-een-kapwoningen met garage. De woningen verschillen niet alleen in uiterlijk van elkaar, ook de ligging is anders. Kies jij voor een woning aan een groene speelplaats met tuin aan het water of woon je liever bij de entree van de buurt en geniet je van een extra grote kavel? Twee-onder-een-kapwoning met 160 m² t/m 166 m² woonoppervlakte.

Vrijstaand huis
Bij de entree van Heeren van Rustenburg prijkt straks deze vrijstaande woning met garage. Een uniek exemplaar dat opvalt door de prachtig donkere steen en bijzondere accenten in de gevel. De tuitgevel en brede erker aan de zijkant van het huis geven deze woning nog meer charme en sfeer. Kom binnen en ontdek hoe mooi je hier kunt wonen. Vrijstaand huis met 160 m² woonoppervlakte.

Rijbungalow
Het leuke aan de Heeren van Rustenburg is de grote variatie aan woningtypes. Zelfs als je op zoek bent naar een huis waar je tot in lengte van dagen kunt blijven wonen, slaag je hier. De 5 rijbungalows zijn zo breed dat er naast de woonkamer met open keuken ook nog een bad- en slaapkamer op de begane grond zijn. Traplopen is niet elke dag nodig. Eventueel kun je van de slaapkamer ook een werkkamer maken. Rijbungalow met 120 m² t/m 125 m² woonoppervlakte.

Sociale huurwoningen
In opdracht van HW Wonen ontwikkelen en realiseren wij 26 sociale huurwoningen. Voor meer informatie over de sociale huurwoningen verwijzen wij naar www.hwwonen.nl.

De Hoeksche Waard
De gemeente Hoeksche Waard bestaat uit een verzameling van allemaal kleinere dorpen die allemaal hun eigen uitstraling en kwaliteiten hebben. Het groen en de zichtbare historie hebben ze met elkaar gemeen. Hier woon je op een schitterende plek in Nederland, grofweg tussen de Oude Maas en het Haringvliet met het Nationaal Park De Biesbosch heel dichtbij.

De nieuwbouwlocatie vind je aan de rand van Puttershoek, om precies te zijn tussen de Rustenburgstraat en de Biezengors. In 5 minuten fiets je naar het centrum. In het centrum vind je naast de supermarkten, bakker, slager en de groenteboer ook nog andere leuke winkeltjes. De basisscholen zijn op loopafstand en de speelvoorzieningen worden in de nieuwe buurt geïntegreerd. En hoe fijn is het dat je binnen 10 minuten op de A29 richting Rotterdam of A16 richting Dordrecht rijdt?

Met de Binnenmaas in de buurt laat het zich raden: een lekker strandje om te hangen of te wandelen is altijd binnen handbereik. Het natuureiland Tiengemeten in het Haringvliet is een publiekstrekker van de Hoeksche Waard. Inwoners en dagjesmensen weten de recreatieve trekpleister met musea, restaurants en speeltuin feilloos te vinden.

Puttershoek
Met de Oude Maas die de randen van Puttershoek siert, mag het duidelijk zijn dat water een hoofdrol heeft in het dorp. Ga lekker bootjes kijken vanaf de kade met een ijsje in de hand of geniet bij Café ’t Veerhuys van alles wat voorbij komt over het water. Zuiddiep is een prachtig natuurgebied onder de rook van Puttershoek. Het gebied is niet toegankelijk voor publiek, maar via het wandelpad langs Zuiddiep heb je prachtig zicht op het ruige terrein waar eb en vloed hoogtij vieren.
In het hart van Puttershoek zijn er allerlei winkels waar je terecht kunt voor je dagelijkse boodschappen en net dat beetje meer. Zoals je waarschijnlijk wel weet, vind je rond de Pieter Repelaerstraat de meeste winkels. Er is een Albert Heijn, Lidl, bakker, Hema en meer. Parkeren kan in dit gebied trouwens voor de deur!

Alle woningen zijn verkocht!
Voor alle woningen hebben wij inmiddels gelukkige optanten gevonden.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 355.000 tot € 620.000 v.o.n.
Status
Verkocht

Bouw

Aantal woningen
37

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
120m² tot 166m²
Perceeloppervlakte
134m² tot 528m²
Inhoud
480m³ tot 649m³

Meer informatie

Website
http://www.heerenvanrustenburg.nl

Overig

Start verkoop
13 februari 2020, 17:00 uur
Verwachte start bouw
na de bouwvak 2020
Verwachte oplevering
medio 2021

Woningtypen

Rijbungalow tussenwoning

€ 360.000
120m²
0 van 3 Woningen beschikbaar

Beschikbare woningen

Bouwnummer 58 ong   Verkocht € 360.000 v.o.n. 120m²

Rijwoning

€ 355.000 tot € 370.000
132m² tot 137m²
0 van 12 Woningen beschikbaar

Beschikbare woningen

Bouwnummer 48 ong   Verkocht € 370.000 v.o.n. 137m²

Locatie

[ { "address": " 0", "zipCode": "3297", "city": "Puttershoek", "lat": 51.8064647, "lng": 4.5577745, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Vragen?

Bel ons of vul onderstaand formulier in dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Deze woning is Verkocht

Hartelijk dank

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of alle velden (goed) zijn ingevoerd en probeer het nog een keer.

Aanhef

Wil je een bezichtiging plannen?

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Interesse in dit project?

Bel naar onze vestiging in Oud-Beijerland op: 0186 - 617555.