Het Nieuwe Hofje 's-Gravendeel

3295, 's-Gravendeel

Omschrijving

Hoeksche Waard, een beschermd woongebied. Wonen in de Hoeksche Waard is een voorrecht; ruimte en vrijheid. Het is voor negentig procent een landelijk gebied, een beschermd woongebied (Nationaal Landschap) met haar eigen onvervangbare charme. Grootschalige nieuwbouw vind je niet veel. Herontwikkeling of inbreiding in bestaande kernen vindt wel regelmatig plaats.

Het plan
Op een terrein te bereiken via de Nieuweweg zal een appartementencomplex met 10 betaalbare nieuwbouw appartementen verrijzen. Het gebouw is gelegen in het centrum van 's-Gravendeel, op loopafstand van het winkelcentrum, en zal zowel een aantrekkelijke architectuur als een kleinschalig en besloten karakter krijgen. De oppervlakten van de appartementen variëren tussen 62 m² en 110 m².
De begane grond huisvest vier 2-kamer appartementen, allemaal met een eigen tuintje. Dit betreft bouwnummer 1 tot en met 4.
Op de eerste verdieping bevinden zich ook vier 2-kamer appartementen met Franse balkons, te weten bouwnummer 5 tot en met 8.
De topverdieping heeft twee appartementen met ieder twee slaapkamers en een Frans balkon. Dit betreft bouwnummer 9 en 10.
Bij ieder appartement hoort een eigen parkeerplaats op het voor het complex gelegen parkeerterrein. Het appartementencomplex heeft twee ingangen, ieder voor vijf appartementseigenaren, met brievenbussen, bellentableau en trappenhuis. Er zijn twee liftinstallaties aanwezig. Tevens bevinden zich achter het gebouw twee gezamenlijke bergingen voor het stallen van bijvoorbeeld fietsen.

Locatie
Langs de oevers van de Dordtse Kil, te midden van het Nationale Landschap ‘De Hoeksche Waard’, ligt het historische dorp ’s-Gravendeel. Met volop recreatiemogelijkheden, basisscholen, medische voorzieningen en een aantrekkelijk winkelaanbod is het een gezonde en bijzondere plek om te wonen. De natuur rondom het dorp is adembenemend en dat terwijl u in slechts tien minuten naar Dordrecht en in twintig minuten naar Rotterdam rijdt. Buiten het dorp zijn schitterende fiets-, wandel- en skeelerroutes. Het recreatieoord Binnenmaas heeft een strand, een buitenzwembad met een speeltuin en biedt u de mogelijkheid om een bootje te huren. In de winter wordt er in dit waterrijke gebied volop geschaatst. Houdt u van winkelen? Naast een aantrekkelijk winkelaanbod in het dorp heeft ’s-Gravendeel de grootste modewinkel van Nederland!

Prijzen
De prijzen van de appartementen variëren tussen € 220.000,- v.o.n. tot en met € 265.000,- v.o.n.

Interesse?
De verkoop is reeds gestart. Neem contact met ons op om te informeren naar de vrije bouwnummers.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 220.000 tot € 265.000 v.o.n.
Status
Beschikbaar

Bouw

Aantal woningen
10
Vrije woningen
3

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
62m² tot 110m²
Inhoud
180m³ tot 300m³

Meer informatie

Website
http://www.tnieuwehofje.nl

Overig

Verwachting start bouw
4e kwartaal 2020
Verwachting oplevering
4e kwartaal 2021

Woningtypen

Appartement

€ 220.000 tot € 230.000
62m² tot 63m²
3 van 8 Woningen beschikbaar

Beschikbare woningen

Appartement 2 ong   Onder optie € 250.000 v.o.n. 62m²
Appartement 5 ong   Verkocht onder voorbehoud € 245.000 v.o.n. 62m²
Appartement 6 ong   Verkocht onder voorbehoud € 245.000 v.o.n. 62m²

Penthouse

€ 265.000
110m²
0 van 2 Woningen beschikbaar

Beschikbare woningen

Bouwnummer 10 ong   Verkocht € 265.000 v.o.n. 110m²

Vragen?

Bel ons of vul onderstaand formulier in dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Hartelijk dank

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of alle velden (goed) zijn ingevoerd en probeer het nog een keer.

Aanhef

Wil je een bezichtiging plannen?

Interesse in dit project?

Bel naar onze vestiging in Oud-Beijerland op: 0186 - 617555.