L'Entrepôt

3291CL, Strijen

Omschrijving

Het Strijense aannemersbedrijf P. & G. Hooghwerff b.v. gaat, in opdracht van PROBAS Projectontwikkeling, een appartementencomplex bouwen op een unieke locatie. In het centrum van Strijen komen 23 appartementen op de hoek van de Trambaan en de Oud-Bonaventurasedijk. Op deze plek is nu nog Aardappelhandel G. Kruythoff & Zn. gevestigd. De plannen verkeren in een gevorderd stadium, de aannemer hoopt in het eerste kwartaal van 2022 met de verkoop te kunnen starten. Dit word het derde appartementencomplex dat door P. & G. Hooghwerff in Strijen wordt gebouwd.

De naam L'Entrepôt is te danken aan de aardappelhandelaar die de aardappelloods ook wel 'Het pakhuis' noemt. Deze naam sluit ook goed aan bij de naam van het appartementencomplex 'Le Garage' dat P. & G. Hooghwerff eerder aan de Nieuwestraat in Strijen bouwde. De naam 'Le Garage' was destijds ook afgeleid van de voormalige garage Den Haan.

Het architectenbureau Van den Berk/Tjonk Architects b.v. uit Breda heeft voor L'Entrepôt drie aaneengeschakelde gebouwen ontworpen. Eén van de drie gebouwen zal bestaan uit vijf verdiepingen. De andere twee gebouwen zullen respectievelijk twee en drie verdiepingen gaan tellen. Onder het middelste deel van het complex komt een parkeergarage voor de bewoners. Daarnaast komen er op het buitenterrein ook parkeerplaatsen voor bewoners en bezoekers.

P. & G. Hooghwerff b.v. heeft de afgelopen jaren meerdere appartementencomplexen gebouwd, zoals 'Le Garage' en het appartementencomplex 'De Striene' boven en naast supermarkt Lidl. Beide complexen zijn ontworpen door het Bredase architectenbureau Van den Berk/Tjonk Architects b.v. Directeur Bas Hooghwerff gaat uit van 23 appartementen in het nieuwe complex. Er komen verschillende typen appartementen, vanaf 65 vierkante meter, oplopend naar middelgroot en grotere appartementen tot wel 190 vierkante meter. De prijzen van de appartementen zijn nog niet bekend, maar er zal een mix zijn van verschillende prijscategorieën.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
Nog niet bekend
Status
Beschikbaar

Bouw

Aantal woningen
23
Vrije woningen
23

Woningtypen

Er zijn geen woningtypen beschikbaar.

Locatie

[ { "address": "Oud-Bonaventurasedijk 26", "zipCode": "3291CL", "city": "Strijen", "lat": 51.746304511455, "lng": 4.5533472925598, "heading": 145.52186946332, "pitch": -7.7730135433896 } ]

Vragen?

Bel ons of vul onderstaand formulier in dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Hartelijk dank

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of alle velden (goed) zijn ingevoerd en probeer het nog een keer.

Aanhef

Wil je een bezichtiging plannen?

Interesse in dit project?

Bel naar onze vestiging in Puttershoek op: 078 - 6736255.