Wapen van Westmaas (appartementen)

3273, Westmaas

Omschrijving

10 energiezuinige nieuw te bouwen koop appartementen op de locatie van het voormalige Wapen van Westmaas.

Nagenoeg in het midden van het prachtige Zuid-Hollandse eiland de Hoeksche Waard ligt het dorp Westmaas. Een rustieke plek met iets meer dan 2.000 inwoners, gelegen tegen de westelijke oevers van de Binnenbedijkte Maas. 

Westmaas
Het appartementencomplex ‘Wapen van Westmaas’ ligt op een steenworp afstand van het mooie meer, dat een lengte heeft van 7,3 km. In de volksmond wordt het meer de ‘Binnenmaas’ genoemd. Vanuit uw appartement loopt u in 5 minuten naar het water. En op nog geen kilometer van uw voordeur treft u het strandje van Westmaas aan. Een aangename omgeving om de zomerdag door te brengen. 
Westmaas is een gezellig dorp en van alle gemakken voorzien. Binnen loopafstand van uw appartement treft u diverse gezellige winkels aan zoals de plaatselijke bakker, supermarkt, molen Windlust en een bloemist. Rust en ruimte zijn in dit dorp geen sleutelwoorden, maar een way of living. Alsof u permanent op vakantie bent en dat terwijl u op nog geen 4 km rijden van de snelweg zit. Kortom alle voorzieningen zijn binnen bereik.

De Hoeksche Waard
De gemeente Hoeksche Waard bestaat uit een verzameling van allemaal kleinere dorpen die allemaal hun eigen uitstraling en kwaliteiten hebben. Het groen en de zichtbare historie hebben ze met elkaar gemeen. Hier woon je op een schitterende plek in Nederland, grofweg tussen de Oude Maas en het Haringvliet met het Nationaal Park De Biesbosch heel dichtbij.

Met de Binnenmaas in de buurt laat het zich raden: een lekker strandje om te hangen of te wandelen is altijd binnen handbereik. Het natuureiland Tiengemeten in het Haringvliet is een publiekstrekker van de Hoeksche Waard. Inwoners en dagjesmensen weten de recreatieve trekpleister met musea, restaurants en speeltuin feilloos te vinden.

Het Wapen van Westmaas is een project van Group ABC. Bent u geïnteresseerd? Voor verkoop en informatie bel met onze verkooppartij Makelaardij De Jong (0186) 617 555, stuur een mail naar info@makelaardijdejong.nl of kijk op makelaardijdejong.nl.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 265.000 tot € 549.000 v.o.n.
Status
Beschikbaar

Bouw

Aantal woningen
10
Vrije woningen
1

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
63m² tot 156m²
Inhoud
183m³ tot 406m³

Woningtypen

Appartementen

€ 265.000 tot € 359.000
63m² tot 98m²
1 van 8 Woningen beschikbaar

Beschikbare woningen

Appartementen Wapen van Westmaas 2 ong   Verkocht € 359.000 v.o.n. 98m²
Appartementen Wapen van Westmaas 6 ong   Verkocht € 359.000 v.o.n. 94m²

Penthouse

€ 519.000 tot € 549.000
139m² tot 156m²
0 van 2 Woningen beschikbaar

Beschikbare woningen

Penthouse 9 ong   Verkocht € 549.000 v.o.n. 156m²

Plattegronden

Vragen?

Bel ons of vul onderstaand formulier in dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Hartelijk dank

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of alle velden (goed) zijn ingevoerd en probeer het nog een keer.

Aanhef

Wil je een bezichtiging plannen?

Interesse in dit project?

Bel naar onze vestiging in Oud-Beijerland op: 0186 - 617555.