Woning verkopen?
De verkoop ging in sneltreinvaart

U wilt uw woning verkopen?

Waar vindt u in een woud van makelaars nu net degene die uw huis verkoopt volgens uw wensen? Makelaardij de Jong is het langst bestaande makelaarskantoor in de regio (sinds 1982) en heeft daardoor een reputatie hoog te houden als dé expert in onroerend goed. Met grondige vakkennis en een uitgekiende verkoopstrategie brengen wij uw verkoopsucces binnen handbereik. Vele duizenden tevreden opdrachtgevers gingen u voor. Zij beoordelen onze begeleiding met prachtige cijfers. Bekijk hier de beoordelingen van onze relaties over Makelaardij de Jong.

De kracht van Makelaardij de Jong schuilt in onze succesformule. Deze omvat onder andere de onderstaande punten, die stuk voor stuk bijdragen aan een voorspoedige verkoop.


 • Een vrijblijvende waardebepaling van uw woning
  Onze gecertificeerde makelaars/taxateurs bieden u een nauwkeurig inzicht in de waarde van uw woning.
 • Uw woning met een vooraankondiging op Facebook
  Voordat de woning officieel in de verkoop komt staat er al een vooraankondiging op Facebook. Zo kunnen de mensen uw woning alvast op hun verlanglijstje zetten. Onze Facebookpagina telt inmiddels een grote schare trouwe fans en groeit nog elke dag.
 • Uw woning in de verkoop bij twee kantoren
  Dankzij onze vestigingen in Oud-Beijerland en Puttershoek, staat uw woning in de schijnwerpers in heel de Hoeksche Waard.
 • Prominent in beeld op funda.nl
  Met maar liefst 4.3 miljoen bezoekers per maand is Funda dé site voor actueel woningaanbod. Dankzij onze complete advertentie met o.a. veel foto's, interactieve plattegronden en 360 graden foto's staan onze woningen bovenaan de lijst van de te koop staande woningen.
 • Uiteraard ook op onze site
  Onze nieuwe website mag niet ontbreken op dit lijstje. Deze is helemaal afgestemd om uw woning zo optimaal mogelijk te presenteren, waarbij het aanbod extra opvallend wordt getoond op onze homepage. De website wordt dagelijks door vele woningzoekenden gevonden. Neem eens een kijkje en ontdek hoe andere verkopers de samenwerking met Makelaardij de Jong hebben ervaren.
 • Uw woning als een plaatje
  Uw woning wordt in volle glorie gepresenteerd, dankzij onze complete en overtuigende verkoopbrochure.
 • Zoeken wordt vinden
  Steeds meer woningzoekenden geven een zoekopdracht aan Makelaardij de Jong. Een perfect systeem waarbij uw woning niet aan de aandacht van de potentiële koper ontsnapt.
 • Onze makelaars gaan nog steeds naar school
  Al onze makelaars zijn gedegen vakmensen. Professionals die hun vakkennis altijd blijven opfrissen. Zo profiteert u van de laatste marktkennis en nieuwe, slimme strategieën.
 • Korte lijnen, klare taal
  Van Makelaardij de Jong mag u het beste advies verwachten. Zonder valse beloften en zonder kleine lettertjes. Maar met een garantie voor succes.


Uw woning verkopen? Nodig ons uit voor een vrijblijvend verkoopgesprek bij u thuis.

Heb je een vraag?

Bel ons of vul onderstaand formulier in dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Hartelijk dank

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms