Stougjesdijk 187 Verkocht

3271 KC, Mijnsheerenland


Omschrijving

Uw dromen kunnen hier werkelijkheid worden. Wat een prachtige locatie zo net naast de dorpskern van Oud-Beijerland met vrij uitzicht over de achtergelegen weiden en akkerlanden.

De bouwgrond kan worden gekocht in zijn geheel met 1063 m² of gesplitst in twee percelen van ca. 613 m² en ca. 450 m² eigen grond.

~ KENMERKEN ~
- nabij de uitvalswegen en de dorpskern Oud-Beijerland;
- achtertuin op het zonnige westen;
- vrij uitzicht over de achtergelegen weiden en akkerlanden.
- kavel breedte van ca. 30 meter of 2 van ca. 15 meter.
- oplevering in overleg, kan op korte termijn.

~LOCATIE~
In alle rust en nabij de voorzieningen! Op loofafstand van de kavels treft u o.a. de middelbare scholen, supermarkt Lidl en op ca. 3.5 kilometer afstand treft u het gezellige centrum van Oud-Beijerland.

~ALGEMEEN~
Het bestemmingsplan met bijbehorende bouwregels zijn op te vragen bij één van onze kantoren. De goothoogte mag maximaal 6 meter bedragen, de bouwhoogte maximaal 9 meter. De inhoud van de woning met bijgebouwen mag maximaal 775m³ bedragen. De koper dient zelf een ontwerp aan te bieden aan de gemeente Hoeksche Waard.

~ VRIJ OP NAAM ~
Vrij op naam betekent dat bepaalde kosten voor de eigendomsoverdracht van een kavels niet voor rekening van de koper(s) komen. Dat is de overdrachtsbelasting, kosten voor de leveringsakte en inschrijvingskosten voor het kadaster. Vanwege de vrij op naam levering, zal de notariskeuze aan de verkoper zijn.

Voor voorbeelden en prijzen, neem eens een kijkje op bijvoorbeeld de website https://www.groothuisbouw.nl/

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 325.000 v.o.n.
Status
Verkocht
Oplevering
In overleg

Oppervlakten en inhoud

Perceel
450m²

Bouw

Indeling

Buitenruimte

Ligging
Landelijk gelegen, Open ligging, Vrij uitzicht

Locatie

[ { "address": "Stougjesdijk 187", "zipCode": "3271 KC", "city": "Mijnsheerenland", "lat": 51.807924, "lng": 4.4348015, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Vragen?

Bel ons of vul onderstaand formulier in dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Deze woning is Verkocht

Hartelijk dank

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of alle velden (goed) zijn ingevoerd en probeer het nog een keer.

Aanhef

Wil je een bezichtiging plannen?

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Icon chat

Interesse in dit huis?

Bel naar onze vestiging in Puttershoek: 078 - 6736255.

Vergelijkbare woningen

Stougjesdijk 193 Verkocht o.v.
Stougjesdijk 193
Mijnsheerenland
Bouwgrond, , kamers
€ 350.000 k.k.