Oudendijk 6 A Verkocht

3291 LN, Strijen


Omschrijving

Midden in het Hoeksche Waardse landschap gelegen goed onderhouden moderne paardenstal met 8 boxen gesitueerd op 20.760m² eigen grond.

De stal is in 2004 gebouwd en sinds 2008 verbouwd c.q. gemoderniseerd. De stal is in staalskelet opgetrokken, gepotdekselt en heeft een golfplaten dak.

De afmetingen zijn: 20 meter breed, 10 meter lang en een nokhoogte van ca. 6 meter. De stal is toegankelijk middels grote openslaande deuren en diverse loopdeuren en is ingericht met 8 boxen, watertappunt, elektra en telefoon.

De laatste jaren zijn er diverse verbeteringen aangebracht:
- deuren aan de achterzijde;
- nieuwe omheiningen;
- voer apparaten bij de boxen;
- automatisch beregening systeem;
- uitbreiding bestrating;
- nieuwe bodem in de bak.

Het dijkperceel sectie W nummer 122 welke tevens tot verkoop toe behoort is belast met (altijddurend) erfpacht ten gunste van Waterschap Hollandse Delta. De canon bedraagt € 106,31 per jaar.

Bestemmingsplan Mei 2010
De onderhavige percelen vallen in het bestemmingsplan "Buitengebied" van de gemeente Strijen.

De bestemming voor het perceel van W 122 (1885m² erfpachtsgrond) betreft "Groen'' met als subbestemming ''Waterstaat-Waterkering''.

De bestemming voor het perceel van W 139 (20.760m² eigen grond) betreft "Agrarisch met waarden- Natuur en Landschapswaarden" met subbestemming ''Waarde-Archeologie''. Dit betekent ondermeer dat:
- het uitoefenen van een volwaardig agrarisch bedrijf toegestaan is;
o akker- en vollegrondstuinbouw (teelt van gewassen);
o grondgebonden veehouderij (houden van melk- en ander vee);
o intensieve veehouderij (fokken van slacht-, fok, leg- of pelsdieren zonder weidegang);
o fruitteelt kwekerij;
o bosbouw/bomenteelt;
- (glas)tuinbouw toegestaan is;
- bedrijfswoning uitgesloten is.

Het bestemmingsplan met bijbehorende regelgeving en legenda ligt ter inzage op ons kantoor te Puttershoek.

Oudendijk 6 te Strijen
De naastgelegen woning bieden wij tevens via ons kantoor te koop aan! Midden in het Hoeksche Waardse landschap gelegen zeer degelijk gebouwde vrijstaande woning (bj. 2011) met een ruime vrijstaande schuur, veranda en een royale tuin ingericht met sierbestrating, boomgaard en borders.
De woning is gelegen op een perceel van 2015 m² eigen grond; waarvan 3/4 bebouwd en bestraat en 1/4 grasveld/weilandje. De vraagprijs voor de woning met bijbehorende grond bedraagt € 545.000,-- kosten koper.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 175.000 k.k.
Status
Verkocht
Oplevering
in overleg

Oppervlakten en inhoud

Oppervlakte
1m²
Perceel
2,3ha
Inhoud
2m³

Bouw

Soort
Landgoed, Vrijstaande woning
Bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2004
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Indeling

Kamers
8
Verdiepingen
1

Buitenruimte

Ligging
Vrij uitzicht, Open ligging
Tuin
Tuin rondom

Garage

Soort
Parkeerplaats

Plattegronden

Locatie

[ { "address": "Oudendijk 6", "zipCode": "3291 LN", "city": "Strijen", "lat": 51.740604, "lng": 4.5239352, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Vragen?

Bel ons of vul onderstaand formulier in dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Deze woning is Verkocht

Hartelijk dank

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of alle velden (goed) zijn ingevoerd en probeer het nog een keer.

Aanhef

Wil je een bezichtiging plannen?

Interesse in dit huis?

Bel Leandra of Amber van vestiging Oud-Beijerland op: 0186 - 617555.