Industrieweg 3 Verhuurd

3295 KX, 's-Gravendeel

Omschrijving

Aan de Industrieweg in ’s-Gravendeel bieden wij u een keurig onderhouden alsmede volledig geïsoleerde bedrijfsruimte met buitenterrein te huur aan.

INDELING
Het object is te betreden middels een loopdeur aan de zijgevel achterin de loods, bij de kantoorruimte, en de overheaddeur. De kantoorruimte is ingedeeld met een 3-tal spreekkamers/kantoren, toiletgroep, kantine en bereikbaar vanuit de loods een kleedruimte met cv-ketel, toiletgroep en berging. De eerste verdieping is bereikbaar met een vaste trap vanuit de loods. De meterkast bevindt zich naast de overheaddeur in de loods.

Metrage
Begane grond:
Ca. 90 m² kantoor, kantine, toiletten en kleedruimte;
Ca. 360 m² loods/opslag waarvan ca. 125 m² onder entresol (hoogte 2,75);
Ca. 205 m² buiten terrein incl. een eigen parkeerplek.

Eerste verdieping
Ca. 215 m² entresol (hoogte ca. 2,76 onderkant dak)

Locatie, ligging en bereikbaarheid
Deze bedrijfshal is gelegen aan de westzijde van bedrijventerrein Mijlpolder te ’s-Gravendeel. Een kleinschalig bedrijventerrein waar een diversiteit aan bedrijfsactiviteiten worden gevoerd. Het terrein heeft een verzorgde uitstraling. De bereikbaarheid is vanuit Dordrecht via Kiltunnel (tol) N217 goed bereikbaar. Vanuit Rotterdam is de bereikbaarheid van en naar rijksweg A29 ook via de Provincialeweg N217 goed te bereiken.

Kadastrale aanduiding
Gemeente ’s-Gravendeel, sectie E, nummer 846. Groot 700 m2.

Bouwaard
De fundering ligt behoudens alle buitenmuren ook onder de scheidingswand van het kantoor/loods en de entresol in het verlengde van de kantoren (palenplan beschikbaar).Het object beschikt over een begane grondvloer bestaande uit stelconplaten met daaroverheen een zogenaamde druklaagvloer. De vloerbelasting bedraagt ca. 1500 kg/m2. De verdiepingsvloer is van hout met een ca. vloerbelasting van 600 kg/m2. Het geheel is opgetrokken met stalen spanten en aan de buitenzijde bekleed met geïsoleerde sandwich panelen, geïsoleerd staaldak met lichtstraat, hard houten kozijnen met dubbele beglazing, dakbedekking, opstanden, randafwerking en een in 2021 geheel vernieuwde lichtstraat.

Voorzieningen
Kantoren:
- Plavuizen- en laminaatvloeren;
- Centrale verwarming;
- Systeemplafond met verlichting armaturen;
- Toilet met fontein en spiegel;
- Keukenblok met spoelbak;
- Kleedruimte met grote wasbak (3 kranen warm/koud);
- Cv-ketel Vaillant;

Loods:
- Krachtstroom 3 x 50 ampère;
- Alarm;
- Afzuiginstallatie;
- Elektrische overheaddeur (b: 3.84 m, h: 4.15m);
- 3x 200w LED verlichting
- Kabelbaan/takel rail systeem 250 kg ;

Datum van oplevering
De oplevering geschiedt in overleg.

Energielabel
Het object heeft energielabel G geldig tot 14-01-2032.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 3.750,-- excl. BTW, gas, water en licht. De huurpenningen, servicekosten (indien van toepassing) en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurtermijn
De voorkeur geniet een vijfjarige huurovereenkomst met een verlengingsperiode van vijf jaar. Eventueel een kortere periode is bespreekbaar.

Huurprijs aanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van twee maanden, inclusief servicekosten en BTW.

Reclamevoering
Uitsluitend in overleg met de verhuurder en met inachtneming van de regelgeving van gemeente Hoeksche Waard.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bij behorende algemene bepalingen, gedeponeerde en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ’s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Bestemming
De bestemming betreft “Enkelbestemming bedrijventerrein -1”.
De voor 'Bedrijventerrein - 1' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
• a. ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 2': bedrijven uit ten hoogste categorie 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'bedrijventerrein';
• b. ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 3.1': bedrijven uit ten hoogste categorie 3.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'bedrijventerrein';
• c. ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 3.2': bedrijven uit categorie 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'bedrijventerrein';
• d. ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 4.1': bedrijven uit categorie 4.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'bedrijventerrein';
• e. ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 4.2': bedrijven uit ten hoogste categorie 4.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten;
• f. ter plaatse van de aanduidingen 'specifieke vorm van bedrijf - 1 tot en met - 7': tevens een bedrijfsactiviteit met SBI-code zoals hierna in de tabel genoemd, uit de ten hoogste voor de bedrijfsactiviteit in de tabel aangegeven categorie van de Staat van Bedrijfsactiviteiten:
aanduiding SBI-code uit ten hoogste milieucategorie
specifieke vorm van bedrijf - 1 5020.4 3.2
specifieke vorm van bedrijf - 2 2221 3.2
specifieke vorm van bedrijf - 3 29.1 3.2
specifieke vorm van bedrijf - 4 6024.1 3.1
specifieke vorm van bedrijf - 5 287 3.2
specifieke vorm van bedrijf - 6 274 4.2/5.1
specifieke vorm van bedrijf - 7 6024.0 3.2
• g. ter plaatse van de aanduiding 'bedrijfswoning': tevens een bedrijfswoning;
• h. ter plaatse van de aanduiding 'detailhandel perifeer': tevens perifere detailhandel;
• i. ter plaatse van de aanduiding 'risicovolle inrichting': tevens voor een Bevi-inrichting;
• j. ter plaatse van de aanduiding 'sport': tevens een sport- en gezondheidscentrum;
• k. ter plaatse van de aanduiding 'verkooppunt motorbrandstoffen zonder lpg': tevens een motorbrandstofverkooppunt zonder lpg;
• l. met bijbehorende gebouwen, bouwwerken, geen gebouwen zijnde, nutsvoorzieningen, verkeers- en parkeervoorzieningen, laad- en losvoorzieningen, water en groen.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 3.750 p.m.
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming(en)
Bedrijfshal, Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1985

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
665m²
Vrije hoogte
5000cm

Indeling

Verdiepingen
1
Voorzieningen
Lichtstraten, Overheaddeuren, Krachtstroom, Betonvloer, Toilet, Pantry
[{"address":"Industrieweg 3","zipCode":"3295 KX","city":"'s-Gravendeel","lat":51.7879613,"lng":4.612023,"heading":0,"pitch":0}]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Plattegronden

Industrieweg 3 plattegrond-27
Industrieweg 3 plattegrond-27
Industrieweg 3 plattegrond-27

Vragen?

Bel ons of vul onderstaand formulier in dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Deze woning is Verhuurd

Hartelijk dank

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of alle velden (goed) zijn ingevoerd en probeer het nog een keer.

Aanhef

Wil je een bezichtiging plannen?

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Interesse in dit pand?

Bel met één van onze kantoren 0186-617555 of 078-6736255