Burg de Zeeuwstraat 3 C Verkocht

3281 AD, Numansdorp

Omschrijving

Unieke kans! In het centrum van Numansdorp recent geheel gemoderniseerde, zéér representatieve alsmede multifunctionele bedrijfs- annex winkelruimte! Het geheel maakt deel uit van een kleinschalig complex. Totale grootte ca. 97 m².

~ KENMERKEN ~
- Bedrijfsruimte: ca. 83 m²;
- Kantine en opslag ca. 14 m²;
- Gelegen op eigen grond;
- VvE-lasten: € 15,- per maand;
- 2001: bouwjaar;
- 2015: keuken;
- 2019: gietvloer met vloerverwarming;
- 2021: elektrische installatie gekeurd;
- Zeer goed onderhouden alsmede gemoderniseerd object;
- Nu in gebruik als zonnestudio. Desgewenst ter overname.

~INDELING~
Begane grond (betonvloer)
De entree is aan de Voorstraat middels een loopdeur en via een zijpad (recht van overpad) tussen huisnummer 3 en 3a naar de gemeenschappelijke buitenruimte tussen de woningen met toegang naar de achteringang. De bedrijfsruimte kenmerkt zich als een praktische ruimte van bijna 14 meter diep met een presentatiegevel van ca. 4,5 meter breed. Het object is nu als zonnestudio in gebruik en wordt casco aangeboden aan de volgende eigenaar tenzij de koper dan wel huurder de zonnestudio voort wil zetten. In dat geval zal de koper dan wel huurder met de eigenaar van de zonnestudio in gesprek kunnen treden. De kantine is maar liefst 10 m² groot met toegang naar de toiletruimte, achterportaal met cv-ketel en aansluiting voor de wasmachine/droger alsmede voorzien van een eenvoudig keukenblok.

~KADASTRALE OMSCHRIJVING~
Kadastrale gemeente Numansdorp, sectie B, nummer 5220 en complexaanduiding A2.

~ALGEMEEN~
De onderhoudskosten voor het onderhouden van het platte dak worden gedeeld (zie bewijs van eigendom). Het object is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.

~BESTEMMINGSPLAN~
De bestemming betreft centrum C. Het bestemmingsplan met bijbehorend reglement is op te vragen bij ons kantoor of kunt u raadplegen via ruimtelijkeplannen.nl. Het bestemmingsplan staat toe dat er in zijn geheel gewoond mag worden en/of kantoor dan wel het houden van een winkel.

~PARKEREN~
Het parkeren is in Numansdorp overal gratis. De winkelstraat met direct aanliggende zijstraten is een blauwe zone. Men mag hier 2 uur parkeren met een parkeerschijf. Op de Zomp, bij de haven en op het Kerkplein zijn grote parkeerplaatsen op nog geen 100 meter afstand van het centrum.

~BEREIKBAARHEID~
Het object ligt aan de Voorstraat welke een eenrichtingsstraat betreft. Via de uitvalswegen Molendijk of Burgemeester de Zeeuwstraat komt u op de provinciale wegen N487 naar de A29 en N488 naar o.a. Klaaswaal/Oud-Beijerland.

~CIRCA MAATVOERING~
Voor de circa maatvoering verwijzen wij u naar de plattegronden elders in de brochure en/of kunt u de meetstaat opvragen bij een van onze kantoren.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 225.000 k.k.
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdbestemming
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Branche beperkingen

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
83m²
Units vanaf
83m²
Verkoopoppervlakte
83m²

Indeling

Verdiepingen
1

Omgeving

Ligging
stadscentrum / dorpskern
Welstandklasse
A1
[{"address":"Burg de Zeeuwstraat 3","zipCode":"3281 AD","city":"Numansdorp","lat":51.7291339,"lng":4.4378811,"heading":0,"pitch":0}]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Documenten

Plattegronden

Burg de Zeeuwstraat 3 C plattegrond-59
Burg de Zeeuwstraat 3 C plattegrond-59

Vragen?

Bel ons of vul onderstaand formulier in dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Deze woning is Verkocht

Hartelijk dank

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of alle velden (goed) zijn ingevoerd en probeer het nog een keer.

Aanhef

Wil je een bezichtiging plannen?

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Interesse in dit pand?

Bel met één van onze kantoren 0186-617555 of 078-6736255