Aston Martinlaan 90 Verhuurd

3261 NB, Oud-Beijerland

Omschrijving

Te huur. Degelijk gebouwde dan wel geheel geïsoleerde loods met kantoorruimte gelegen op een van de nieuwste bedrijventerrein in Oud-Beijerland, namelijk bedrijventerrein De Hoogerwerf.

Kenmerken
- Ca. 55 m² kantoorruimte;
- Ca. 121 m² opslag;
- Ca. 28 m² overige ruimte (pantry/berging);
- 2008 – 2009: bouwperiode complex;
- 2009: cv-ketel Nefit Topline;
- Betonnen verdiepingsvloeren, deels vloerverwarming;
- Geheel geïsoleerd;
- Stellingen, heftruck en meer roerende zaken ter overname;
- 4 parkeerplaatsen recht tegenover de loods;
- Oplevering per 1 juni 2023.

Begane grond
Entree/hal (ca. 9m²) met trapopgang, meterkast en toegang naar kantoorruimte (ca. 35m²). Vanuit de kantoorruimte bereikt u de pantry (ca. 6m²) met toiletruimte en loopdeur naar de loods. Het keukenblok beschikt over een composiet aanrechtblad, spoelbak en diverse bergkasten en lades. Het kantoor en panty is voorzien van vloerverwarming. De loods is eveneens vanuit de entree/hal te bereiken met een loopdeur. De hoogte onder het dak bedraagt 6 meter en de hoogte onder het entresol bedraagt 3,10m. In de loods bevindt zich tevens de gebruikelijke nooduitgang, doucheruimte, cv-ketel en watertappunt. De overheaddeur is ca. 3,5m breed en ca. 4,20m hoog.

Eerste verdieping
Zowel vanuit de entree/hal alsmede de loods is er een vaste trap naar de eerste verdieping. De eerste verdieping is ingedeeld met een kantoorruimte (ca. 20 m²), berging (ca. 13m²) met eenvoudig aanrecht v.v. spoelbak, toiletruimte en loopdeur naar de entresol (ca. 23 m²). Ook op deze verdieping is er vloerverwarming onder de plavuizen aanwezig.

Algemeen
Het bedrijventerrein De Hoogerwerf bevindt zich aan de zuidkant van Oud-Beijerland gesitueerd naast de uitvalsweg N217/Kwakscheweg (Nieuw-Beijerland – Dordrecht) richting o.a. de A29 (Rotterdam – Bergen op Zoom). Het bedrijventerrein kenmerkt zich door het diverse aanbod van bedrijven, ruime opzet en voldoende parkeergelegenheid op zowel eigen als openbare terrein. De bedrijfsunit beschikt over alarm, krachtstroom, kiepramen en de kantoorruimtes zijn ingericht met kabelgoten en verlaagd plafonds met verlichting armaturen.

Bouwaard
Deze bedrijfsunit maakt onderdeel uit van meerdere bedrijfsunits op een rij. De bedrijfsunit is onderheid en voorzien van een betonnen vloer, de wanden zijn opgetrokken uit geïsoleerde lichtgrijze aluminium gevelplaten en metselwerk met geïsoleerde spouw. De kozijnen zijn van aluminium met HR++ beglazing, de tussenwanden zijn opgetrokken uit cellenbetonblokken en het geïsoleerde dak is voorzien van damwandprofielplaten.

Bestemmingsplan
De locatie valt onder regels van het bestemmingsplan van de Gemeente Hoeksche Waard. Het bestemmingsplan Werken is bestemd voor bedrijventerrein -2. De bestemmingsplanregels zijn op te vragen bij ons kantoor en/of terug te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 2500,-- excl. BTW per maand. De huur dient maandelijks bij vooruitbetaling voldaan te worden. De huurder dient naast de huurprijs zelf zorg te dragen voor:
- de nutsvoorzieningen;
- onderhoud aan technische installaties;
- onderhoud overheaddeur;
- schoonmaakwerkzaamheden (gehele gebouw) binnenzijde en glasbewassing buitenzijde.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bij het aangaan van een huurovereenkomst dient een huurgarantie te worden afgegeven of een waarborgsom te worden gestort gelijk aan 3 maanden huur incl. BTW.

Huurtermijn
Bij voorkeur 5 jaar met een verlengingsmogelijkheid van vijf jaar.

Reclamevoering
Uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van de eigenaar/verhuurder.

Kadastrale aanduiding
Gemeente Oud-Beijerland, sectie F, nummer 674, groot 2 are en 98 centiare.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 2.500 p.m.
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming(en)
Bedrijfshal, Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
263m²
Vrije hoogte
5000cm

Indeling

Verdiepingen
2
Voorzieningen
Overheaddeuren, Krachtstroom, Betonvloer, Toilet, Pantry

Omgeving

Ligging
bedrijventerrein
Parkeren onoverdekt
4 Parkeerplekken
[{"address":"Aston Martinlaan 90","zipCode":"3261 NB","city":"Oud-Beijerland","lat":51.8130536,"lng":4.4219554,"heading":0,"pitch":0}]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Plattegronden

Aston Martinlaan 90 plattegrond-19
Aston Martinlaan 90 plattegrond-19
Aston Martinlaan 90 plattegrond-19

Vragen?

Bel ons of vul onderstaand formulier in dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Deze woning is Verhuurd

Hartelijk dank

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of alle velden (goed) zijn ingevoerd en probeer het nog een keer.

Aanhef

Wil je een bezichtiging plannen?

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Interesse in dit pand?

Bel met één van onze kantoren 0186-617555 of 078-6736255