Oranjeplein 17 Verhuurd

3297 CV, Puttershoek

Omschrijving

In het gezellige en sfeervolle centrum van Puttershoek gelegen representatieve winkelruimte met een totale vloeroppervlakte van circa 80 m².

~KENMERKEN~
- Vloeroppervlakte: ca. 80 m²;
- 1981: bouwjaar;
- Gelegen op een A-locatie;
- Gemeenschappelijke ruimte met o.a. pantry met keukenblok en 2 toiletruimtes;
- Huurprijs: € 1250,-- excl. BTW per maand;
- Oplevering in overleg, per direct mogelijk.

~INDELING~
Het winkelpand is nagenoeg één grote ruimte van ca. 80 m² en is gelegen in het centrum van Puttershoek. Doormiddel van openslaande deuren naar het voorportaal met twee toegangen is de winkelruimte te bereiken. Het grote raam biedt gelegenheid voor een prachtige, ruime etalage en zorgt voor prettig veel lichtinval. Achterin de winkel bevindt zich een loopdeur welke toegang biedt tot de pantry. Hier bevindt zich ook een keukenblok, 2 toiletruimtes, opslag en een achteruitgang.

~ALGEMEEN~
Het ruime winkelpand is gesitueerd midden in het centrum van Puttershoek. Het winkelpand wordt in de periode maart – april 2024 volledig naar de maatstaven van nu verbouwd. Zo wordt er o.a. een nieuwe airco klimaatsysteem geplaatst. Alle voorzieningen, zoals supermarkten, winkels en een bushalte zijn op loopafstand te bereiken. Ook de provinciale uitvalswegen richting Dordrecht en Rotterdam liggen in de nabijheid. De betaling van de huurprijs dienst maandelijks vooraf plaats te vinden. Bent u geïnteresseerd? Wij laten met veel plezier dit bedrijfspand aan u zien, maak hiervoor een vrijblijvende bezichtigingsafspraak.

~CIRCA MAATVOERING~
Voor de circa maatvoering verwijzen wij u naar de plattegronden elders in deze brochure.

~ HUURPRIJS ~
De huurprijs bedraagt slechts € 1250,-- excl. BTW, gas, water en licht per maand. De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd en voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek (CBS).

~ Huurtermijn ~
Geniet bij voorkeur vijf jaar met verlengingsperiode van vijf jaar. Een afwijkende termijn is bespreekbaar.

~ Opzegtermijn ~
Wederzijdse opzegtermijn van twaalf maanden tegen het einde van de huurperiode.

~ Zekerheidsstelling ~
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief BTW.

~ Huurovereenkomst ~
Standaard huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in oktober 2012.

~ Energielabel ~
Er is op dit moment nog geen energielabel. Het energielabel wordt opgesteld zodra de verbouwing afgerond is.

~ Datum van oplevering ~
In overleg, kan spoedig na de verbouwing.

~ Bestemmingsplan ~
Bestemming gemengd (artikel 8). De bestemmingsplanregels zijn op te vragen bij een van onze kantoren en/of in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl of omgevingswet.overheid.nl

~ Kadastrale aanduiding ~
Gemeente Puttershoek, sectie C, nummer 2117.

~ Metrage ~
Voormelde oppervlakten zijn indicatie berekend aan de hand van opname ter plaatse, op basis van plattegrondtekeningen en informatie verkregen via bagviewer.nl en de eigenaar. De oppervlakten zijn zo secuur mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als verhuurbare oppervlakte zoals gedefinieerd door het Nederlands Normalisatie-Instituut (NEN 2580).
Onder- dan wel overmaat van metrage zal nimmer (kunnen) leiden tot enige verrekening van de huurprijs en/of eventuele kosten bijkomende leveringen en diensten, tijdens de periode van deze huurovereenkomst met inbegrip van eventuele verlenging(en) hiervan.

~ Voorzieningen ~
Het object zal vrij van huur en gebruik (schoon en ontruimd) worden opgeleverd in de huidige staat met onder andere de volgende voorzieningen:
- Gemeenschappelijke ruimte v.v. pantry + toiletten;
- Airco
- Overige inrichting zoals plafond-, vloer- en wandbekleding bespreekbaar.

~ Gebruik ~
Huurder is te allen tijden zelf volledig verantwoordelijk voor het aanvragen van de eventueel benodigde goedkeuringen en/of vergunningen van het bevoegd gezag om zich op de locatie te mogen vestigen. Huurder is verplicht om deel te nemen aan de Bedrijfs Investerings Zone (BIZ Puttershoek).
Indien na ondertekening van de huurovereenkomst blijkt dat het gebruik van huurder strijdig is met de ter plaatse geldende publiekrechtelijke of privaatrechtelijke bestemming kan huurder de verhuurder daar nimmer voor aansprakelijk stellen. Het toetsen of het beoogde gebruik publiek- of privaatrechtelijke is toegestaan, betreft volledig de verantwoordelijkheid van de huurder.

~ Wet ter voorkoming van witwassen en financiering van terrorisme ~
Als makelaar en taxateur zijn wij verplicht om aan de richtlijnen van de Wet ter voorkoming van witwassen en financiering (Wwft) te voldoen. Naar aanleiding hiervan dienen wij van verhuurders en huurders een cliëntonderzoek uit te voeren, waarvoor de onderstaande documenten aangeleverd dienen te worden:”
- Kopie geldig legitimatiebewijs van de tekenbevoegde (zonder foto en BSN);
- Uittreksel KvK.

~ Disclaimer ~
De verhuurinformatie is uitsluitend bedoeld om gegadigden in de gelegenheid te stellen onderzoek te (laten) doen naar de juistheid en de volledigheid daarvan.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 1.250 p.m.
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdbestemming
Winkelruimte
Bouwjaar
1981
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
80m²
Verkoopoppervlakte
80m²

Indeling

Verdiepingen
1

Omgeving

Ligging
winkelcentrum
Welstandklasse
A1
[{"address":"Oranjeplein 17","zipCode":"3297 CV","city":"Puttershoek","lat":51.8064066,"lng":4.5696994,"heading":0,"pitch":0}]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Plattegronden

Oranjeplein 17 plattegrond-17

Vragen?

Bel ons of vul onderstaand formulier in dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Deze woning is Verhuurd

Hartelijk dank

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of alle velden (goed) zijn ingevoerd en probeer het nog een keer.

Aanhef

Wil je een bezichtiging plannen?

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Interesse in dit pand?

Bel met één van onze kantoren 0186-617555 of 078-6736255