Pieter Repelaerstraat 57

3297 BL, Puttershoek

Omschrijving

Unieke kans! In het gezellige en sfeervolle centrum van Puttershoek gelegen representatieve winkelruimte met een totale vloeroppervlakte van circa 300 m².

KENMERKEN
- Vloeroppervlakte: ca. 300 m²;
- Plafondhoogte: 2,77 meter;
- Gelegen op een A-locatie;
- Pantry met keukenblok, toilet en opslagruimte;
- Meerdere parkeerplekken inbegrepen;
- Huurprijs: € 4.500,- excl. BTW per maand;
- Pand word casco verhuurd
- Oplevering geschiedt overleg.

INDELING
Het winkelpand is nagenoeg één grote ruimte van ca. 280 m² gelegen in het centrum van Puttershoek. De grote raampartijen bieden gelegenheid voor een prachtige, ruime etalage en zorgen voor prettig veel lichtinval. Achterin de winkel heeft u toegang tot de pantry. Hier bevindt zich ook een keukenblok, toiletruimte, meterkast, opslagruimte en een achteruitgang. Aan de achterzijde is er ruimte voor het parkeren van meerdere auto’s.

PARKEERGELEGENHEID
Het parkeren is in Puttershoek overal gratis, ook in het centrum.

HUURTERMIJN
Nader overeen te komen.

BETALING
De betaling van de huursom dient te geschieden per vooruitbetaling per maand.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden inclusief BTW.

HUUROVEREENKOMST
Standaard huurovereenkomst Standaard huurovereenkomst Model Winkelruimte 2012, volgens ROZ-model met enkele aanvullingen van de verhuurder.

DATUM VAN OPLEVERING
In overleg.

ALGEMEEN
Het ruime winkelpand is gesitueerd midden in het centrum van Puttershoek. Alle voorzieningen, zoals supermarkten, winkels en een bushalte zijn op loopafstand te bereiken. Ook de provinciale uitvalswegen richting Dordrecht en Rotterdam liggen in de nabijheid. Heeft u interesse? Wij laten met veel plezier dit winkelpand aan u zien, maak hiervoor een vrijblijvende bezichtigingsafspraak.

CIRCA MAATVOERING
Voor de circa maatvoering verwijzen wij u naar de plattegronden elders in deze brochure.

Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 4.500 p.m.
Status
Beschikbaar

Bouw

Hoofdbestemming
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1961
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
300m²
Verkoopoppervlakte
280m²

Indeling

Verdiepingen
1

Omgeving

Ligging
winkelcentrum
Welstandklasse
A1
Parkeren onoverdekt
4 Parkeerplekken
[ { "address": "Pieter Repelaerstraat 57", "zipCode": "3297 BL", "city": "Puttershoek", "lat": 51.806168, "lng": 4.5685387, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Plattegronden

Pieter Repelaerstraat 57 plattegrond-14
Pieter Repelaerstraat 57 plattegrond-14

Vragen?

Bel ons of vul onderstaand formulier in dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Hartelijk dank

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of alle velden (goed) zijn ingevoerd en probeer het nog een keer.

Aanhef

Wil je een bezichtiging plannen?

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Interesse in dit pand?

Bel met één van onze kantoren 0186-617555 of 078-6736255