Pieter Repelaerstraat 70 Verkocht onder voorbehoud

3297 BM, Puttershoek

Omschrijving

In het gezellige en sfeervolle centrum van Puttershoek gelegen representatieve winkelruimte met een totale vloeroppervlakte van circa 152 m². Unieke kans om uw winkel te starten in een zéér goed lopend en druk bezocht winkelcentrum.

~KENMERKEN~
- Vloeroppervlakte: ca. 152 m²;
- 2004: bouwjaar complex;
- Gelegen op een A-locatie;
- Pantry met keukenblok en toiletruimte;
- Huurprijs: € 1950,-- excl. BTW per maand;
- VVE bijdrage: € 133.99 per maand;
- BIZ Centrum Puttershoek bijdrage: € 600,-;
- Oplevering in overleg, per direct mogelijk.

~ Winkelruimte ~
De entree van de winkel bevindt zich aan de looproute in het altijd drukke winkelcentrum van Puttershoek. De praktische winkel is ca. 21 meter diep en ruim 7 meter breed. Achterin de winkel bevindt zich een keukenblok en toiletruimte. De royale etalageruimte biedt u de mogelijkheid tot een ruimschootse presentatie van uw handelswaar. De winkelruimte heeft een eigen huisnummer, meterkast en meters voor de nutsvoorzieningen. Met een paar cosmetische aanpassingen kunt u hier een prachtige winkel realiseren.

~ Algemeen ~
Het winkelcentrum van Puttershoek wordt wekelijks zeer goed bezocht door zowel haar eigen inwoners dan wel mensen van ver daarbuiten. Het diverse aanbod van winkels zoals supermarkten (Albert Heijn en Lidl), huishoud en andere gezinsartikelen (Marskramer & Hema), kleding (Shoeby & De Zeeuw), bakkerijen (Aardoom & De Koning), bloemist, opticien, juwelier, elektronica (Zilverschoon), Gall & Gall, schoenenwinkel en diverse horeca (café, restaurants, afhaal en patatzaak) zijn daar debet aan. Tevens is naast de winkel een post NL punt gelegen welk extra aanloop kan genereren. Daarnaast beschikt het winkelcentrum over meerdere parkeerpleinen/havens, oplaadpunt voor elektrische auto’s en is de bushalte op loopafstand.

~ Circa maatvoering ~
Voor de circa maatvoering verwijzen wij u naar de plattegronden elders in deze brochure.

~ Huurprijs ~
De huurprijs bedraagt slechts € 1950,-- excl. BTW, gas, water en licht per maand. De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd en voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek (CBS).

~ Huurtermijn ~
Geniet bij voorkeur vijf jaar met verlengingsperiode van vijf jaar. Een afwijkende termijn is bespreekbaar.

~ Opzegtermijn ~
Wederzijdse opzegtermijn van twaalf maanden tegen het einde van de huurperiode.

~ Zekerheidsstelling ~
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief BTW.

~ Huurovereenkomst ~
Standaard huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in oktober 2012.

~ Energielabel ~
Het pand beschikt over een energielabel A welk geldig is tot 12-09-2028.

~ Datum van oplevering ~
In overleg, kan spoedig.

~ Bestemmingsplan ~
Bestemming Enkel gemengd. De bestemmingsplanregels zijn op te vragen bij een van onze kantoren en/of in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl of omgevingswet.overheid.nl

~ Kadastrale aanduiding ~
Gemeente Puttershoek, sectie C, nummer 2683.

~ Metrage ~
Voormelde oppervlakten zijn indicatie berekend aan de hand van opname ter plaatse, op basis van plattegrondtekeningen en informatie verkregen via bagviewer.nl en de eigenaar. De oppervlakten zijn zo secuur mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als verhuurbare oppervlakte zoals gedefinieerd door het Nederlands Normalisatie-Instituut (NEN 2580).
Onder- dan wel overmaat van metrage zal nimmer (kunnen) leiden tot enige verrekening van de huurprijs en/of eventuele kosten bijkomende leveringen en diensten, tijdens de periode van deze huurovereenkomst met inbegrip van eventuele verlenging(en) hiervan.

~ Voorzieningen ~
Het object zal vrij van huur en gebruik (schoon en ontruimd) worden opgeleverd in de huidige staat met onder andere de volgende voorzieningen:
- Toilet op de begane grond;
- Pantry op de begane grond;
- Systeemplafond met armaturen.

~ Gebruik ~
Huurder is te allen tijde zelf volledig verantwoordelijk voor het aanvragen van de eventueel benodigde goedkeuringen en/of vergunningen van het bevoegd gezag om zich op de locatie te mogen vestigen. Huurder is verplicht om deel te nemen aan de Bedrijfs Investerings Zone (BIZ Winkelcentrum Puttershoek).
Indien na ondertekening van de huurovereenkomst blijkt dat het gebruik van huurder strijdig is met de ter plaatse geldende publiekrechtelijke of privaatrechtelijke bestemming kan huurder de verhuurder daar nimmer voor aansprakelijk stellen. Het toetsen of het beoogde gebruik publiek- of privaatrechtelijke is toegestaan, betreft volledig de verantwoordelijkheid van de huurder.

~ Wet ter voorkoming van witwassen en financiering van terrorisme ~
Als makelaar en taxateur zijn wij verplicht om aan de richtlijnen van de Wet ter voorkoming van witwassen en financiering (Wwft) te voldoen. Naar aanleiding hiervan dienen wij van verhuurders en huurders een cliëntonderzoek uit te voeren, waarvoor de onderstaande documenten aangeleverd dienen te worden:”
- Kopie geldig legitimatiebewijs van de tekenbevoegde (zonder foto en BSN);
- Uittreksel KvK.

~ Disclaimer ~
De verhuurinformatie is uitsluitend bedoeld om gegadigden in de gelegenheid te stellen onderzoek te (laten) doen naar de juistheid en de volledigheid daarvan.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 1.950 p.m.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Oplevering
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2004
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
152m²
Verkoopoppervlakte
152m²

Indeling

Verdiepingen
1

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
winkelcentrum
[{"address":"Pieter Repelaerstraat 70","zipCode":"3297 BM","city":"Puttershoek","lat":51.8054994,"lng":4.5686468,"heading":0,"pitch":0}]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Plattegronden

Pieter Repelaerstraat 70 plattegrond-7
Pieter Repelaerstraat 70 plattegrond-7

Vragen?

Bel ons of vul onderstaand formulier in dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Deze woning is Verkocht onder voorbehoud

Hartelijk dank

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of alle velden (goed) zijn ingevoerd en probeer het nog een keer.

Aanhef

Wil je een bezichtiging plannen?

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Interesse in dit pand?

Bel met één van onze kantoren 0186-617555 of 078-6736255