Antonie van Leeuwenhoekstraat 32 Verhuurd

3291 CR, Strijen

Omschrijving

Te huur! Unit 4. Aan de rand van Strijen op een representatieve alsmede recente ontwikkelde bedrijventerrein is een mooie complex gerealiseerd met verschillende bedrijfsruimtes met parkeerplaatsen op eigen terrein. Een unieke locatie in een landelijk en rustig gebied, maar vlakbij de rijkswegen A16 en A29.

De bedrijfsruimte nummer 4 heeft ca. 132 m² vloeroppervlakte en een entresol van ca. 20 m². Tevens behoren er 4 parkeerplaatsen bij. De begane grond vloer van de unit is geschikt voor een vloerbelasting van 2500kg/m². De unit is uitgevoerd met onderhoudsvriendelijke materialen en voorbereid met vloerverwarmingsleidingen in de betonvloer.

Huursom € 1.350,- excl. btw, gas, water en licht.

~Beknopte omschrijving~
Bij binnenkomst treft u een fantastische ruimte aan met toegang tot de meterkast, toiletruimte met urinoir, zwevend toilet en een fonteintje met meubel. Doormiddel van een vaste trap bereikt u de entresol welke voorzien is van een laminaatvloer en een keukenblok welke ingericht is met een koelkast, vaatwasser, combioven, spoelbak en voldoende opbergkasten.

- De meterkast is voorzien van een 3 fase elektra aansluiting, opgebouwd uit 1 stuks hoofdschakelaar 40A, 2 stuks aardlekschakelaars, 4 stuks B16 groep 230v (lichtgroep) en 2 stuks B16 400V (krachtgroep).
- De vloer is uitgevoerd als een geïsoleerde monolitisch afgewerkte betonvloer. De vloer is geschikt voor een vloerbelasting van 2500Kg/m². De vloer heeft een Rc-waarde van 3,5m2K/W.
- De riolering is uitgevoerd in P.V.C. in een gescheiden rioleringssysteem.
- De unit is uitgevoerd in een eigen draagconstructie, uitgevoerd in stalen kolommen en liggers, welke zijn voorzien van een poedercoating in een antraciet kleur.
- De buitengevel is uitgevoerd in verticale sandwichgevelpanelen aan de buitenzijde een plasticol coating en de binnenzijde een witte interieurcoating. De gevels hebben een Rc-waarde van 4,5m2K/W.
- Aan de unitscheidingswanden zijn er 100mm dikke horizontale sandwichpanelen aangebracht, voorzien van een witte interieurcoating. Incl. de benodigde brandwerende aansluitingen.
- Het dak is opgebouwd uit stalen sendzimer verzinkte stalen dakplaten, met een randzetwerk, dampremmende laag, isolatie en een bitumineuze dakbedekking. Incl. de benodigde h.w.a. afvoeren en nood overstorten. Het dak heeft een Rc-waarde van 6,0m2K/W. De h.w.a.’s zijn als een pluviasysteem inpandig aangebracht.
- De deur- en raamkozijnen zijn uitgevoerd in aluminium en voorzien van de benodigde ventilatieroosters, HR++ beglazing en beslag SKG**.
- De overheaddeur is uitgevoerd in een elektrische geïsoleerde sectionaaldeur. De deur is aan de binnenzijde uitgevoerd in de standaardkleur wit, de buitenzijde in de kleur Ral 9007.
- Het kozijn van de meterkast en toilet is uitgevoerd in hout, voorzien van een Stompe HPL deur.

~Oplevering~
In overleg, desgewenst per direct mogelijk.

~Circa maatvoering~
Voor de circa maatvoering verwijzen wij u naar de plattegronden elders in deze brochure. Desgewenst zijn de plattegronden ook op te vragen bij onze kantoren.

~Huurtermijn~
In overleg. Bij voorkeur vijf jaar met een verlengingsmogelijkheid van vijf jaar.

~Omzetbelasting~
Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht.

~Zekerheidsstelling~
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief servicekosten en BTW.

~Wijze van oplevering~
In huidige staat.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 1.350 p.m2.p.j
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming(en)
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
152m²
Vrije hoogte
770cm

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, Krachtstroom, Betonvloer, Toilet, Pantry

Omgeving

Ligging
bedrijventerrein
Parkeren onoverdekt
4 Parkeerplekken
[{"address":"Antonie van Leeuwenhoekstraat 32","zipCode":"3291 CR","city":"Strijen","lat":51.7519055,"lng":4.5534439,"heading":0,"pitch":0}]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Documenten

Plattegronden

Antonie van Leeuwenhoekstraat 32 plattegrond-31
Antonie van Leeuwenhoekstraat 32 plattegrond-31
Antonie van Leeuwenhoekstraat 32 plattegrond-31
Antonie van Leeuwenhoekstraat 32 plattegrond-31
Antonie van Leeuwenhoekstraat 32 plattegrond-31
Antonie van Leeuwenhoekstraat 32 plattegrond-31

Vragen?

Bel ons of vul onderstaand formulier in dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Deze woning is Verhuurd

Hartelijk dank

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of alle velden (goed) zijn ingevoerd en probeer het nog een keer.

Aanhef

Wil je een bezichtiging plannen?

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Interesse in dit pand?

Bel met één van onze kantoren 0186-617555 of 078-6736255