Kerkstraat 1 A

3291 AJ, Strijen

Omschrijving

Te huur! Gasloos! In het centrum van Strijen ligt deze compleet gerenoveerde dan wel energiezuinige winkel/kantoorruimte met een afgesloten pantry en toilet. Een praktische recht toe recht ruimte met mogelijkheden en lage maandlasten maakt deze winkelruimte meer dan aantrekkelijk!

~ Kenmerken ~
- Ca. 80 m2 winkel;
- Ca. maatvoering winkel: 12.30 m x 6.55;
- Per direct beschikbaar!
- Huursom € 1150,-- excl. BTW, water en licht;
- Borgsom: € 3450,-- (3x maandhuur);
- Verhuur volgens ROZ-model, bij voorkeur 5 jaar;
- Alle denkbare voorzieningen op loopafstand;
- Hardhouten kozijnen met isolerende beglazing;
- Verwarming middels elektrische radiatoren.

~ Indeling ~
Gezamenlijke entree/hal naar de separate entree van Happas Tapas en de winkelruimte welke te huur wordt aangeboden. De winkelruimte is maar liefst 12.30 meter diep, 6.55 breedte en beschikt over strak gestuukte wanden en plafonds. Op de kopse kant aan de achterzijde bevindt zich een toiletruimte en loopdeur naar pantry v.v. spoelbak en koelkast.

~ Algemeen ~
Het winkelpand is gesitueerd aan de entree van de sfeervolle Kerkstraat en Boompjesstraat met in de nabijheid diverse parkeervoorzieningen. Het gezellige winkelcentrum kenmerkt zich door de authentieke gebouwen en het pallet aan diverse winkels waaronder een Albert Heijn, Lidl, Wise Telecom, bloemenzaak, museum, kapsalons, slager, bakker en diverse horeca gelegenheden. En alsof dit niet genoeg is; bent u eenmaal de Kerkstraat uitgelopen dan treft u de “Kaai” waar het met gezellige terrasjes en bankjes heerlijk vertoeven is. Ook een snackbar en een medisch centrum mag natuurlijk niet ontbreken.

~ Circa maatvoering ~
Voor de circa maatvoering verwijzen wij u naar de plattegronden elders in deze brochure.

~ Huurprijs ~
De huurprijs bedraagt € 1150,-- excl. BTW, water en licht per maand. De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd en voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek (CBS).

~ Huurtermijn ~
Geniet bij voorkeur vijf jaar met verlengingsperiode van vijf jaar. Een afwijkende termijn is bespreekbaar.

~ Opzegtermijn ~
Wederzijdse opzegtermijn van twaalf maanden tegen het einde van de huurperiode.

~ Zekerheidsstelling ~
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, exclusief BTW.

~ Huurovereenkomst ~
Standaard huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in oktober 2012.

~ Energielabel ~
Het pand beschikt op dit moment nog niet over een energiecertificaat.

~ Datum van oplevering ~
In overleg, kan spoedig.

~ Bestemmingsplan ~
Bestemming Centrum. De bestemmingsplanregels zijn op te vragen bij een van onze kantoren en/of in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl of omgevingswet.overheid.nl

~ Kadastrale aanduiding ~
Gemeente Strijen, sectie N, nummer 2607.

~ Metrage ~
Voormelde oppervlakten zijn indicatie berekend aan de hand van opname ter plaatse, op basis van plattegrondtekeningen en informatie verkregen via bagviewer.nl en de eigenaar. De oppervlakten zijn zo secuur mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als verhuurbare oppervlakte zoals gedefinieerd door het Nederlands Normalisatie-Instituut (NEN 2580).
Onder- dan wel overmaat van metrage zal nimmer (kunnen) leiden tot enige verrekening van de huurprijs en/of eventuele kosten bijkomende leveringen en diensten, tijdens de periode van deze huurovereenkomst met inbegrip van eventuele verlenging(en) hiervan.

~ Voorzieningen ~
Het object zal vrij van huur en gebruik (schoon en ontruimd) worden opgeleverd in de huidige staat met onder andere de volgende voorzieningen:
- Toiletruimte;
- Pantry;

~ Gebruik ~
Huurder is te allen tijden zelf volledig verantwoordelijk voor het aanvragen van de eventueel benodigde goedkeuringen en/of vergunningen van het bevoegd gezag om zich op de locatie te mogen vestigen. Huurder is verplicht om deel te nemen aan de Bedrijfs Investerings Zone (BIZ Strien graag gezien).
Indien na ondertekening van de huurovereenkomst blijkt dat het gebruik van huurder strijdig is met de ter plaatse geldende publiekrechtelijke of privaatrechtelijke bestemming kan huurder de verhuurder daar nimmer voor aansprakelijk stellen. Het toetsen of het beoogde gebruik publiek- of privaatrechtelijke is toegestaan, betreft volledig de verantwoordelijkheid van de huurder.

~ Wet ter voorkoming van witwassen en financiering van terrorisme ~
Als makelaar en taxateur zijn wij verplicht om aan de richtlijnen van de Wet ter voorkoming van witwassen en financiering (Wwft) te voldoen. Naar aanleiding hiervan dienen wij van verhuurders en huurders een cliëntonderzoek uit te voeren, waarvoor de onderstaande documenten aangeleverd dienen te worden:”
- Kopie geldig legitimatiebewijs van de tekenbevoegde (zonder foto en BSN);
- Uittreksel KvK.

~ Disclaimer ~
De verhuurinformatie is uitsluitend bedoeld om gegadigden in de gelegenheid te stellen onderzoek te (laten) doen naar de juistheid en de volledigheid daarvan.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
Op aanvraag
Status
Beschikbaar
Oplevering
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1927
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
80m²

Indeling

Verdiepingen
1

Omgeving

Ligging
winkelcentrum
[{"address":"Kerkstraat 1","zipCode":"3291 AJ","city":"Strijen","lat":51.7432036,"lng":4.5535514,"heading":0,"pitch":0}]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Plattegronden

Kerkstraat 1 A plattegrond-12

Vragen?

Bel ons of vul onderstaand formulier in dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Hartelijk dank

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of alle velden (goed) zijn ingevoerd en probeer het nog een keer.

Aanhef

Wil je een bezichtiging plannen?

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Interesse in dit pand?

Bel met één van onze kantoren 0186-617555 of 078-6736255