Kerkstraat 40 Onder bod

3291 AM, Strijen

Omschrijving

In het gezellige en sfeervolle centrum van Strijen gelegen representatieve winkelruimte met een totale vloeroppervlakte van circa 54 m².

~KENMERKEN~
- Vloeroppervlakte: ca. 54 m²;
- 1700: bouwjaar complex;
- 2000: grondige verbouwing;
- Gelegen op een A-locatie;
- Pantry met keukenblok, berging en toiletruimte;
- Huurprijs: € 850,-- excl. BTW per maand;
- Overname (etalage) verlichting bespreekbaar;
- Oplevering in overleg, per direct mogelijk.

~ Indeling ~
De entree van de winkel bevindt zich aan de looproute in de pittoreske Kerkstraat Strijen. Eenmaal binnen treft u een sfeervolle winkelruimte welke als laatste in gebruik is geweest als kledingwinkel. De bakkersplavuizen, de glas-in lood ramen alsmede de roedes zorgen voor een gezellige inrichting. De winkelruimte heeft door de vele ramen prettig veel lichtinval en beschikt over comfortabele vloerverwarming. Aan de achterzijde van winkel bevindt zich de berging met toiletruimte, pantry, cv-ketel (Remeha) en loopdeur naar buiten.

~ Algemeen ~
Het winkelpand is naast de kerk gesitueerd met in de nabijheid diverse parkeervoorzieningen. Het gezellige winkelcentrum kenmerkt zich door de authentieke gebouwen en het pallet aan diverse winkels waaronder een Albert Heijn, Lidl, Wise Telecom, bloemenzaak, museum, kapsalons, slager, bakker en diverse horeca gelegenheden. En alsof dit niet genoeg is; bent u eenmaal de Kerkstraat uitgelopen dan treft u de “Kaai” waar het met gezellige terrasjes en bankjes heerlijk vertoeven is. Ook een snackbar en een medisch centrum mag natuurlijk niet ontbreken.

~ Circa maatvoering ~
Voor de circa maatvoering verwijzen wij u naar de plattegronden elders in deze brochure.

~ Huurprijs ~
De huurprijs bedraagt slechts € 850,-- excl. BTW, gas, water en licht per maand. De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd en voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek (CBS).

~ Huurtermijn ~
Geniet bij voorkeur vijf jaar met verlengingsperiode van vijf jaar. Een afwijkende termijn is bespreekbaar.

~ Opzegtermijn ~
Wederzijdse opzegtermijn van twaalf maanden tegen het einde van de huurperiode.

~ Zekerheidsstelling ~
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief BTW.

~ Huurovereenkomst ~
Standaard huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in oktober 2012.

~ Energielabel ~
Er is op dit moment nog geen energielabel.

~ Datum van oplevering ~
In overleg, kan spoedig.

~ Bestemmingsplan ~
Bestemming Centrum. De bestemmingsplanregels zijn op te vragen bij een van onze kantoren en/of in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl of omgevingswet.overheid.nl

~ Kadastrale aanduiding ~
Gemeente Strijen, sectie N, nummer 816.

~ Metrage ~
Voormelde oppervlakten zijn indicatie berekend aan de hand van opname ter plaatse, op basis van plattegrondtekeningen en informatie verkregen via bagviewer.nl en de eigenaar. De oppervlakten zijn zo secuur mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als verhuurbare oppervlakte zoals gedefinieerd door het Nederlands Normalisatie-Instituut (NEN 2580).
Onder- dan wel overmaat van metrage zal nimmer (kunnen) leiden tot enige verrekening van de huurprijs en/of eventuele kosten bijkomende leveringen en diensten, tijdens de periode van deze huurovereenkomst met inbegrip van eventuele verlenging(en) hiervan.

~ Voorzieningen ~
Het object zal vrij van huur en gebruik (schoon en ontruimd) worden opgeleverd in de huidige staat met onder andere de volgende voorzieningen:
- Berging met toilet op de begane grond;
- Pantry op de begane grond;
- Toonbank, pashokjes, opbouwverlichting bespreekbaar;
- Alarm (is nu ontkoppelt);
- Cv-ketel met vloerverwarming en radiatoren;
- Systeemplafond met armaturen.

~ Gebruik ~
Huurder is te allen tijden zelf volledig verantwoordelijk voor het aanvragen van de eventueel benodigde goedkeuringen en/of vergunningen van het bevoegd gezag om zich op de locatie te mogen vestigen. Huurder is verplicht om deel te nemen aan de Bedrijfs Investerings Zone (BIZ Strien graag gezien).
Indien na ondertekening van de huurovereenkomst blijkt dat het gebruik van huurder strijdig is met de ter plaatse geldende publiekrechtelijke of privaatrechtelijke bestemming kan huurder de verhuurder daar nimmer voor aansprakelijk stellen. Het toetsen of het beoogde gebruik publiek- of privaatrechtelijke is toegestaan, betreft volledig de verantwoordelijkheid van de huurder.

~ Wet ter voorkoming van witwassen en financiering van terrorisme ~
Als makelaar en taxateur zijn wij verplicht om aan de richtlijnen van de Wet ter voorkoming van witwassen en financiering (Wwft) te voldoen. Naar aanleiding hiervan dienen wij van verhuurders en huurders een cliëntonderzoek uit te voeren, waarvoor de onderstaande documenten aangeleverd dienen te worden:”
- Kopie geldig legitimatiebewijs van de tekenbevoegde (zonder foto en BSN);
- Uittreksel KvK.

~ Disclaimer ~
De verhuurinformatie is uitsluitend bedoeld om gegadigden in de gelegenheid te stellen onderzoek te (laten) doen naar de juistheid en de volledigheid daarvan.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 850 p.m.
Status
Onder bod
Oplevering
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1700
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
51m²
Verkoopoppervlakte
51m²

Indeling

Verdiepingen
1

Omgeving

Ligging
winkelcentrum
Welstandklasse
A1
[{"address":"Kerkstraat 40","zipCode":"3291 AM","city":"Strijen","lat":51.744584,"lng":4.5521687,"heading":0,"pitch":0}]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Plattegronden

Kerkstraat 40 plattegrond-18

Vragen?

Bel ons of vul onderstaand formulier in dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Deze woning is Onder bod

Hartelijk dank

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of alle velden (goed) zijn ingevoerd en probeer het nog een keer.

Aanhef

Wil je een bezichtiging plannen?

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Interesse in dit pand?

Bel met één van onze kantoren 0186-617555 of 078-6736255