Simon Stevinstraat 3 a + b

3284 WC, Zuid-Beijerland

Omschrijving

Per direct beschikbaar: Luxe kantoor met een bergzolder gelegen op het industrieterrein "Simon Stevin" te Zuid-Beijerland. Het bedrijfspand is op de hoek van het representatieve en multifunctionele bedrijvenverzamelgebouw gelegen en heeft een moderne uitstraling.

~KENMERKEN~
- Bouwjaar: 2008;
- Begane grond 64 m²;
- Opslagruimte ca. 51 m² op de tweede verdieping;
- Luxe en moderne uitstraling;
- Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein;
- Hardhouten kozijnen;
- Systeemplafonds met verlichting;
- Verwarming/airco units;
- Internetkabels;
- Plavuizen en vloerbedekking;
- Energielabel A+.

~INDELING~
Begane grond
Ruime entree/ hal met garderobe, meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de twee kantoorruimten, keuken met diverse apparatuur, server/bergruimte, aparte toiletruimte voor dames en heren.

Zolder verdieping:
Bergzolder met cv ketel Nefit Topline HR en een verwarming/airco-installatie te bereiken via een vlizo trap.

~BEREIKBAARHEID EN LIGGING~
Bedrijvenpark “Simon Stevin” is zeer aantrekkelijk en centraal gelegen aan de rand van Zuid-Beijerland op ca. 3 kilometer van de rijksweg A29, de noord-zuid verbinding tussen Rotterdam en Breda. In ca. 20 minuten bent u in Rotterdam.

Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig.

~ALGEMEEN~
Het multifunctionele bedrijvenverzamelgebouw bestaat uit 16 units en is gebouwd in het jaar 2008 en is voorzien van hardhouten kozijnen met draai- kiepramen. De units zijn voorzien van een systeemplafond, verwarming/airco units, verlichting en internetkabels. De zolder verdieping loopt over de gehele breedte van de gebouwen. De algemene voorwaarden van de Gemeente, alsmede de tekst mandelig gebied en bestemmingsplan voorschriften, op aanvraag via ons kantoor. Lokale ondernemers genieten gedurende drie maanden de voorkeur. De rondom gelegen straat is gemeenschappelijk eigendom ten behoeve van alle eigenaren.

~CIRCA MAATVOERING~
Voor de circa maatvoering verwijzen wij u naar de plattegronden elders in deze brochure.

~TE HUUR~
Begane grond
- Gezamenlijk gebruik van de entree met meterkast, garderobe, toiletruimte, pantry en een kleine berging;
- Kantoorruimte 1 ca. 26 m² = € huurprijs op aanvraag.
- Kantoorruimte 2 ca. 38 m² € huurprijs op aanvraag.

Eerste verdieping = VERHUURD

De service kosten bestaan uit de volgende zaken:
- Ramen zemen aan de buitenzijde;
- Schoonmaken algemene ruimten;
- Onderhoud airco/cv ketel;
- Kosten aansluiting internet;
- Kosten afval containers.

Huur
Huurbetaling geschiedt per maand vooruit. Gas, water en elektriciteit worden ook verrekend.

Zekerheidsstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van 3 maanden huur vermeerderd met de wettelijk verschuldigde btw.

Huuraanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek (CBS).

Kenmerken

Overdracht

Prijs
Op aanvraag
Servicekosten
€ 128
Status
Beschikbaar

Bouw

Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
64m²
Units vanaf
34m²

Indeling

Verdiepingen
3
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, Te openen ramen, Kabelgoten, Systeemplafond, Toilet, Pantry, Verwarming, Kamerindeling

Omgeving

Ligging
bedrijventerrein
Parkeren onoverdekt
4 Parkeerplekken
[ { "address": "Simon Stevinstraat 3", "zipCode": "3284 WC", "city": "Zuid-Beijerland", "lat": 51.756694, "lng": 4.368926, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Documenten

Plattegronden

Simon Stevinstraat 3 a + b plattegrond-10

Vragen?

Bel ons of vul onderstaand formulier in dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Hartelijk dank

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of alle velden (goed) zijn ingevoerd en probeer het nog een keer.

Aanhef

Wil je een bezichtiging plannen?

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Interesse in dit pand?

Bel met één van onze kantoren 0186-617555 of 078-6736255