Aan de Kreek (fase 7) Verkocht

3264 AA, Nieuw-Beijerland

Omschrijving

FIJN WONEN IN PLAN AAN DE KREEK
Goed nieuws in Nieuw-Beijerland. Op dinsdag 27 oktober starten wij met de verkoop van 29 woningen in vervolgfase Aan de Kreek fase 7.

Het aanbod bestaat uit:

Woningtype Groenvliet
8 twee-onder-een-kapwoningen

Woningtype Hofvliet
21 eengezinswoningen

Deze duurzame woningen worden op deze locatie zéér compleet aangeboden:

- Inclusief keukencheque
- Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
- Inclusief bodemwarmtepomp (gasloos wonen)
- Inclusief vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping
- Inclusief Triple HR+++ glas in de complete woning
- Inclusief zonnepanelen
- Duurzaam en energiezuinig
- Prachtige ligging in de nieuwste wijk van Nieuw-Beijerland
- Super duurzaam en klaar voor de toekomst (EPC=0!)

Heeft u interesse in een woning? Dan kunt u zich inschrijven voor een optie bij een van de verkopend makelaars.

START VERKOOP
Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus is er geen fysieke start verkoop. Vanaf dinsdag 27 oktober is alle verkoopdocumentatie af te halen bij Makelaardij de Jong en Ooms Makelaars te Oud-Beijerland. Uiteraard worden de richtlijnen van het RIVM gevolgd bij de informatieverstrekking. Tevens vindt u vanaf dat moment ook alle verkoopinformatie hier online op onze projectwebsite. Inschrijven voor één van deze riante woningen kan vanaf start verkoop tot uiterlijk dinsdag 3 november, 12:00 uur bij één van de verkopende makelaars. Daarna zullen de woningen worden toegewezen aan de gelukkigen.

OP EN TOP DUURZAAM

EPC 0: KLAAR VOOR DE TOEKOMST
Het duurzaamheidsniveau van een nieuwbouwwoning wordt uitgedrukt in een EPC-waarde. Hierbij geldt: hoe lager, hoe beter. De maximaal toegestane EPC is op dit moment 0,4. In 2020 wordt waarschijnlijk een EPC van 0,0 verplicht. Deze woningen hebben nu al een EPC van 0,0, u bent dus helemaal klaar voor de toekomst!

GASLOOS & BODEMWARMTEPOMP
Deze nieuwbouwwoningen zijn volledig gasloos. Dat betekent dat er geen gasaansluitingen zijn en dat u bijvoorbeeld elektrisch kookt. Gasloos wonen is beter voor het milieu en bespaart fossiele brandstoffen. U bent niet afhankelijk van schommelende gasprijzen en belastingen op gas. Hiervoor maakt de CV-ketel plaats voor een milieuvriendelijk alternatief: een warmtepomp. Maar wat doet een warmtepomp nou precies? Een warmtepomp haalt warmte uit de bodem of buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van uw woning en het tapwater. Roosdom Tijhuis maakt voor haar woningen gebruik van een bodemwarmtepomp, bekijk deze video voor een heldere toelichting. In combinatie met het Triple HR+++ glas profiteert u van een zeer comfortabel binnenklimaat en lage woon- en energielasten.

ZONNEPANELEN
Om uw woning extra energiezuinig te maken helpt de zon een handje. Zonnepanelen vangen het zonlicht op en zetten dit om in elektrische energie. Een omvormer zet deze energie om in bruikbare stroom waarna het kan worden geleverd aan het elektriciteitsnet. Uw eigen stroomverbruik wordt vervolgens verrekend met de opgewekte stroom van uw zonnepanelen.

FINANCIËLE VOORDELEN
Vanwege alle duurzame en energiebesparende toepassingen in deze woningen profiteert u van lagere woonlasten. U heeft namelijk recht op een groenverklaring waarmee u bij een aantal hypotheekverstrekkers in aanmerking voor een groene financiering. Hierdoor ontvangt u een aantrekkelijke korting krijgt op uw hypotheekrente. Daarnaast zijn er vanwege het duurzaamheidsniveau van EPC 0 (vaak) meer leenmogelijkheden. Informeer hierover bij uw hypotheekverstrekker.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 297.500 tot € 565.000 v.o.n.
Status
Verkocht

Bouw

Aantal woningen
29

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
126m² tot 160m²
Perceeloppervlakte
154m² tot 567m²

Woningtypen

Er zijn geen woningtypen beschikbaar.

Locatie

[{"address":" 0","zipCode":"3264 AA","city":"Nieuw-Beijerland","lat":51.8103624,"lng":4.3401269,"heading":0,"pitch":0}]

Vragen?

Bel ons of vul onderstaand formulier in dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Deze woning is Verkocht

Hartelijk dank

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of alle velden (goed) zijn ingevoerd en probeer het nog een keer.

Aanhef

Wil je een bezichtiging plannen?

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Interesse in dit project?

Bel naar onze vestiging in Oud-Beijerland op: 0186 - 617555.