Aan de Kreek te Nieuw-Beijerland fase 5 - 20 woningen (2019) Verkocht

Nieuw-Beijerland

Omschrijving

Mei 2020: Inmiddels zijn voor alle woningen gelukkige kopers gevonden!

Met nieuwbouwplan ‘Aan de Kreek’ fase 5 wordt natuurlijk wonen in de Hoeksche Waard mogelijk gemaakt. Het dorp Nieuw-Beijerland ligt in het westelijke deel van de Hoeksche Waard. De omgeving wordt omgeven door uitgestrekte akkers, veel groen en natuurlijk de kreek. De rust en ruimte van het dorp worden weerspiegeld in het plangebied 'Aan de Kreek'.

Nieuw-Beijerland heeft circa 4.000 inwoners en ligt midden in de polder ten westen van Oud-Beijerland. Het dorp Nieuw-Beijerland behoort tot de Gemeente Hoeksche Waard. Het dorp ligt in het buitengebied en dat ervaart u meteen. Woningen en authentieke boerderijen wisselen elkaar af, waardoor een landelijke omgeving ontstaat. Het aantal voorzieningen in Nieuw-Beijerland is gering, maar biedt voldoende om te voorzien in de dagelijkse behoefte van de inwoners. 
Er is onder andere een supermarkt, een bakker en een bloemist. Daarnaast zijn er ook winkels met huishoudelijk- en textiel aanbod. Tevens ligt de stad Spijkenisse op korte afstand van het dorp. De stad is met het pontje binnen enkele minuten bereikbaar. Middels een N-weg komt u op de A29 welke u naar de omliggende steden leidt. 
Ook maatschappelijk en recreatief zijn er diverse voorzieningen in Nieuw-Beijerland. Uw kinderen kunnen terecht op één van de twee basisscholen in het dorp. Daarnaast is er een speelterrein, een kinderboerderij en een sportveld. Op een mooie winterdag kunt u heerlijk schaatsen op de ijsbaan in Nieuw-Beijerland. Heeft u groene vingers? Dan heeft u de mogelijkheid om uw eigen groenten te verbouwen in één van de volkstuinen. Tot slot telt het dorp vier kerken en is er een openbare bibliotheek.

Fase 5 van nieuwbouwplan 'Aan de Kreek' heeft een divers aanbod van woningen, voor jong en oud. Zo worden er hier vier verschillende woningtypes ontwikkeld.

Type Bergamot - 3 vrijstaande woningen (bouwnummer 1, 6 en 7) (VERKOCHT)

Type Bergamot is een riante vrijstaande woning, van alle gemakken voorzien en met volop leefruimte. De woningen zijn gelegen op riante kavels van circa 562 m2 tot circa 586 m2. In de basis wordt de woning al zeer compleet aangeboden inclusief sanitair en tegelwerk in de badkamer en het toilet, een keukencheque en een gemetselde berging. De woningen zijn daarnaast geheel naar eigen wens aan te passen. Laat u verrassen door onze flexibiliteit en schroom niet uw eigen ideeën bij onze verkoopmedewerkers kenbaar te maken! 

•    gasloos wonen
•    EPC 0
•    zonnepanelen en een warmtepomp
•    vloerverwarming in de gehele woning
•    karakteristieke architectuur met herkenbare details
•    veel keuzevrijheid om het huis naar eigen smaak in te delen
•    badkamer en toilet met sanitair van Villeroy & Boch en Grohe en tegelwerk van Bouwcenter Nobel
•    keukencheque van € 3.500,- te besteden bij Bouwcenter Nobel
•    riante kavels met een zuid georiënteerde tuin
•    een eigen oprit


Begane grond 
Deze riante vrijstaande woning is van allerlei luxe voorzien  en biedt u volop mogelijkheden. U komt de woning binnen via de entree in de zijgevel. De toiletruimte in de hal is voorzien van een wandcloset en een fonteintje. Tevens biedt de hal toegang tot de trapopgang. De woonkamer is aan de voorzijde van de woning gesitueerd en is heerlijk licht door de meerdere raampartijen. 
Aan de achterzijde van de woning is voldoende plek voor een fraaie keuken welke uitzicht biedt op uw tuin. De deur in de achtergevel verbindt de woonkeuken met de tuin. Tot slot is de woning in de basis voorzien van een gemetselde berging welke voldoende ruimte biedt voor uw fietsen en (tuin)gereedschap. 

Indelingsopties begane grond 
U kunt ervoor kiezen om uw woning te verlengen met 1,20 of 2,40 meter, hierdoor ontstaat aan de achterzijde een mooie ruimte voor uw woonkeuken of woonkamer. Het is namelijk mogelijk om te kiezen voor tuingericht wonen, de plattegrond wordt dan als het ware omgedraaid. De achtergevel kan nog verder verrijkt worden door te kiezen voor dubbele openslaande deuren. Naast het verlengen en het spiegelen van de woning kunt u ook kiezen voor een erker in zowel de voor- als de zijgevel. Dit zorgt voor nog meer woonoppervlakte en volop lichtinval. Kortom: volop mogelijkheden! 

1e verdieping 
De eerste verdieping van deze woning is voorzien van drie ruime slaapkamers, een complete badkamer met een bad, een douche, een wastafel en een tweede wandcloset. Tot slot vindt u op de overloop een handige kast. Uw woning moet helemaal passen bij uw persoonlijke smaak en bij uw manier van leven. Dat maken we met alle plezier voor uw mogelijk! Zowel op de begane grond als op de verdieping kunt u kiezen uit verschillende indelingsmogelijkheden. Uw persoonlijke kopersbegeleider van Roosdom Tijhuis helpt u graag om de verschillende opties goed af te wegen.

Zolder
De zolder is te bereiken met een vaste trap en biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een speelkamer voor de kids of een hobbyruimte. Op de zolder worden ook de technische installaties geplaatst en wordt de aansluiting voor de wasmachine gerealiseerd.

Liever uw eigen woning ontwerpen? Deze drie kavels worden ook als bouwkavel aangeboden, lees snel verder!


Woonoppervlaktes: ca. 156 m²
Prijzen van € 514.500,- t/m € 524.500,- v.o.n.

Type Concorde - 4 halfvrijstaande woningen (bouwnummer 2, 3, 4 en 5) (VERKOCHT)

Type Concorde is een ruime halfvrijstaande woning, van alle gemakken voorzien en met volop leefruimte. De woningen zijn gelegen op royale kavels van circa 403 m2 tot circa 413 m2. In de basis wordt de woning al zeer compleet aangeboden inclusief sanitair en tegelwerk in de badkamer en het toilet, een keukencheque en een gemetselde berging. De woningen zijn geheel naar eigen wens aan te passen. Laat u verrassen door onze flexibiliteit en schroom niet uw eigen ideeën bij onze verkoopmedewerkers kenbaar te maken! 

•    gasloos wonen
•    EPC 0
•    zonnepanelen en een warmtepomp
•    vloerverwarming in de gehele woning
•    karakteristieke architectuur met herkenbare details
•    veel keuzevrijheid om het huis naar eigen smaak in te delen
•    badkamer en toilet met sanitair van Villeroy & Boch en Grohe en tegelwerk van Bouwcenter Nobel
•    keukencheque van € 3.500,- te besteden bij Bouwcenter Nobel
•    riante kavels met een zuid georiënteerde tuin
•    een eigen oprit

Begane grond 
Deze ruime woningen van type Concorde zijn van vele gemakken voorzien en bieden u volop mogelijkheden. De woningen hebben een breedte van 6,54 meter en zijn 10,74 meter diep. Via de entree aan de zijkant van de woning komt u in de hal met trapopgang en toiletruimte met wandcloset en fonteintje. De woonkamer is aan de straatzijde gesitueerd. Aan de tuinzijde is ruimte voor een fraaie keuken welke via een deur in verbinding staat met uw terras en tuin. Tenslotte is de woning voorzien van een gemetselde berging welke voldoende ruimte biedt voor bijvoorbeeld uw fietsen en (tuin)gereedschap.

Begane grond kavel 3
Kavel 3 van het type Concorde is de grootste van het stel. De woonkamer is door het accent nóg ruimer en biedt volop mogelijkheden voor een speelse indeling. De entree van de woning zit net als bij de andere woningen aan de zijkant. In de hal vindt u de trapopgang en de toiletruimte met sanitair en tegelwerk. De tuinzijde van de woning biedt ruimte voor uw nieuwe keuken. Tot slot beschikt ook deze woning over een handige berging. 

Indelingsopties begane grond 
Droomt u van een extra grote woonkamer waar u gezellig met familie en/of vrienden kunt zitten? Kies dan een verlenging van de begane grond aan de tuinzijde met 1,20 of 2,40 meter en laat uw woning spiegelen. De plattegrond wordt dan als het ware omgedraaid.  Deze opties zijn verder nog op allerlei manieren uit te breiden. Verrijk de ruimte door bijvoorbeeld te kiezen voor dubbele openslaande tuindeuren of kies een fraaie erker. Onze ervaren kopersbegeleiders kunnen u adviseren en ondersteunen bij het maken van juiste en praktische keuzes. Zo realiseert u optimale woonkwaliteit! 

Indelingsopties begane grond kavel 3
Ook bij deze woning kunt u kiezen voor een verlenging van 1,20 of 2,40 meter aan de tuinzijde. Het spiegelen van uw woning is ook hier een mogelijkheid, zo creëert u een riante tuingerichte woonkamer. De woonkamer kan nog verder verrijkt worden door te kiezen voor openslaande tuindeuren met zijlichten. Dit zorgt voor volop lichtinval en het staat gewoon gezellig. Aan de voorzijde van de woning is ruimte voor een riante woonkeuken. Een fraai kookeiland is hier prima op zijn plaats. Heeft u eigen wensen? Maak ze gerust kenbaar.

1e verdieping 
De eerste verdieping is voorzien van drie ruime slaapkamers, een complete badkamer met een bad, een douche, een wastafel en een tweede wandcloset. Tot slot bevindt zich op de overloop een handige kast. 

1e verdieping  kavel 3
De eerste verdieping van kavel 3 is net als de andere woningen voorzien van een complete badkamer met een bad, een douche, een wastafel en een tweede wandcloset. Ook hier vindt u op de overloop een handige kast. De voorste slaapkamers van deze woning zijn door het accent nog ruimer. Dat is volop woongenot! 

Zolder
De zolder biedt voldoende ruimte voor een een werkkamer of een mooie speelruimte voor de kids. Op de zolder worden ook de technische installaties geplaatst en wordt de aansluiting voor de wasmachine gerealiseerd. 

Zolder kavel 3
De zolder van kavel 3 is door het accent in de voorgevel lekker ruim en biedt volop mogelijkheden voor een fraaie indeling. Ook hier worden op de zolder de technische installaties geplaatst en wordt de aansluiting voor de wasmachine gerealiseerd. 

Woonoppervlaktes: van ca. 155 m² t/m ca. 172 m²
Prijzen van € 427.500,- t/m € 454.500,- v.o.n.

Type Triomphe - 6 patiowoningen (levensloopbestendig)(bouwnummer 8, 9, 10, 11, 12 en 13) (VERKOCHT)

De zes geschakelde patiowoningen type Triomphe zijn gelegen op ruime kavels met een oppervlakte van circa 302 m² tot 368 m². Deze gasloze woningen worden compleet aangeboden inclusief een keukencheque, sanitair en tegelwerk in zowel de badkamer als in het toilet, een warmtepomp en zonnepanelen. De ruime woningen bieden u veel leefruimte en volop wooncomfort. Daarbij kunnen de woningen op verschillende manieren worden ingedeeld waardoor er altijd een optie is naar uw smaak! Kijkt u snel verder in deze brochure en zie welke mogelijkheden deze fraaie patiowoningen u bieden.

•    baden en slapen op de begane grond
•    gasloos wonen
•    EPC 0
•    zonnepanelen en een warmtepomp
•    vloerverwarming in de gehele woning
•    karakteristieke architectuur met herkenbare details
•    badkamer en toilet met sanitair van Villeroy & Boch en Grohe en tegelwerk van Bouwcenter Nobel
•    keukencheque van € 2.500,- te besteden bij Bouwcenter Nobel
•    riante kavels met een zuid georiënteerde tuin
•    een eigen oprit
•    volop keuzemogelijkheden

Begane grond 
Deze woning komt u binnen via de deur aan de voorzijde. De toiletruimte in de hal is voorzien van een wandcloset en een fonteintje. In de hal vindt u ook de trap naar de verdieping. De woonkamer  is aan de tuinzijde van de woning gesitueerd waardoor u uitzicht hebt op uw prachtige zuid georiënteerde tuin. Aan de straatzijde van de woning is voldoende plek voor een fraaie keuken. Verder vindt u op de begane grond een slaapkamer, een complete badkamer met een bad, een douche, een wastafel en een tweede wandcloset en is er een doorgang vanuit uw woning naar de bergruimte. 

Indelingsopties begane grond 
Als u voor een verlenging van 3,60 meter aan de tuinzijde kiest vergroot u de verschillende leefruimtes. Zo krijgt uw woonkamer een ruimere opzet en kunt u een prachtige grote keuken laten plaatsen. Ook heeft u hierdoor ruimte voor een fraaie eethoek. De ruimte kunt u nog verder verrijken door te kiezen voor extra dubbele deuren. Heeft u eigen wensen? Maak ze gerust kenbaar want wij denken graag met u mee.

1e verdieping 
De verdieping is met een vaste trap te bereiken. Op de verdieping worden de technische installaties geplaatst en wordt de aansluiting voor de wasmachine gerealiseerd. Met de optie voor een groot dakraam krijgt u meer daglicht op zolder. Wilt u nog meer ruimte? Kies dan voor een dakkapel.

Indelingsoptie verdieping
Naast de keuze voor een dakraam of een fraaie dakkapel kunt u op de verdieping optioneel kiezen voor het plaatsen van wanden. Hierdoor kunt u twee ruime kamers realiseren. Heeft u andere wensen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

Woonoppervlaktes: van ca. 124 m² t/m ca. 127 m²
Prijzen van € 339.500,- t/m € 364.500,- v.o.n.

Type Conference - 7 seniorwoningen (levensloopbestendig)(bouwnummers 14, 15, 16, 17, 18, 19 en 20) (VERKOCHT)

Type Conference is een levensloopbestendige woning, van alle gemakken voorzien en met volop leefruimte. De woningen zijn gelegen op kavels van circa 180 m2 tot circa 279 m². In de basis wordt de woning al zeer compleet aangeboden inclusief sanitair en tegelwerk in de badkamer en het toilet, een keukencheque, zonnepanelen en een warmtepomp. De woningen zijn geheel naar eigen wens aan te passen. Laat verrassen door onze flexibiliteit en schroom niet uw eigen ideeën bij onze verkoopmedewerkers kenbaar te maken!

•    baden en slapen op de begane grond
•    gasloos wonen
•    EPC 0
•    zonnepanelen en een warmtepomp
•    vloerverwarming in de gehele woning
•    karakteristieke architectuur met herkenbare details
•    badkamer en toilet met sanitair van Villeroy & Boch en Grohe en tegelwerk van Bouwcenter Nobel
•    keukencheque van € 2.500,- te besteden bij Bouwcenter Nobel
•    een zuid georiënteerde tuin met berging
•    volop keuzemogelijkheden

Begane grond 
De woningen van type Conference biedt u volop mogelijkheden. De woningen hebben een breedte van 6,90 meter en zijn 10,14 meter diep. Via de entree 
aan de voorzijde van de woning komt u  in de hal met trapopgang en toiletruimte met wandcloset en fonteintje. De woonkamer is aan de straatzijde gesitueerd. Aan de tuinzijde is ruimte voor een keuken met eethoek welke via een deur in verbinding staat met uw terras en tuin. Ook bevindt zich op de begane grond een slaapkamer en badkamer met douche en aansluiting voor de wasmachine. Tenslotte zijn de tussenwoningen voorzien van een houten berging en de hoekwoningen van een grotere aangebouwde houten berging. Welke allen voldoende ruimte bieden voor bijvoorbeeld uw fietsen en (tuin) gereedschap. 

Begane grond kavel 18
Doordat op kavel 18 een woning staat met een accent is deze woning 90 cm dieper dan de overige woningen type Conference. Door deze verlenging ontstaat er in de hal ruimte voor een garderobe en is de leefruimte ruimer. Verder wordt deze woning net als de andere Conference woningen aangeboden met in de hal een toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Een straatgericht woonkamer met een openkeuken en eethoek aan de tuinzijde. Ook bevindt zich op deze kavel het slapen en baden op de begane grond. 

Indelingsopties begane grond 
Deze variant van het type Conference heeft de keuken en woonkamer aan de tuinzijde, met een deur naar het terras. Door de raampartijen in de achtergevel heeft u veel lichtinval en uitzicht op uw tuin vanuit de leefruimte. De slaapkamer is aan de voorzijde van de woning gesitueerd. De badkamer is te bereiken via de slaapkamer en heeft een douche, een wastafel en aansluitingen voor de wasmachine en droger. De hal is voorzien van een trapopgang en een toiletruimte inclusief sanitair en tegelwerk. Verder biedt de hal toegang tot de slaapkamer, de leefruimte en de warmtepomp. 

Begane grond uitbouwen en spiegelen
Als u de woning met 1,20 meter verlengd kunt de plattegrond laten spiegelen in de woning. Zo heeft u een prachtige tuingerichte woonkamer die door de dubbele openslaande deuren veel lichtinval heeft en verbonden is met uw terras. De keuken en eethoek zijn hierdoor aan de voorkant van de woning te vinden. 

1e verdieping 
De eerste verdieping biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een speelruimte voor de kids of een hobbykamer. Op verdieping worden de technische installaties geplaatst, verder is de verdieping voorzien van een technische ruimte.  

1e verdieping kavel 18
De eerste verdieping van kavel 18 heeft door het accent een groter oppervlak en biedt volop mogelijheden. Ook bij deze woning worden de technische installaties geplaatst op de verdieping.

Indelingsoptie verdieping
Wilt u meer licht en of ruimte op de verdieping? Kies dan optioneel voor een dakraam of een fraaie dakkapel. Daarnaast kunt u op de verdieping kiezen voor het plaatsen van wanden, zo kunt u twee extra kamers realiseren. Onze ervaren kopersbegeleiders kunnen u adviseren en ondersteunen bij het maken van juiste en praktische keuzes. Zo realiseert u optimale woonkwaliteit! 

Woonoppervlaktes: van ca. 100 m² t/m ca. 116 m²
Prijzen van € 249.500,- t/m € 309.500,- v.o.n.

Kavel 1, 6 en 7 - 3 bouwkavels voor vrijstaande woningen (VERKOCHT)

Drie prachtige bouwkavels in de groene omgeving van Nieuw-Beijerland met een kavelgrootte van:
Kavel 1: 586 m2
Kavel 6: 562 m2
Kavel 7: 565 m2

Deze drie kavels worden tevens aangeboden mét woningtype Bergamot (zie hier boven). Aan u de keuze.
Download de kavelpaspoorten onder het kopje 'Documenten'.
Prijzen van € 209.500,- t/m € 219.500,- v.o.n.

 

Voortgang van de verkoop

Voor de meeste woningen hebben wij inmiddels gelukkige kopers gevonden. Bent u nieuwsgierig welke woningen er nog beschikbaar zijn? Neem dan gerust contact met ons op of download de prijslijst onder het kopje 'Documenten'.


Met nieuwbouw heeft u meer in huis 

Meer persoonlijkheid: u heeft veel vrijheid om de indeling en afwerking naar uw eigen hand te zetten.
Meer financieel voordeel: u betaalt geen overdrachtsbelasting en u kunt een hogere hypotheek krijgen, terwijl de hypotheekrente nu historisch laag is!
Meer energiebesparing: nieuwbouwwoningen met het A label zijn veel energiezuiniger dan bestaande woningen.
Meer comfort: een nieuwbouwwoning is veiliger, heeft een gezond en aangenaam binnenklimaat en vergt de eerste jaren nauwelijks onderhoud. 

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 209.500 tot € 524.500 v.o.n.
Status
Verkocht

Bouw

Aantal woningen
20

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
100m² tot 172m²
Perceeloppervlakte
180m² tot 586m²
Inhoud
406m³ tot 684m³

Overig

Verwachting start bouw
begin 2020
Verwachting oplevering
eind 2020/begin 2021

Woningtypen

Er zijn geen woningtypen beschikbaar.

Locatie

[ { "address": " 0", "zipCode": "", "city": "Nieuw-Beijerland", "lat": 51.80630644831, "lng": 4.3423769301636, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Plattegronden

Vragen?

Bel ons of vul onderstaand formulier in dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Deze woning is Verkocht

Hartelijk dank

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of alle velden (goed) zijn ingevoerd en probeer het nog een keer.

Aanhef

Wil je een bezichtiging plannen?

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Interesse in dit project?

Bel naar onze vestiging in Puttershoek op: 078 - 6736255.