De Gravin Oud-Beijerland (2012) Verkocht

Oud-Beijerland

Omschrijving

ALLE WONINGEN ZIJN INMIDDELS OPGELEVERD.

De Gravin, gelegen aan de Sportlaan, is een veelzijdig project met in totaal 203 appartementen voor 55-plussers, een Jumbo supermarkt, winkels, parkeergelegenheid, een kinderdagverblijf, een dagopvang en een servicestrook met onder andere een restaurant, een grand café en een informatiepunt. Ook een waterpartij en een parkachtige, openbaar toegankelijke tuin maken deel uit van het project.

De Gravin bevat onder meer zeer riante vierkamer-topappartementen  met penthouse-allure. Daarin hebt u veel privacy, een zonnig en uitzonderlijk groot terras en een prachtig uitzicht. De grootte van het appartement ervaart u direct bij de entree en de ruime hal met garderobe. De L-vormige living maakt een mooie overgang mogelijk van woon- naar eetgedeelte. Vanuit beide ruimten hebt u toegang tot het terras. Aan de halfopen woonkamer grenst een praktische berging annex bijkeuken. Daarin onder meer een opstelplaats voor - optioneel -  wasmachine en wasdroger.
De architect heeft bijzondere aandacht besteed aan het terras. Zoals gememoreerd: de afmetingen zijn voor Nederlandse begrippen uitzonderlijk royaal. Daarbij is het praktisch ingedeeld: de buitenruimte is voor een deel overdekt, waardoor een mooie en beschutte ruimte ontstaat waarin u volop privacy geniet. De beschutting zorgt ervoor dat u vrijwel het gehele jaar door van uw buitenruimte kunt genieten. Bovendien hoeft u niet elk jaar weer uw terrasmeubilair te verplaatsen. Toch een prettige bijkomstigheid…

De dertig koopappartementen liggen aan de waterpartij en zijn door SOR Vastgoedontwikkeling ontwikkeld. Het betreft twee kleinschalige blokken van elk vijftien appartementen, gebouw D, Gravin Catharina en gebouw F, Gravin Louise zijn nu in de verkoop.

De bouw is gestart in december 2010 en de oplevering heeft in het vierde kwartaal van 2012/eerste kwartaal van 2013 plaats gevonden.

De verkoopbrochure, kopersopties en prijslijsten kunnen worden afgehaald bij ons kantoor in Oud-Beijerland. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs te komen dan kunnen wij u de verkoopbrochure toesturen.

Mocht u nog vragen en of opmerkingen hebben dan staan wij uiteraard voor u klaar.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 275.000 tot € 375.000 v.o.n.
Status
Verkocht

Bouw

Aantal woningen
30

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
104m² tot 104m²
Inhoud
312m³ tot 312m³

Meer informatie

Website
http://www.wonenindegravin.nl

Woningtypen

Er zijn geen woningtypen beschikbaar.

Locatie

[{"address":" 0","zipCode":"","city":"Oud-Beijerland","lat":51.82399627559,"lng":4.4227086311829,"heading":251.45873841724,"pitch":-0.72337361880794}]

Vragen?

Bel ons of vul onderstaand formulier in dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Deze woning is Verkocht

Hartelijk dank

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of alle velden (goed) zijn ingevoerd en probeer het nog een keer.

Aanhef

Wil je een bezichtiging plannen?

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Interesse in dit project?

Bel naar onze vestiging in Oud-Beijerland op: 0186 - 617555.