Fruythof (Aan de Kreek) Nieuw-Beijerland Verkocht

Nieuw-Beijerland

Omschrijving

18 moderne nieuwbouw appartementen 'FRUYTHOF' Aan de Kreek te Nieuw-Beijerland.


Deze fraaie appartementen worden gebouwd in drie woonlagen. Het aanbod zal bestaan uit drie- en vierkamerappartementen met variërende oppervlaktes vanaf 70 tot 125 m². De verkoopprijzen starten vanaf circa € 229.500,- v.o.n.


✓ Gasloos gebouwd ✓ EPC-waarde van 0 (dus mogelijkheid tot extra financiering) ✓ Een eigen parkeerplaats ✓ Een eigen berging op de begane grond ✓ Inclusief keukencheque en sanitair.


In totaal zijn er 8 verschillende type koopappartementen waar u uit kunt kiezen. Waar de één een heerlijk ruime plattegrond heeft, biedt de andere extra vierkante meters buitenruimte. Uiteraard hebben de appartementen naast het hoge afwerkingsniveau nog een aantal voordelen gemeen. Zo wordt ieder appartement opgeleverd met een keukencheque. Daarnaast wordt de badkamer en het toilet voorzien van sanitair en tegelwerk. Ook is het hoge wooncomfort het benoemen waard. Het gebouw heeft namelijk een EPC van 0 en wordt gasloos uitgevoerd. Dit betekent dat het gebouw ruim voldoet aan de hedendaagse regelgeving en dat elk appartement zijn eigen zonnepanelen heeft. Hierdoor voldoet u vandaag al aan de eisen van morgen. Tel hier de lage energiekosten en het minimale onderhoud bij op en u heeft een appartement om trots op te zijn. Dit alles zorgt ervoor dat u straks zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe appartement. Mocht u na het lezen van deze brochure nog vragen hebben, neem dan contact op met de verkopende makelaar of met Roosdom Tijhuis.


U vindt de brochure, de prijslijst en het inschrijfformulier onder het kopje ''Documenten''.

Mocht u nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op.

Voortgang van de verkoop

Voor de meeste appartementen hebben wij inmiddels gelukkige kopers gevonden. Bent u nieuwsgierig welk appartement er nog beschikbaar is? Neem dan gerust contact met ons op of download de prijslijst met de huidige status beschikbaarheid onder het kopje 'Documenten'.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 229.500 tot € 449.500 v.o.n.
Status
Verkocht

Bouw

Aantal woningen
18

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
70m² tot 125m²

Overig

Verwachting start bouw
Zomer 2019
Verwachting oplevering
4e kwartaal 2020

Woningtypen

Er zijn geen woningtypen beschikbaar.

Locatie

[{"address":" 0","zipCode":"","city":"Nieuw-Beijerland","lat":51.806266645047,"lng":4.3405744857056,"heading":176.35198942049,"pitch":-9.9549530952392}]

Vragen?

Bel ons of vul onderstaand formulier in dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Deze woning is Verkocht

Hartelijk dank

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of alle velden (goed) zijn ingevoerd en probeer het nog een keer.

Aanhef

Wil je een bezichtiging plannen?

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Interesse in dit project?

Bel naar onze vestiging in Puttershoek op: 078 - 6736255.